icon

Veríte na výklad kariet?

25. mar 2025

Ahoj.

Veríte vo výklad kariet? Len zo zvedavosti som navštívila 2 kartárky, nič sa ma nepýtali, len vyhľadali z kariet a povedali mi na 95% to isté. Splnilo sa vám, čo vám povedali?

vorkola
25. mar 2025

Nie, to su podvody,,keby to bola pravda, tak vestica si vyvesti sama miliony a nepotrebuje vykladat inym bludy.. A este su to praktiky, ktore narusaju psychiku

ukgirls
25. mar 2025

je to ako horoskop ..precitas si a vyhods z hlavy ..ak je dacopozitibne pousmejes a povies si kiezby to tak bolo .. inak nie ..

ivik4
25. mar 2025

Hej ,kartam ano
Kartarky len hovoria co vidia,co ukazuju karty ktore si tahas . Nerozpravaju len tak z hlavy ako vestice dajme tomu.
Sama som karty chvilu vykladala
Ja chodim k mojej kartarke uz 13rokov cca . Keby sa mi neplnilo co hovori tak tam logicky nechodim.
Raz som bola ale aj u vestice

autor
25. mar 2025

@ivik4
A v akom čase sa ti výklad splnil? U veštice som nebola nikdy, len teraz u týchto kartárok a povedali mi jasne moju minulosť, ktorú nemali odkiaľ vedieť. Nepoznáme sa, nešla som tam po známosti, čisto cudzie osoby, dokonca v inom meste.

bystrozraky
25. mar 2025

Kartám verím len, keď hrám poker – a aj to len tým svojím. 🙂 Ale vážne... Podľa mňa to funguje tak, že tie symboly sú dosť všeobecné – a tou všeobecnosťou dávajú priestor nášmu vedomiu pochopiť, čo mu hovorí veľmi, veľmi potichučky nase podvedomie. Takže karty slúžia len ako brána. ;) Je to na tebe a osobe, ktorá ich vykladá.

belllinka
25. mar 2025

@bystrozraky asi si u vela kartarok nebol 🙂 Rozpravaju dost konkretne, nie vseobecne.

maranco
26. mar 2025

Tvoju minulosť jasne vedeli, lebo sú v kontakte so zlými silami ktoré pozorujú dianie na zemi. Kresťanský boh dôrazne varuje vyhýbať sa vesticiam s podobným predpovedačom budúcnosti. Budúcnosť nevedia, ale môžu niečo odhadovať keďže nás poznajú ako fungujeme a reagujeme už tisícky rokov.

strawberry0797
26. mar 2025

Nikdy mi nic nevyslo.

bloger
26. mar 2025

To máš ako s horoskopom. Niekedy sa trafia inokedy vôbec.

maja22
26. mar 2025

Tvoju minulosť pozná Boh a aj diabol, bol pri všetkých tvojich hriechoch a hriechoch tvojich blízkych. Kartárka vykladaním kariet ťažko hreší voči Bohu, takže od Boha to poznanie tvojej minulosti nemá. Má ho od zlého ducha a ty tým, že si dávaš vykladať karty, alebo by si chcela vedieť niečo od veštice, tiež hrešíš a otváraš sa pôsobeniu zlého ducha.

grof_monte_christo
26. mar 2025

Nie. Nesplnilo sa mi a boli to vychyrené kartarky ako je Ines zo Zvolena alebo istá pani Zubkova zo Štiavnickych bani. Len ma to domotalo.

julka828
26. mar 2025

Nie uz neverim kartam jeden cas som si myslela ze maju pravdu ale nie nic pravdy natom nebolo

margotka17
28. mar 2025

Joj, to ešte v dnešnej dobe racionálne rozmyslajuci človek verí takýmto glupotkam? Ona toho toľko narozprava, až si to každý otočí tak, aby to jemu vyhovovalo. Človek len príde o čas a určitú sumu peňazí.

marorlinko
2. apr 2025

@vorkola vestenie z kariet nie je cierna magia, to znamena ze sa nesmie pytat na peniaze vyhry apod, karty neurcuju buducnost, ale ukazuju aka moze byt ak pojdeme tou spravnou cestou, karty radia. Pleties si pojmy taroty su biela magia, kde sa pracuje s anjelmi .

maja22
3. apr 2025

@marorlinko Ľudia radi delia mágiu na bielu a čiernu, ale nech jej dajú akúkoľvek farbu, je to niečo, čo odporuje prvému Božiemu prikázaniu. Spadá tam aj akékoľvek veštenie. Nie karty nám majú ukazovať správnu cestu, tú nám už dávno ukázal Ježiš Kristus. Človek nájde odpovede len v úprimnom vzťahu k Bohu, evanjeliá sú radostnou zvesťou, ktorá sa má dostať ku každému. A čo sa týka anjelov, sú tí, ktorí slúžia Bohu a ľuďom ako ich anjeli strážni a sú anjeli padlí, v opozícii voči Bohu, ktorí Boha nenávidia a ľudí tiež, démoni, ktorí sa hrajú na bohov…

belllinka
3. apr 2025

@maja22 tak niekto hľadá správnu cestu u Boha a niekto v kartách

maja22
3. apr 2025

@belllinka Áno, keď ľudia neveria v Boha a neveria Bohu, uveria niečomu inému. Ale nič nedokáže naplniť ľudské srdce v jeho najhlbších túžbach a potrebách, iba Boh…

vana222
9. apr 2025

Ahojte, tiež som skúsila od jednej kartárky známej aj na Instagrame, YouTube, FB
Osobný výklad - absolútne nevyšiel, škoda vyhodených peňazí

paaacko1
4. aug 2025
@vana222

Ahojte, tiež som skúsila od jednej kartárky známej aj na Instagrame, YouTube, FB
Osobný výklad - absolútne nevyšiel, škoda vyhodených peňazí

@vana222 ahoj, prosim Ta, ktora kartarka to bola? Tiez som si dal nedavno robit vyklad u jednej znamej z IG, tak ci to bola ta ista, dakujem.