icon

Veríte v reinkarnáciu?

22. mar 2023
Strana
z2
nikoletta1712
22. mar 2023

Ja áno…

babina_33
22. mar 2023

Ja neverim. Akoze celkovo neviem, co ocakavas od tejto diskusie, pretoze zakazdym sa najde niekto, kto veri, niekto, kto nie. Takze sa istotne stretnes s dvomi nazormi :D

zuzlaka
22. mar 2023

Neviem, myslím si, že niečo je, nejaký život po, ale akým spôsobom to neviem, nad tým som sa zatiaľ nejako nezamýšľala.

77daniela77
22. mar 2023

Ano.

janetinka27
22. mar 2023

neverim v reinkarnaciu

martinkatinka
22. mar 2023

Ak som tu uz raz bola, tak o tom neviem. A ak by som vedela, ze som tu uz bola, tak by som tomu verila 😁

terezka1947
22. mar 2023

Nie

nypajuli
22. mar 2023

Nie čo si, nič také nie je. To by bolo veľmi jednoduché :D

michaela0309
22. mar 2023

@nypajuli a ty si myslíš že by bolo fér že jeden sa narodí ako chudák chorý chudobný a druhý zdravý bohatý? Rodíme sa viac x a každý v ďalšom živote si nesieme svoju karmu

simsalabim
22. mar 2023

Ano

sszuzu8
22. mar 2023

Samozrejme ze áno 🙂 verím aj na karmicke dlhý a tie ai často riešime až v ďalšom živote

matabb73
22. mar 2023

Kedysi žilo na svete omnoho menej ludi ako teraz. Kde sa vzali tie nove duše? Ako si už asi pochopila, neverím. Verím len vedeckým dôkazom.

viestta
22. mar 2023

Nie, neverim. Po smrti uz nic nie je. Jednoducho umries a hotovo. Ale ak by naozaj nieco take bolo, v dalsom zivote chcem byt svist a spat od septembra do maja, to bude moja nirvana

beata_k
22. mar 2023

Akoze duse sa recykluju? Nie.

mikadooo
22. mar 2023

Nie.

nypajuli
22. mar 2023

@michaela0309 fer nefer. Kazdy musi hrat s kartami ake dostane a vytazit z toho maximum. To je potom otazka v co veris ty. Ja napriklad v Boha ked uz chcem byt konkretna. A tak mas len jeden zivot a na konci sa zodpovedas.

maribell
22. mar 2023

@matabb73 myslím, že toto by mohlo byť vysvetlenie, keďže rastlín a zvierat je čoraz menej.
"Reinkarnácia je mnohonásobné rodenie sa človeka po smrti skrze vstupovanie jeho duše do tela inej bytosti (človeka, zvieraťa či akéhosi elementu prírody)."

walentina7
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
22. mar 2023

Nie.

michaela0309
22. mar 2023

@nypajuli verím v stvoriteľa Boha a verím v boží súd a verím na viac životov. Všetko čo žijem teraz je len odraz mojich minulých životov. Je naivne si myslieť že žiješ len jeden život.

matabb73
22. mar 2023

@maribell takže reinkarnácia a nie to, že človek ničí životné prostredie a tým vyhubil niektoré živočíšne druhy a rastliny. Dobrá výhovorka.

mamamasama
22. mar 2023

Som krestanka, ale vzdy som mala pocit, ze reinkarnacia je forma "očistca". Proste musime prezit niekolko zivotov, aby sme sa dokazali polepsit natolko, aby sme boli hodni neba.

maribell
22. mar 2023

@matabb73 nerozumiem tvojej odpovedi. Ja som neuviedla reinkarnáciu ako ospravedlnenie za drancovanie prírody 🧐.
Iba som odpovedala na tvoj príspevok, že kde sa berú tie "nové" duše.

ivette1223
22. mar 2023

Ja verim. Pocas života sa mi vynorilo XY spomienok, ktore som nezazila v tomto zivote. Tie spomienky su naozaj zive, pocitujem pri nich emocie...

sisaka
22. mar 2023

Áno, verim

nypajuli
25. mar 2023

@michaela0309 prepac ale miesas hrusky s jablkami, krestanstvo s hinduizmom ako ti pasuje.

michaela0309
26. mar 2023

@nypajuli ale prosím ťa náboženstvo neriešim tie ich pravidlá ktoré vymyslel kto? Ja verím v Boha ako stvoriteľa a zároveň verím že sa žije viac x. Či vyznavas také či onake náboženstvo aj tak na Zemi skončíme všetci rovnako a nie sme tu prvý x. Narodime sa znovu ak ešte dostaneme tu možnosť. Takí ti kostolni kanatici veria na 1 život a že sa raz všetci stretneme na oblaciku. Možno sa mne blízke duše podarí ešte stretnúť ale úplne v inej úlohe.

terezka1947
26. mar 2023

@michaela0309 možno. A možno majú pravdu ti kostolní fanatici. Tiež nevieš ako to je. Iba veríš.

michaela0309
26. mar 2023

@terezka1947 ako v pesničke Je to vo hviezdach ☺️

nypajuli
26. mar 2023

@michaela0309 preco napr. taky Hitler by mal moznost sa vratit na svet a uzivat si ako motylik? A to mi je ukradnuty ako mna donho nic, ale myslim si ze sa spravodlivo smazi v pekle. A ty preco ked si dobry clovek napriklad by si si nezasluzila byt po smrti v nebi ale vratili by ta na zem sa znova trapit? Neviem no, ani logika mi to neberie 🙂

Strana
z2