Veríte v reinkarnáciu?
Ja neverim. Akoze celkovo neviem, co ocakavas od tejto diskusie, pretoze zakazdym sa najde niekto, kto veri, niekto, kto nie. Takze sa istotne stretnes s dvomi nazormi :D
Neviem, myslím si, že niečo je, nejaký život po, ale akým spôsobom to neviem, nad tým som sa zatiaľ nejako nezamýšľala.
Ano.
neverim v reinkarnaciu
Ak som tu uz raz bola, tak o tom neviem. A ak by som vedela, ze som tu uz bola, tak by som tomu verila 😁
Nie
Nie čo si, nič také nie je. To by bolo veľmi jednoduché :D
@nypajuli a ty si myslíš že by bolo fér že jeden sa narodí ako chudák chorý chudobný a druhý zdravý bohatý? Rodíme sa viac x a každý v ďalšom živote si nesieme svoju karmu
Ano
Samozrejme ze áno 🙂 verím aj na karmicke dlhý a tie ai často riešime až v ďalšom živote
Kedysi žilo na svete omnoho menej ludi ako teraz. Kde sa vzali tie nove duše? Ako si už asi pochopila, neverím. Verím len vedeckým dôkazom.
Nie, neverim. Po smrti uz nic nie je. Jednoducho umries a hotovo. Ale ak by naozaj nieco take bolo, v dalsom zivote chcem byt svist a spat od septembra do maja, to bude moja nirvana
Akoze duse sa recykluju? Nie.
Nie.
@michaela0309 fer nefer. Kazdy musi hrat s kartami ake dostane a vytazit z toho maximum. To je potom otazka v co veris ty. Ja napriklad v Boha ked uz chcem byt konkretna. A tak mas len jeden zivot a na konci sa zodpovedas.
Nie.
@nypajuli verím v stvoriteľa Boha a verím v boží súd a verím na viac životov. Všetko čo žijem teraz je len odraz mojich minulých životov. Je naivne si myslieť že žiješ len jeden život.
Som krestanka, ale vzdy som mala pocit, ze reinkarnacia je forma "očistca". Proste musime prezit niekolko zivotov, aby sme sa dokazali polepsit natolko, aby sme boli hodni neba.
Ja verim. Pocas života sa mi vynorilo XY spomienok, ktore som nezazila v tomto zivote. Tie spomienky su naozaj zive, pocitujem pri nich emocie...
Áno, verim
@michaela0309 prepac ale miesas hrusky s jablkami, krestanstvo s hinduizmom ako ti pasuje.
@nypajuli ale prosím ťa náboženstvo neriešim tie ich pravidlá ktoré vymyslel kto? Ja verím v Boha ako stvoriteľa a zároveň verím že sa žije viac x. Či vyznavas také či onake náboženstvo aj tak na Zemi skončíme všetci rovnako a nie sme tu prvý x. Narodime sa znovu ak ešte dostaneme tu možnosť. Takí ti kostolni kanatici veria na 1 život a že sa raz všetci stretneme na oblaciku. Možno sa mne blízke duše podarí ešte stretnúť ale úplne v inej úlohe.
@michaela0309 možno. A možno majú pravdu ti kostolní fanatici. Tiež nevieš ako to je. Iba veríš.
@terezka1947 ako v pesničke Je to vo hviezdach ☺️
@michaela0309 preco napr. taky Hitler by mal moznost sa vratit na svet a uzivat si ako motylik? A to mi je ukradnuty ako mna donho nic, ale myslim si ze sa spravodlivo smazi v pekle. A ty preco ked si dobry clovek napriklad by si si nezasluzila byt po smrti v nebi ale vratili by ta na zem sa znova trapit? Neviem no, ani logika mi to neberie 🙂

Ja áno…