icon

Veríte, že Jay-Z spolupracoval s Diddym?

14. dec 2024

Tiež si po tom obvinení myslite že jay-z nie že o tom vedel ale išiel vo všetkom s Diddym?

simca115
14. dec 2024

Hollywood je jedno veľké sídlo neresti a hriechu . Vôbec sa nečudujem 🤣

januska12323
14. dec 2024

Pravda vždy vyjde najavo. Mňa to nejak netrápi a neprekvapilo by ma keby áno.

pininka1
14. dec 2024

Podľa mňa jednoznačne áno a aj ta jeho kraska

vanilkovazmrzka
14. dec 2024

Ano

autor
14. dec 2024

Som strašne zvedavá na ten súd v máji.. a aké mena tam padnú .. a či zatvoria pripadne do basy aj také mena ako Beyoncé Jay-Z a ďalej vedia oni kto v tom išiel ešte

ankare
14. dec 2024

Určite ano

victoriab
14. dec 2024

Grcam len z clankov co citam, ani neviem, aky trest by som povazovala za dostatocny pre tieto zvery v ludskom tele

adulkam
14. dec 2024

Nepríde mi ani v poriadku robiť toto z 12 ročného dieťaťa. Ja o Holyvude neman vysokú mienku,o zbeuzivani detských hviezd od začiatku kinematografie mam nacitane dost.
A po tým videom je veľa komentárov,ze nieje jej dcéra,ale ženy s ktorou ju podvádzal,ktorá zmizla. Potom je video,kde vidieť,že ma výplň ako brucho

sandra19860
14. dec 2024

.

evaachesa
14. dec 2024

@adulkam veď je celá Beyoncé. 🤷

sandra19860
14. dec 2024

@evaachesa : celá mama...

evaachesa
14. dec 2024

@sandra19860 veď píšem, celá Beyoncé = mama 🙂

adulkam
14. dec 2024

@evaachesa nie,na jayziho sa podobá a na tu milenku

marsilea23
14. dec 2024

@adulkam je možnosť, že si ju dali vynosiť náhradnou matkou a ona to nechcela zverejňovať, tak si vypchala brucho, aby mala pokoj.

evaachesa
14. dec 2024

@marsilea23 tiež si myslím že to bolo takto.

evaachesa
14. dec 2024

@adulkam máš foto milenky? Tak tá musí vyzerať ako kópia Beyoncé. 😀

sandra19860
14. dec 2024

@evaachesa : ja som to myslela, že áno, máš pravdu, že dcéra je celá mama...veľmi sa na seba podobajú..🙂

sandra19860
14. dec 2024

Myslím si, že áno...a veľa iných ľudí a celebrít bude tiež v tom namočených..

adulkam
14. dec 2024

A myslím si,že z toho mat nič nebudú. Obete už sťahujú obvinenia,Jayzy žaluje koho môže.od novinárov po obete.
@evaachesa nie,to boli v komentároch fotky a veru viac sa na nich podobalo dievča na nu

miadi
14. dec 2024

@simca115 ehm oni nie su Hollywood. Su hudobna industry . Maju mega vili v niekolkych statoch usa.. to je skor o tom co si mocni a mega bohati vedia dovolit .. Ked nemaju respekt voci ludskosti . A Taketo veci sa deju vsade na svete politici atd. To su ludia bez moralky co sa chovaju ako najšpinavsia mafia trafikuju deti znasilnuju vydieraju podplacaju .. Lebo sa citia nedotknutelni.

mandarinka555
14. dec 2024

Neviem, čo iné by ste čakali od týchto opíc🙈

adulkam
15. dec 2024

Ja už chápem detské hviezdy,čo sa z nich často stalo :( ale s Lindsey som videla teraz vianočné filmy a je späť.

kiwi3
15. dec 2024

Konkrétne jay-z-mu neviem, ci niečo dokážu, ak to bude len tato kauza. Keďže to bolo 20 rokov dozadu a obžaloba možno nemá nič iné ako tvrdenia. Celkom by ma ale zaujimalo, kto bola ta ženská celebrita, co pri tom bola, to je tiež vrcholné nechutne. Inak ktovie, ci niekto nezverejni aj video s J lo, že to má byť ona ma napadlo už keď sa rozchadzali s affleckom.