Veľkonočný mix
mile maminky, chcem sa spytat, ci poznate inu znacku, ale cenovo prijatelnejsiu? Chcela som si objednat velkonocny mix a vyratala som, ze jednotlivo kupene polozky by ma to vysli lacnejsie, k tomu postovne zadarmo az od 46 €, trosku mi to pride ako zdieranie zakaznika.
Dakujem za tipy.
@lienka175 dala som do nazvu Mixit aj sa to zobrazovalo s tym nazvom a uz je nazov premenovany. treba prepocitat to velke velkonocne balenie a ked ides podla popisaneho obsahu, tak nie, nie je to vyhodnejsia cena a nepotrebujem odporucania an Lidl, ci Kaufland
@zelenooccka myslíš tú veľkonočnú trojku či tú sadu s tou miskou?
@zelenooccka odporúčanie som napísala vzhľadom na to, že hľadáš niečo cenovo výhodnejšie... ale ak teda naozaj zháňaš iba niečo takéhoto typu, tak nie, u nikoho iného som to nevidela, ale tiež ma poteší, ak niekto dá odporúčanie. My sme zatiaľ verní mixitu, ale radi vyskúšame aj iné, ak sa nájde 🙂
@lienka175 ano s tou miskou...ale treba to pozorne precitat, lebo to co je na obrazku, to je len ilustracne foto, v baliku je mix 700 gramovy, jedna krabicka s vajickami 240 g, 1 balicek vajicok do vrecka s hmotnostou 85 g a 2 ks mixitiek 50 gramovych. Ta miska je pekna, ale za 11 eur....to by som sa velmi bala, ze sa rozbije😂, takze samotne veci bez misky ma vysli 19,978 €....iba ma to stve, ze dokelu, aspon to postovne mohli dat od 30 eur zadara
@zelenooccka áno, tie misky sa zdajú aj mne drahé, tie som nikdy neobjednávala... tá veľkonočná trojka sa Ti nepáči? to je bez misky... čo sa týka dopravy, tak treba sledovať akcie, napr. celý minulý týždeň mali dopravu do zásielkovne za 1cent
@zelenooccka alebo mi ešte napadlo, že keby si sa s niekým z okolia spojila, my vždy objednávame 3 kamarátky spolu, takže vždy máme dopravu zdarma... ja mixit proste milujem 🙂
@zelenooccka Tak si kúp samotné sušené ovocie a namixuj si to s obyčajnými vločkami, či orieškami.
@vulka tak aj robim, len tie vajicka ma zaujali a este mam rada ich nutelly, ale cenovo je to dost drahy spas, tak sa pytam, ci nepoznate nieco obdobne.
@zelenooccka vajíčka som cez víkend objednávala odtiaľto, balenie o 1,60€ lacnejšie
https://www.kmart.sk/zdravy-zivot/vel-koko-nocn...

@zelenooccka nepíšeš, o akom mixe hovoríš, ale tipujem, že myslíš mixit podľa ceny doručenia zdarma. Jednotlivo kupované položky by ťa vyšli na 27,47€, spolu stoja 25,89€, takže nejaká úspora tam je. Ak sa Ti to zdá aj tak drahé, tak proste nekupuj, Tesco, Kaufland, Lidl... má plno veľkonočných sladkostí za smiešne sumy...
takýto podobný mix, kde by bolo ovocie, müsli, oriešky, cereálie som inde nevidela