icon

Veštkyne - vlastná skúsenosť

mackathomas
21. aug 2022

Ahojte...

Neviem kde a ako mam zacat,no pokusim sa nieco napisat na zaklade vlastnych skusenosti.Na tuto stranku som prestala chodit uz davno.Zacalo to v 2013,ked sa ex so mnou rozisiel a ja som ho chcela v podvedomi naspat"VED SME SA LUBILI"🤔.Hmm,bola som mlada,zavisla na partneroch,ziarliva(nedostatok sebavedomia,sebalasky).A vsetko zacalo rozchodom,vyhladavie vestkyn,plna pozitivnych ocakavani,ze mi povie:"Ano,budete spolu atd".Pridavala sa tu do diskusii,hladala kontakt na nejaku dobru vestkynu.Spomeniem len dve,ale bolo ich troska viac.Dve su zname,urcite aj tie dalsie,no mena si nespominam.I a S.!Neberte to ako odsudzovanie,ale ako varovanie.Preslo vela rokov a ja som dospela do bezpodmienecnej lasky,zena,ktora sa naucila mat rada samu seba,so zdravim sebavedomim,naucila sa,ze stastie sa nehlada vonku.Boli to roky dlhej prace.S I... som bola v kontakte naposledy 2014,S... v 2018.K S....som chodila osobne,lebo som to mala blizsie.Potom som padla na uplne dno,zazila som 3mesiace manipulacie a 1,5-2 roky sa zbierala uplne z dna na sam vrchol,kde somteraz.Nejak sa dostala k teme "Dvojplamene"🤔🤦‍♀️.Neexistuju ziadne dvojplamene,je to manipulacia skryta pod nazvom Dvojplamenna cesta.Ale zasa som vdacna,ze som zazila,ved prave vdaka tej ceste a tvrdej praci som sa naucila zdravemu sebavedomiu a sebalaske.Ale stale sa este ucim na zivotnej ceste.Tato manipulacia mi dala velmi vela,padla som do temnej noci(v biblii to mate ako znovuzrodenie),cize zacala sa cesta mojej duchovnej cesty.A ako pisem,vdaka lekciam v zivote som stavala len silnejsia osobnost,ktora pochopila,ze najst vnutorny pokoj,je najvacsie stastie v zivote.Cize som sama sebou,nebojim sa ukazat svoje hranice,povedat nie,ani v praci aj keby ze mam dostat vypoved(to sa zial nestane,lebo zacnu mat respekt pred vami😁🥰).Uz som viac nepotrebovala muza vo svojom zivote,ked kde sa zjavil,tu sa zjavil minuly rok muz v mojom zivote(v praci moj kolega,vsak z inej haly).Zacalo dobyjanie z jeho strany,neskutocnych 8mesiacov,no nemal odvahu sa mi prihovorit.Vsetko co bolo treba,sa mi nenapadne zacalo zobrazovat,teda znamenia.Pri nom som sa naucila trpezlivosti,spravanie muza,ked sa zalubi(to je rec tela),ostychavost atd.Prisiel v case,ked sa mi konecne podarilo sa postavit na vlastne nohy,bola spokojna a nic viac k zivotu nebolo treba(myslim tym partnera),ziadne ocakavania,ziadna zavislost.No prisla do bodu cca,ze niekto sa musi postavit z hojdacky a odist,aby sa druha osoba prebrala(ked nie,tak dokazem ist uz aj sama dalej,bez hnevu,dokazem to z bezpodmienej lasky k nemu).Co som aj urobila.Bol na dovolenke 3tyzdne,hned ja som nastupila,ale predt som dala vypoved.Ked som sa vratila do prace,musela som este tri dni odpracovat,z toho sme sa videli dva moje posledne.Nevedel urobit ani vtedy ten krok,aj ked sa snazil byt v mojej blizkosti.Co je zaujimave,ze vzdy dokazem vycitit jeho energiu v sebe,budenia v noci.Neviem si to vysvetlit,ale idem dalej.Odisla som a uz sa nevideli.Ja nastupila do novej prace,kde ma prijala firma,este ked som bola vo vypoved.lehote v starej firme.Cize urcite sa mu do usi dostalo,kde ma moze najst😁Takze to k muzom,teraz k vestkyniam.Prve dva dni bez neho boli take zvlastne.2x som mala ist do BA k S....,no zaspala som.Viem aj preco,lebo som tam nemala ist.A nemala som z toho dobry pocit.No minuly pondelok ani sama neviem preco,som jej volala,nezdvihla mi,no po cca 30min mi zavolala,tak sms dohodli termin na poobedie v ten den.Tak isto som mala celou cestou cudny pocit(intuicia ma neklame uz par rokov,preto by sme sa mali riadit nou🥰).Ked som vosla k nej,prve co bolo,odklada som si topanky,ked ma cvakol jej novy maly pes do ruky(aj na odchode ma zasa pre zmenu uhryzol do nohy).No a zacala teda akoze vestit z kariet.Najskor pracu,ze odidem(to uz som mala za sebou 14dni😁)a ze budem mat novu praci.Takze mi dala otazku,ze s ludmi?