icon

Veríte na silu manifestácie?

3. aug 2025

Co ste si manifestovali?

lindous
3. aug 2025

Ako sa to vezme... neverím v nejaké vesmírne sily a energie, ktoré mi zošlú čo si vysnívam, ale verím v silu myšlienok... keď sa človek na niečo v hlave nastaví, uverí, že sa to môže stať, určite to dosiahne ľahšie, lebo podvedome bude robiť kroky, ktoré ho k tomu dovedú, bude otvorenejší príležitostiam okolo neho atď.

goodidea
3. aug 2025

@anonym_autor dosť nad tým rozmýšľam,neviem povedať či to funguje či tomu verím ...ale povedal som si že milujem peniaze( a dokonca som tu v diskusii zhmotnil myslienku(čiže napísal) koment že peniaze sú sloboda ..a odvtedy nám idú v práci celkom výrazne zvýšiť plat a dokonca ku mne len tak prišiel celkom veľký balík peňazí ..bolo to ako keby na tej obálke s tými peniazmi bolo napísané ..Tvoj vesmír .... Preto zas píšem tento koment a hovorím ďakujem vesmír a teším sa na ďalšie peniažky

anonym_9bbdae
3. aug 2025

Prácu a dostala som ju aj keď nebolo volne miesto. Trvalo to asi 3 mesiace. 🩷

gribka1
3. aug 2025
@goodidea

@anonym_autor dosť nad tým rozmýšľam,neviem povedať či to funguje či tomu verím ...ale povedal som si že milujem peniaze( a dokonca som tu v diskusii zhmotnil myslienku(čiže napísal) koment že peniaze sú sloboda ..a odvtedy nám idú v práci celkom výrazne zvýšiť plat a dokonca ku mne len tak prišiel celkom veľký balík peňazí ..bolo to ako keby na tej obálke s tými peniazmi bolo napísané ..Tvoj vesmír .... Preto zas píšem tento koment a hovorím ďakujem vesmír a teším sa na ďalšie peniažky

@goodidea Tak sa pridám, tiež milujem peniaze, veď znamenajú slobodu😁.

mandzula
3. aug 2025
@gribka1

@goodidea Tak sa pridám, tiež milujem peniaze, veď znamenajú slobodu😁.

@gribka1 myslis, ze staci like na tvoj komentar alebo to treba aj napisat, vyskusala by som to aj ja.😁

gribka1
3. aug 2025
@mandzula

@gribka1 myslis, ze staci like na tvoj komentar alebo to treba aj napisat, vyskusala by som to aj ja.😁

@mandzula Myslím, že už len keď to nahlas vysloviš, tak to zaberie😂 alebo napiš😂😂

anonym_5a2e48
3. aug 2025
@goodidea

@goodidea pripajam sa, peniaze su sloboda. 💸💸

ariannazara
3. aug 2025

Páru krat sa mi stalo ze ked som myslela na niekoho ze chcela som aby mi napísal. Som si myslela a dnes mi urcite uz napise, a fakt napisal 😆

autor
3. aug 2025
@lindous

Ako sa to vezme... neverím v nejaké vesmírne sily a energie, ktoré mi zošlú čo si vysnívam, ale verím v silu myšlienok... keď sa človek na niečo v hlave nastaví, uverí, že sa to môže stať, určite to dosiahne ľahšie, lebo podvedome bude robiť kroky, ktoré ho k tomu dovedú, bude otvorenejší príležitostiam okolo neho atď.

@lindous takze zeny ktore roky nevedia otehotniet su len zle nastavene?

autor
3. aug 2025
@ariannazara

Páru krat sa mi stalo ze ked som myslela na niekoho ze chcela som aby mi napísal. Som si myslela a dnes mi urcite uz napise, a fakt napisal 😆

@ariannazara a kolkokrat si na niekoho myslela a nenapisal?

anonym_f9e561
3. aug 2025
@anonym_autor

@lindous takze zeny ktore roky nevedia otehotniet su len zle nastavene?

