icon

Veštica Ines zo Zvolena

ucholacik
18. jan 2018

Prosim Vas ma niekto kontakt na vesticu Ines zo Zvolena???

comedywoman
18. jan 2018

0910 855 915

ucholacik
autor
18. jan 2018

@comedywoman dakujem

katharines
18. jan 2018

Najlahsia cesta, ako si dovliect do zivota dalsie duchovne, dusevne i telesne problemy. Nikto nevie buducnost len Boh. Avsak psychologicka manipulacia vie urobit svoje.

mithunaaa1
7. apr 2021

@ucholacik dobry deň . Boli ste nakoniec u nej?

ucholacik
autor
8. apr 2021

@mithunaaa1 Ano ale celé zle .Keď bola u nej švagriná tak jej vyvestila všetko dopodrobna.

mithunaaa1
8. apr 2021

@ucholacik a splnilo sa časom aspoň dačo?

ucholacik
autor
9. apr 2021

@mithunaaa1 Ja som s ňou spokojná nebola a nemalo sa mi čo splniť lebo mi dokopy len trepala.Ja čo som bola spokojná bola pani zo Štiavnických baní.Ta sa trafila do veľmi veľa veci a začína sa plniť aj to čo povedala do budúcna.

huginko
29. dec 2021

@ucholacik mne sa nesplnilo nič... A to som bola viackrát... Naposledy som ju nechala rozprávať, nemalo to zmysel, vyvracat jej, že vraví hlúposti.... Už nikdy viac

aduska_341
15. feb 2024

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať treba volať k veštici Ines ? Alebo môžem ísť osobne a skúsiť ci ma nevezme hneď? Ďakujem

teki1
15. feb 2024

@aduska_341 Ak je to dobrá veštica,bude vedieť dopredu,že prídeš a bude ťa čakať.Inak škoda peňazí.😉

huginko
15. feb 2024

@aduska_341 treba sa objednať. Ale vravím vám, škoda peňazí... Je to hlúposť, bola som viac krát, naposledy vravela také hlúposti, že som sa len usmievala, pritakavala a myslela si svoje. Nikdy viac

aduska_341
15. feb 2024

@teki1 Ďakujem pekne

tripplemum
18. feb 2024

@ucholacik máte na nu kontskt ?

ucholacik
autor
19. feb 2024

@tripplemum bohužiaľ už nie..ale asi by som nešla už ku nej ...Bola som tam asi 4 roky do zadu ale nič mi tá návšteva nedala

katka164
19. feb 2024

@tripplemum 0910 855 915

gabrm
19. feb 2024

Len tak informatívne má zaujíma,koľko si také veštice berú peňazí?

ucholacik
autor
19. feb 2024

@gabrm cca 20€ale to už bolo dávnejšie... Voľakedy ak bola dobrá veštica tak si peniaze nepýtala

scarletka34
19. jún 2024

@ucholacik dobrý mate kontakt na vesticu stych Štiavničkych bani?

ucholacik
autor
20. jún 2024

@scarletka34 bohužiaľ už nemám ...Bola som tam už dávno..ale zdá sa mi ,že tu na MK bola diskusia o nej

ucholacik
autor
20. jún 2024

@scarletka34 0456929003 skúste našla som to číslo tu v jednej skupine

scarletka34
22. jún 2024

@ucholacik ďakujem skúsim

katkas77
2. aug 2024

@scarletka34 ahoj skusala si ?

scarletka34
2. aug 2024

@katkas77 ahoj áno. No nebola som spokojná. Ťahala somna otázky a len hadala. A najlepší gól bol keď povedala ze budem mat s priateľom dieťa a ja už deti mať nemôžem. No pisala jej aj sestra a tej sa do teraz ešte neozvala.

vviktozza
19. aug 2024

Vestica

petrabf
20. aug 2024

Ja k Inez chodím tak raz ročne už vyše 12 rokov a keď mi dá upozornenie zariadim sa. Teda to čo povie sa nie vždy splní, pretože ma na to upozorní. Je pravda že niekedy je unavená a potrebuje čas "naladiť" sa... vie poradiť, upozorniť, nasmerovať. Nie je psycholog! Ale vidí možnosti, ktoré vás čakajú. Je na vás akú cestu si vyberiete no Pán má s nami plán a toho sa nevyhneme...

teki1
20. aug 2024

@petrabf Pobožná a chodíš ku veštici? To veľmi tomu plánu neveríš.

petrabf
21. aug 2024

@teki1 pobožná vo vašej viere ako ju poznáte vy zjavne nie.. a teki1 poznáme sa osobne? Len preto že oslovenie "chodíš" mi nesedí.. aj keď je to online komunikácia..

teki1
22. aug 2024

@petrabf Na internete si všetci tykáme.😉

rysianka
27. jún 2025
@ucholacik

@scarletka34 0456929003 skúste našla som to číslo tu v jednej skupine

@ucholacik nebola to Verona, čo je aj na FB?

rysianka
27. jún 2025
@petrabf

Ja k Inez chodím tak raz ročne už vyše 12 rokov a keď mi dá upozornenie zariadim sa. Teda to čo povie sa nie vždy splní, pretože ma na to upozorní. Je pravda že niekedy je unavená a potrebuje čas "naladiť" sa... vie poradiť, upozorniť, nasmerovať. Nie je psycholog! Ale vidí možnosti, ktoré vás čakajú. Je na vás akú cestu si vyberiete no Pán má s nami plán a toho sa nevyhneme...

@petrabf ja by som k tej Ines tak povedala... Moji rodičia u nej boli keď zomrela moja starká, mysleli si že mne dala peniaze a ja im to tajím😁 No a čo Ineska nepovedala? Povedala im, že starká dala peniaze mne, a stále si to myslia... Lenže mne starká žiadne nedala, tak som si potom robila srandu že treba mi ísť za ňou, a opýtať sa jej kde, v ktorej bankena ktorom účte sú, že milerada si ich pôjdem vyzdvihnúť 😃 No nebola som u nej, asi by som mala 😃
To bolo cca pred 10 rokmi keď boli pri nej...