Veríte na povery?
Ahojte žienky chcem sa opýtať stalo sa niektorej to, že dieťa/deti vycítili že ste tehotná ? Pretože môj synček dneska prišiel ku mne na nohy sadnúť(sám od seba prišiel) a že chce bruško a začať hladkať že je tam Emka ... Akože viem že si pýta súrodenca ano a prisiel aj vtedy ako som bola tehu keď som potom prekonala mikro potraty... Váš názor poprípade skúsenosť ? Ďakujem za odpoveď
Toto podľa mňa nie je o poverách, ale o citlivosti. To, že niečo nie je vedecky dokázané, neznamená, že to neexistuje, ale iba že to nie je vedecky dokázané 😉
@anazuz20 tak toto by som nenazvala poverou ale detskou intuiciou
@elanor dakto to vyciti, neviem. Mne ocino spatne povedal, ked sme boli u nich na Vianoce, ked mal syn rok, ze on to na mne uz vtedy videl, ale nic mi nehovoril. Ani sama som nevedela, ze som v tom znova. Mne to nedoplo ani na Silvestra, ked som nemohla dojest kapustnicu, nejak divne mi chutila a muz mi vravi, ze Ty si tehotna isto. Menzes meskal, ale dojcila som a mavla som rukou, ze ved mne kazdy mesiac meska. No ale ked meskal tyzden, tak po Novom roku aom bezala.do.lekarne testy kupovat a kolajnice ako hrom...😅
Tak nam daj vediet ako to dopadne drzim palce 🍀❤
Môže byť,detičky vraj cítia.aj nuektory dospely .
My sme keď sne sa snazili...tak prišla za mnou sefova dcérka ako vždy ma objala ,no vtedy mi dáka aj pusu na bruško a odišla....a boli //a to bolo ešte vcase pred ovu,akoby už vtedy vedela ,čo sa chystá 😊 a možno to bola len náhoda
@alzbeta311 ano napíšem 🙂
♥️
@ariannazara čo povieš na testy ?
Ja tam vidím druhu čiarku ❤
@anazuz20 vidím to tam. Každopádne počkať ešte páru dní a spraviť opäť. 🙂
@alzbeta311 žeby som sa dočkala dievčatka už 🥹🥹
@ariannazara áno určite skúsim zajtra spraviť 🙏

@anazuz20 su vraj ludia co vidia auro, a co ja viem co. Takze preco nie?
My sme boli kedysi na rodinne oslave, a to sme cerstvo vedeli, nikto iny o tom este nevedel. A rodinny znamy co sedel oproti nam, videl ma prvy krat v zivote a sa pytal svagrovej co sedela vedla neho, ze jeee svagrinka je tehotna? Ona kukala jak puk, ze co???