icon

Veštica v Košiciach

asdfka
1. apr 2016

Zienky,
prosim Vas, mate nejaky overeny kontakt na vesticu z KE?
Som v strasne situacii a neviem ako dalej....
Dakujem

Strana
z2
evittam
1. apr 2016

@asdfka Prepáč, ak sa ti odpoveď nebude páčiť -nie som z KE, ale ušetri si radšej peniaze alebo si prípadne kúp krištáľovú guľu ako platiť nejakej "veštici" - taká ti zo žiadnej či už strašnej alebo inej situácie určite nepomôže - len ti vytiahne peniaze z vrecka..... 😉
A čo je to tá strašná situácia - ak sa môžem spýtať - teda ak ti z nej má pomôcť nejaká pofidérna ženská.....

asdfka
autor
1. apr 2016

Praveze nechcem taku ktorej je plny net a robi si sama reklamu, skor som myslela taku o ktorej sa nic nevie a predsa vesti

evittam
1. apr 2016

@asdfka Všetko sú to len podvodníčky. Žiadna ti nepomôže z neviem akej životnej situácie - silu na to aby si sa z nej dostala musíš nájsť sama v sebe a nie u nejakej "veštice", ktorej sa nechce robiť tak radšej sedí doma a robí zo seba "vedmu".....

asdfka
autor
1. apr 2016

@evittam vsetky nie, verim ze su aj take ktore maju dar, ale tie sa nezviditelnuju, hladam prave taku

a dakujem

evittam
1. apr 2016

@asdfka Neverím, že niekto taký existuje - nikto....ale ak veríš, že ti niekto taký pomôže z tvojej situácie tak veľa šťastia.....Nechápem prečo sa chceš spoliehať na iných - vyrieš si svoje veci sama - nikto iný to za teba nespraví - to akože ak ti vyveští neviem čo, tak ti to pomôže?! 😅

prasiatko30
1. apr 2016

Ja ja ja za skromny prispevok ti vyvestim co len chces 😂😂😂😂😂😂

evittam
1. apr 2016

@prasiatko30 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj ja.....

terezka1947
1. apr 2016

@asdfka vestica je cudzi clovek...nikdy nebudes mat istotu,ze "to vie"....a napriek tomu sa spoliehas na nu?
v zivote su casto tazke situacie,su potrebne vazne royhodnutia....radsej naber odvahu a sama si porozmyslaj,co a ako urobit,zvaz vsetky pre a proti....

je lahsie sa spoliehat na druheho a jeho zazracne schopnosti ako zamysiet sa a prebrat zodpovednost za svoj zivot
a neverim,ze ty to nedokazes...dokazes

misel0806
Autor odpoveď zmazal
tromboska
5. sep 2016

Mate kontakt na vesticu Duchovu? Alebo tak nejako sa vola.

kusika
Autor odpoveď zmazal
lenocka12345
8. feb 2020

@asdfka vraj pri Slávii ( neviem či ešte funguje , nestíham registrovať zmeny ) by mala byť jedna pani , v praxi to znamená , že okolie musíš prechádzať a pozerať zvončeky , celkom dobrodrúžstvo :D nie je podvodníčka ani narušená , ani nič podobné

simkamatko
26. feb 2020

@kusika cenovo je ako u nej?

kusika
Autor odpoveď zmazal
kusika
Odpoveď bola odstránená
kusika
Autor odpoveď zmazal
kusika
Autor odpoveď zmazal
kusika
Autor odpoveď zmazal
zuzka77777777
4. nov 2020

@asdfka kontakt na vešticu z Košíc 0944267149

ketrin2727
22. jún 2021

@zuzka77777777 je to este aktualny kontakt prosim Vas?

jojo50
3. máj 2022

Dobry ma niekto dobru vesticu co vie aj s ciernou magiou

zuzka77777777
4. máj 2022

@ketrin2727 Zdravím,venujem sa tomu stále veštbe,cez veštbu aj zisťujem,žeči má niekto,na seba porobeniny,pliagy,čiernej mágie,ako aj kliatby rodové a iné...Zuzana.S

jojo50
9. máj 2022

@zuzka77777777 mate cislo ?

zuzka77777777
9. máj 2022

@jojo50 Zdravím pred chvíľkou som sa vrátila z mesta,pozerám.všetko cez notbook.Mail ma upozornil,že tu niečo mám,na webe modrý koník.Napíštr mi sms 0944267149,potom odpíšem.

anika17
Autor odpoveď zmazal
kristian2303
Odpoveď bola odstránená
lolitha
18. aug 2024

@evittam. mas pravdu absolutne neodporucam bola som u Zity a miesto toho aby vyriesila co som chcela ma chcela donutit na to co nechcem!!!

yena08
17. nov 2024

@kristian2303 Ahojte, ja som skúsila toho pána Gabriela a naozaj môžem odporučiť 🙂 Pochodila som už rôzne veštice, vedia sa občas trafiť tu a tam, ale skutočne dobrých veľa nie je. Gabriel patrí medzi tých top, keďže je aj "jasnozrivý". Ide z neho dobrá energia a cítite sa u neho príjemne. Bola som už viac ráz a stále ma dokáže prekvapiť svojimi predpoveďami ..

mirka468
23. nov 2024

@kristian2303 dobrý vecer píšem ohlsdne pána vestca Gabriela s ke vyšlo vám všetko čo vám povedal

aniiina
24. dec 2024

@yena08 kontakt pls 🤗

Strana
z2