@anonym_autor áno. Keď na niečo príliš tlačiš, jednoducho to od seba odsúvaš. Ako by si vysvetlil napríklad záver vyšetrení, že pár nemôže mat deti. Idu na umelé/ adoptujú si. A po nejakom case je žena tehotná. Prečo? Lebo to prestala riešiť a už jej na tom nezáležalo. A vtedy to prišlo

anonym_a930eb
3. aug 2025
@lindous

@lindous intenzívne denne myslím na to, že by som sa rada videla vo vile na brehu mora a furt nič . A inzenzívne myslenie na to, že chcem dieťa mi je na dve veci, keď mi nedozrievajú vajíčka. Čiže blbosť ako traky

lindous
3. aug 2025
@anonym_a930eb

@lindous intenzívne denne myslím na to, že by som sa rada videla vo vile na brehu mora a furt nič . A inzenzívne myslenie na to, že chcem dieťa mi je na dve veci, keď mi nedozrievajú vajíčka. Čiže blbosť ako traky

@anonym_a930eb Samozrejme, že sa to nedá aplikovať na akúkoľvek životnú situáciu, sú veci, ktoré človek nezmení.... autorka nedala konkrétnu otázku, tak som odpovedala všeobecne a myslela som to skôr na veci ako keď niekto hľadá novú prácu, či partnera... že to ide tak nejak ľahšie, keď sa na to nastaví, lebo automaticky si viac začne všímať pracovné ponuky, či mužov vo svojom okolí... ale nikde som nepísala, že preto nemusí nič spraviť a stačí intenzívne myslieť, ani že sa to automaticky stane, tak mi prosím nevkladaj slová do úst... a zdravie je už úplne iná kapitola... takisto autorka, nič takéto netvrdím

autor
3. aug 2025
@anonym_f9e561

@anonym_autor áno. Keď na niečo príliš tlačiš, jednoducho to od seba odsúvaš. Ako by si vysvetlil napríklad záver vyšetrení, že pár nemôže mat deti. Idu na umelé/ adoptujú si. A po nejakom case je žena tehotná. Prečo? Lebo to prestala riešiť a už jej na tom nezáležalo. A vtedy to prišlo

@anonym_f9e561 sorry toto je totalna blbost. Patrime k parom ktore nedokazali otehotniet. Druhe prislo samo. Nie pre to ze by som na to nemyslela. Vyse mesiaca sme sa doma intenzivne bavili ci uz je cas na surodenca. Dokonca ame mali za sebou prvu navstevu CARu. A dalsia menstruacia uz neprisla lebo som bola v tom. Jednoducho porod a vsetky tie hormony ktore moje telo zacalo produkovat pri nom a po nom sposobili ze sa moje telo rozbehlo. Povedal mi to spickovy gynekolog nie je to moja domienka.

modrava
3. aug 2025

neverim.. zivot nie je ani supermarket ani eshop.
na svete su miliony hladnych zien co si manifestuju kus chleba pre svoje podvyzivene a hladom umierajuce deti.

jogy1984
3. aug 2025

No žiadny vedecký dôkaz nie je čo by to dokazoval. Ale čo je dokázané že ľudia ktorý veria že budú mať úspech a problémy sú riešiteľné reálne sú aj úspešnejší. Pretože táto ich viera ovplyvňuje ich prístup snaženie elán

benit
3. aug 2025

Ja na taketo srsnfy neverim. Dcera naopak. Ta ale uz si vela veci vymanifestovala. Sa na nej rehocem, ze bosorka. Ale nie. Proste jej veci vychadzaju

marianarem
3. aug 2025

@anonym_autor Neverim. Nedavno napriklad zomrela na rakovinu jedna moja pribuzna, ktorej manzel bol hlboko a neochvejne presvedceny o tom, ze sa vylieci. A cely zivot bol tiez presvedceny o tom, ze prvy odide on.
Kazdopadne verim tomu, ze nastavenim mysle moze clovek niektore veci ovplyvnovat. Napriklad ak je niekto presvedceny, ze vsetci ludia su podvodnici a chcu mu uskodit, tak si kolkokrat ani nevsimne, ked mu chce niekto dobre. Proste tomu neveri. Naopak, ked ho raz za cas niekto naozaj podvedie, co sa stane kazdemu, tak to bude mimoriadne prezivat a vracat sa k tomu este 10 rokov. Celkovo tak sam seba len utvrdi v tom, ze naozaj vsetci su grazli a v takomto duchu prezije cely zivot. Cize ani nie ze by si tych podvodnikov privolaval, len ich viac vnima a ovplyvnuje tym to, v akom duchu sa jeho zivot nesie.