icon

Veľký koncert Iron Maiden - toalety

10. mar 2025

Ahojte, ma niekto osobne skusenosti ako riesit cikanie na koncerte ked nechcete odist z miesta ? Jedna sa o koncert iron maiden na letnanoch a chcem tam byt odvtedy ako to bude mozne . . Chodim po koncertoch casto ale nikdy som nemala potrebu byt prva , toto je srdcovka 😀

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

Tak bud odides, alebo to vydrzis, alebo sa pocikas. Aku inu moznost si predstavujes? 2 hodiny sa da vydrzat…

januska12323
10. mar 2025

Tak isto ako vydržíš hocikde inde.

viestta
10. mar 2025

Kup si plienocky, mas po probleme. Predavaju aj dospelacke

kvieta
10. mar 2025

Nepi pred tým pivo😂

patriicia_
10. mar 2025

@vanilkovazmrzka predpokladám, že pani tam chce byť od otvorenia areálu, ktorý otvárajú možno o 15 a chce stáť čo najbližšie k pódiu takže určite sa nebavíme len o 2 hodinách ale možno aj o šiestich.

patriicia_
10. mar 2025

Na takomto veľkom koncerte som vždy bola ešte s niekým takže sme sa prestriedali.

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

@patriicia_ ja som to pochopila. Nic to nemeni na tom, ze ma tie 3 spomenute moznosti.

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

@viestta ah tak toto som ako moznost nezvazila 😆

viestta
10. mar 2025

@vanilkovazmrzka ani si nevies predstavit, kolko dospelych pouziva plienky ak ich okolnosti donutia. Ale vacsinou su to ludia, ktori si od roboty nemozu len tak odbehnut aby ulavili mocaku

kavasmliekom
10. mar 2025

Ak ideš sama, tak nemáš veľa možností, buď nepiť, alebo si daj peľušku 😄 alebo vezmi kamošku, aby ste si strážili miesto.

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

@viestta rozumiem zdravotnym dovodom, ale toto asi nie je celkom ten pripad :D

viestta
10. mar 2025

@vanilkovazmrzka ludia ked idu do uzavretych bezprasnych alebo sterilnych priestorov, dlhe operacie... Dokonca aj zeriavnici, lebo stverat sa desiatky metrov po rebriku dole kvoli tomu, ze mocak tlaci a potom nazad... No a aj na koncert je plienka riesenie

aurora33
10. mar 2025

No ja ti neporadím, ale rada sa inšpirujem nejakými radami. Prajem krásny koncert. Ironi sú perfektní ❤️

bielasovicka
10. mar 2025

Fakt si daj plienku. A hlavne nič nepi, kým nebudeš mať WC na dosah.

marca12
10. mar 2025

Ides sama? Robim to tak,ze jeden ostane vzdy na mieste a drzi miesto a druhy ide na wc alebo pre obcerstvenie. Pokial ides sama,tak neviem ako to vydrzis. Ked som bola na imagine dragons,stali sme pred arealom uz o 14,dnu pustali po 16 a samotny koncert zacal az o 20. To neexistuje,aby som vydrzala bez vody,jedla a wc. Ak ides sama,jedine sa tam s niekym skamosit a poprosit ich,aby ti drzali miesto,kym si odbehnes.

ladybarbora
10. mar 2025

Rocne chodim na 3 koncerty a tych par hodin (aj ked sa na koncerte napijem vody) vydrzim aby som nemusela na tie precpate wc. Predpokladam,ze to nebude 6 hodinovy koncert. Ak bude open air tak to clovek aj vypoti co vypije

abcabcada
10. mar 2025

@bielasovicka rada nad zlato, aby nepila... potom si nedá ani vodu a omdlie tam

tanicka19
11. mar 2025

Ak chce byt v kotli tak sa tazko s niekym prestrieda, ak odtial odide tak sa uz tazko vratit na miesto. Najlepsie pit tak akurat, pivo ee, a daco urcite vypotis. Ja sa tam tiez chystam 🖤

malamimi6
11. mar 2025

Boli sme na Slížovici pred 3 rokmi. Z domu sme odchádzali okolo 13, tam sme prišli okolo 16-16:30 a cikať som šla až cestou domov po poslednom koncerte. Mňa by do toitoiky nedostal nik 😃 Kofolu som pila normálne od smädu

autor
12. mar 2025

@malamimi6 ja som bola na rammsteine od 12 do 00:00 som necikala ale to som ani vodu nepila 😀 ale ten iron tam sa chystam byt uz od rana a neviem co s tym cikanim, rozmyslala som tam zobrat toho bazanta alebo taky “nadstavec” 😹 len aby mi to nezobrali pri vstupe

pralinka25
12. mar 2025

Tak nemam vyskusane ale ja uz som citala prave o inkontinencnych plienkach na takychto koncertoch ak su tam fakt ze od rana. Len teda asi zalezi co mas oblecene pretoze to bude isto vidiet. A zas aj keby si vzala ten nastavec ako to tam pouzijes. Daj vediet ako si to vyriesila fakt.ma to zaujima.lebo toto je vec ktora ma odradza od tychto koncertov.

autor
12. mar 2025

@pralinka25 priatel zoberie velku vlajku zakryje ma a pohare budu 😀 je to take nechutne ale tak to clovek vydrzi, nerobis to kazdy den

pralinka25
12. mar 2025

Jasne clovek si musi pomoct. Uzi si to. 😍 Urcite to bude super. A ak na nejaku fintu este prides daj vediet.

autor
12. mar 2025

@pralinka25 jasne kludne, tiez som otvorena kadecomu len aby som nemusela opustit fleka 😀

autor
12. mar 2025

@tanicka19 my ideme uz radsej vo stvrtok , pobehame prahu a zakoncime to koncertom 😁 ideme zo ziliny