Veríte, že Jay-Z spolupracoval s Diddym?
Tiež si po tom obvinení myslite že jay-z nie že o tom vedel ale išiel vo všetkom s Diddym?
Pravda vždy vyjde najavo. Mňa to nejak netrápi a neprekvapilo by ma keby áno.
Podľa mňa jednoznačne áno a aj ta jeho kraska
Ano
Som strašne zvedavá na ten súd v máji.. a aké mena tam padnú .. a či zatvoria pripadne do basy aj také mena ako Beyoncé Jay-Z a ďalej vedia oni kto v tom išiel ešte
Určite ano
Grcam len z clankov co citam, ani neviem, aky trest by som povazovala za dostatocny pre tieto zvery v ludskom tele
Nepríde mi ani v poriadku robiť toto z 12 ročného dieťaťa. Ja o Holyvude neman vysokú mienku,o zbeuzivani detských hviezd od začiatku kinematografie mam nacitane dost.
A po tým videom je veľa komentárov,ze nieje jej dcéra,ale ženy s ktorou ju podvádzal,ktorá zmizla. Potom je video,kde vidieť,že ma výplň ako brucho
.
@evaachesa : celá mama...
@sandra19860 veď píšem, celá Beyoncé = mama 🙂
@adulkam je možnosť, že si ju dali vynosiť náhradnou matkou a ona to nechcela zverejňovať, tak si vypchala brucho, aby mala pokoj.
@marsilea23 tiež si myslím že to bolo takto.
@evaachesa : ja som to myslela, že áno, máš pravdu, že dcéra je celá mama...veľmi sa na seba podobajú..🙂
Myslím si, že áno...a veľa iných ľudí a celebrít bude tiež v tom namočených..
@simca115 ehm oni nie su Hollywood. Su hudobna industry . Maju mega vili v niekolkych statoch usa.. to je skor o tom co si mocni a mega bohati vedia dovolit .. Ked nemaju respekt voci ludskosti . A Taketo veci sa deju vsade na svete politici atd. To su ludia bez moralky co sa chovaju ako najšpinavsia mafia trafikuju deti znasilnuju vydieraju podplacaju .. Lebo sa citia nedotknutelni.
Neviem, čo iné by ste čakali od týchto opíc🙈
Konkrétne jay-z-mu neviem, ci niečo dokážu, ak to bude len tato kauza. Keďže to bolo 20 rokov dozadu a obžaloba možno nemá nič iné ako tvrdenia. Celkom by ma ale zaujimalo, kto bola ta ženská celebrita, co pri tom bola, to je tiež vrcholné nechutne. Inak ktovie, ci niekto nezverejni aj video s J lo, že to má byť ona ma napadlo už keď sa rozchadzali s affleckom.

Hollywood je jedno veľké sídlo neresti a hriechu . Vôbec sa nečudujem 🤣