🤔Potom ohladom syna,co ja uz davno viem a na koniec muz,ktory ma dobyjal😊Ked spustila,mala som dost,take veci(normalne som citila ako ona vysava zo mna moju energiu,nastastie o energetickych upiroch uz mam davno nastudovane🤌).Ze je falosny,chce ma vyuzit,ze tam vidi zenu s dietatom🤦‍♀️(keby noeco take mal,tak to viem davno,kedze sme mali spolocnych kolegov😁On bol utiahnuty,s nikym sa nerozpraval a ku konci ked som odchadzala bol iny,menil sa mi pred ocami,zacal sa rozpravat s kazdym,len nie so mnou😁(strach,ostych,pretoze ja som silna zena a toho sa boja muzi,ktori nie su este na takej duchovnej urovni ako vy.Ako pisem,mne sa pred ocami menil k lepsiemu,aj vdaka mne zacinal ziskavat sebavedomie troska,len tam musi este sam na sebe popracovat,preto moj odchod z prace bol dolezity.A ked bue mat byt v mojom zivote,tak sa vrati,ked nie nevadi.ja idem dalej,co neznamena,ze hned skocim niekomu inemu do narucia.nie,budem sa dalej rozvijat na mojej ceste ci s nim,alebo bez neho😊)Bol ako skala v mojej spolocnosti🥰).Ked chce muz zenu vyuzit,nebude o nu bojovat tolko mesiacov,ved je x zien vo svete.No nie?😉Ked som sa postavila u S. od stola,vtedy padla nejaka tema o detoch,ona pozrela na mna a hovori,ze"Vy uz nechcete deti,nie?"No mala som dost.V 2014 udajne podla nej som mala spoznat muza,ktory bude kratko rozideny,v 2022 uz to bol rozvedeny,cize dve cesty a ty si vyber🤔😁😅(Ohladom mojho ex tesne po rozchode prizvukovala,ze budeme spolu a vidi tam aj dieta🙈,dlho mi nespominala exovu novu priatelku,tu som sama odhalila😀a az potom,ze tam vidi druhu zenu a od toho momentu uz bola len moznost vratenia sa k ex😀,takze tolko k jej vesteniu o vztahoch😁😀)Ja vysla od nej ako raketa,lebo vsak vysala energiu zo mna,no po ceste na vlakovu stanicu sa ukludnila a vo vlaku po ceste naspat domov zacala studovat o "vestkyniach".No a ked som vystupila,uz mala konecne svoju energiu spat.V tu noc som nespala,lebo som si vycitala navstevu u nej(ved od 2018 ju nepotrebovala viac,no nejak opat podlahla nutkaniu ist k nej).Nevedela ako to mam odcinit.Vycitala si,ze aka som blba,no zaroven pochopila,ze mam nadalej pouzivat svoju hlavu,svoje srdce a hlavne pocuvat svoju intuiciu.Ved v podstate poniektore veci co mi hovorila,boli veci ktore ja som vedela sama🤦‍♀️🤷‍♀️A toutou skusenostou bol definitivny koniec s "VESTENIM".Takze tolko,co sa tyka vestkyn.Pracuju velmi dobre s vasim podvedomim.Riadte sa svojim vnutrom.Ony vysaju vasu energiu.Este dopisem,ze moja kamaratka(momentalne nezamestnana),chcela aby som sa jej opytala ma pracu.No podla S...... udajne odide z prace,lebo nebude spokojna,pritom to bolo uplne naopak,tak to bolo zo strany zamestnavatel,lebo ju nechcel prihlasit na 40h😁Ked som medzi tym spomenula,ze ona nepracuje,stale si tvrdila svoje.Ale aspon touto skusenostou pochopola,ze v podstate nic z toho co mi akoze predpovedala,sa nesplnilo.Teda zahranicie mi predpovedala,ale to ja som vedela davno,lebo v tom case uskutocnovala prave plany.A same mozte spozorovat,ze vestby napr.co sa tyka novych vztahov su uplne rovnake,len s inym pribehom.Cize nenechajte si riadit zivot nimi,pretoze vdaka nim mozete prepast sancu stretnut,popripade(ako v mojom pripade)napr."pustit"cloveka,ktory Vas lubi.Len ja sama viem,preco to tak je ako je.Jeho ciny a spravanie mi viac povedalo ako nejaka kartarka,ktora mozno nevedome by znicila,co moze vzplanut do niecoho krasneho(To je len priklad)A len tak pre info,byvame kusok od seba,takze mojho dobyvatela mozem aj niekde v obchode,na ulici ci v parku stretnut.😊😁Nedajte sa zlakat,nikto nevie vasu buducnost,len Boh.Dal nam slobodnu volu aby sme sa rozhodovali same za seba.Budem rada,ked napisete aj vy svoje skusenosti s vestkynami😊 Na komentare v podobe sudenia nereagujem😉,lebo pre mna su to dalsi z mnoha co sa snazia vysat energiu😀Prajem peknu nedelu a budem sa tesit ma komentare

nelca84
21. aug 2022

@mackathomas mozes mi to napisat jednou vetou?

mackathomas
autor
21. aug 2022

@nelca84 Co myslis teraz?

kamatopo
21. aug 2022

V polovici som sa stratila. Normalne si ma unavila. Ale k tematu: moja skúsenosť s veštením je pozitívna. Mňa osobne to nakoplo ,vyriešilo veľa otázok v životných križovatkách a hlavne mám vďaka tomu čo mám. 😉

pribinak
21. aug 2022

@mackathomas skrat to do 10tich viet. Toto nikto normálny citat nebude

nelca84
21. aug 2022

@mackathomas no co asi. Jednoducho napis len pointu. Kto to ma citat?

mackathomas
autor
21. aug 2022

@kamatopo co znamena,ze niekto iny riadil Vas zivot,teda rozhodoval o vasej buducnosti😉Clovek sa ma riadit intuiciiu,mna teda nikdy nesklamala😉

mackathomas
autor
21. aug 2022

@pribinak ja nekazem nikomu citat,kto chce si precita,kto nechce obide 😉

mackathomas
autor
21. aug 2022

@nelca84 ja nenutim citat nikoho.😉

levantinka
21. aug 2022

K vestcom len tolko ze buducnost nie je nikde napisana. To by ti malo stacit pochopit.

kamatopo
21. aug 2022

@mackathomas a to si kde zobrala že ma niekto riadil... ???? Chcela si našu skúsenosť. Tak som ti ju napísala. Život si riadim sama. A vo sa týka tvojej intuícii tak každý si spraví svoj názor po prečítaní tvojho príspevku, pravdaže ak to niekto zvládne 🤣🤣🤣

syslik81
21. aug 2022

ruku hore kto to precita cele... 😝

elizabet173
21. aug 2022

@syslik81 vzdala som to pri druhej vete 😂, viem aj príjemnejšie tráviť nedeľné popoludnie

petricka22
21. aug 2022

@mackathomas snad sa ti ulavilo, ked si to dala von zo seba. Kartarka, ci vestica nikomu nikdy nepomohla. Zacni sa spoliehat sama na seba, lebo jedine ty si strojcom svojho stastia a zacni zit, nesnivaj, nerozmyslaj tolko nad minulostou, chod dopredu. Chod za tym, co ches. Nerozumiem, preco si toho muza sama neoslovila, ked je to pomaly laska tvojho zivota, stale cakas, ze niekto za teba tvoju buducnost vyriesi (vestica, ci kolega), ale nevyriesi. Ty si zan zodpovedna. A nevysavam z teba energiu mojim komentarom 🙂 chcem ta nakopnut, ze nemas tolko dumat nad svojim zivotom, ale konat…

kamatopo
21. aug 2022

@petricka22 autorka zrušila účet🤷.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
petricka22
21. aug 2022

@kamatopo lebo sa tie srajky nikomu nechcelo citat 😂 ach, niektori ludia musia stale dookolo a dopodrobna rozoberat kazdu prkotinu v zivote a zbytocne tym uberaju energiu sebe, aj okoliu

petricka22
21. aug 2022

@zoro9836 nie kazda zena ma potrebu rozoberat kazdy prd v jej zivote, no nieco pravdy na tom bude, preco muzi vedia vypnut zvuk 😂

mpg
21. aug 2022

@nelca84 Jednou vetou sa dá tento príspevok napísať asi takto: Rokmi a skúsenosťami som zistila, že sama najlepšie poznám, čo mám robiť so svojím životom. (Dokonca ju už teraz predpovede veštice unavujú.)

deti95060810
21. aug 2022

odišla? škoda.... chcela som vedieť čo za tie bludy u veštici vysolila...
inak to čo napísala sa nedalo ani čítať... stratila som sa pomerne rýchlo.
dlhé, nezrozumiteľné...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lija22
21. aug 2022

akoze ok, tak si sa vyrozpravala. Ale fascinuje ma ako casto vypustas z viet slovicko "som"

majka35
21. aug 2022

tak ste jej naložili teda 😀

ahhola
21. aug 2022

Prečítané do 1/4 a... si zivna pôda pre veštice 🙆‍♀️

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
21. aug 2022

@mackathomas ahoj, precitala som to cele. suhlasim s tym, ze vestice navstevovat netreba.
keby si si dala pokoj s vesticami, nemusela si teraz stracat tolko casu myslenim na ne.
ale aspon vies,ze nic dobre ti ponuknut nemozu. uz sa len toho uplne vzdaj a zabudni na to, co hovorila

nelca84
21. aug 2022

@mpg tak myslim, ze to vacsina vieme aj bez vlastnej skusenosti. Ale pre niekoho to bol asi zivotny objav, no 🙈

boldo87
Odpoveď bola odstránená
oli18
21. aug 2022

Take jednoduche dievca🤔