Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@stanusenka v tom kauflande je dobre, ze vsetkych môzes vypisat z vlastneho mobilu. Kazdy den nahodis ich udaje😅
Keď tam uvidis Skalite a meno Michal, tiez som horuci kandidat na gratulaciu🤣
@hellwant hej, presne toto robím🤣
Robím to aj na DM stránke, či testovanie produktov, skrátka kde sa dá 🤭 pár krát už im aj niečo prišlo, vždy im len oznámim, že keby niečo, áno, súťažíte tam a tam😀
@stanusenka jéééj, aj bývam v Kočovciach 😉
5-Tv, 16-40 žrebov
@janulienka78 paráda a kde tam? Ja vo Vieske-🤭
Ja expresu verím...vyhrala som takto pred 7 rokmi v pexese playstation...a nikoho tam nemám
@marsmykkok u nás už dvaja v dedine vyhrali na exprese a pekne peniaze. Žiadne napojenie na expres určite nemajú.
14 - gril
9 - čistička vzduchu
@stanusenka ja priamo v Kočovciach
9 cisticka,14 el.gril
Super a zas sa zvýšila sanca , ze trafime pri vybere čísla nejaku cenu, čo uz je odkryta. Uz len 5 cien, co nemaju ziadne císlo odkryte.🙂
@hellwant ahoj a kedy presne aku hod zrebuju lebo ja iba raz stihnem 😂😂 žrebovanie
@1984gabriela ako kedy dnes už bolo 2 krát
@1984gabriela hocikedy môžu
@1984gabriela myslim 3 krat denne volaju, opravte ma ak sa mylim, cize dnes uz len raz budu
@hellwant áno, ešte raz budú volať. 👍
@kalifka a akú dobu dozadu? Mne expres nesedí posledné mesiace hlavne-možno nejaké posledné 2 roky... Aj to, kedysi bolo na zdvihnutie 20sekúnd, teraz 10, koľko ľudí vraví, že má mobil v ruke a vraj to nestihne a dušujú sa, že brali okamžite mobil. Podľa mňa skrátili to preto, že ak po víkende napríklad chcú hrať o vyššiu sumu, jednoducho aj ked človek zodvihne včas, povedia že nie a nemáš im to ako dokázať. Mal ostať dlhší čas a byť to o tom, či zodvihneš a či povieš správne heslo. Ak niekto má obsadené, nezodvihne, povie zlé heslo, je mimo signálu jeho smola. Ale to, že dvihne hned a je to tesne po limite mi príde divné.
@monny222 tak to je super. Ja som vyhrala raz 10 eurovú poukážku za hodnotenie nákupu a asi som si šťastie vyčerpala tiež 😂 A to súťažím stále a už nič nikdy. Ale naozaj, vždy vidím medzi výhercami v Kauflande aj ľudí čo poznám z videnia, poznám dvoch čo vyhrali kedysi auto, teraz už v prvý deň adventného kalendára tiež vyhrala jedna osoba čo ju poznám z videnia, Kaufland je úplne ok, hoci teda sa mi tam nedarí.
@marsmykkok sle ty nevies, ze vo sutaziaci hovoril pravdu. Zato, ze to on tvrdi, neznamena, ze to je pravda.
Ludia, tu na tejto sutaži neriesia ani heslo ani limit na zdvihnutie, min.rok sa mi podarilo vyhrať na pexese vysavač, volali mi normalne z bratislavskeho cisla, zdvihla som prosim, dokonca mi nechali cas mimo eter - kym dohrala pesnicka, ze si mozem nachystat čisla, že ak to hrám a sledujem ... takze je to úplne ok súťaž a ja skúšam štastie aj tento rok
@katinka84 a nemohla si najprv otvoriť 1, počkať čo je tam a potom povedať druhé? 🤗
@stanusenka aj teraz to tak je. povie 1 číslo, otvorí povie čo tam je a potom povie 2 číslo a povie čo tam je. 🙂
@stanusenka katinke volali? lebo neviem na co reagujes?
@linduska1974 viem, zneistilo ma keď povedala že si môže popredu nachystať čísla keď vie🤣
@hellwant že minulý rok jej volali tak som rozmýšľala či vtedy musela naraz povedať 2 alebo počkať😀
@stanusenka 👍
@stanusenka jaaj vyznelo to ako teraz😅

@lenka095 ano minule sutaze to trvalo dlhsie, ale aj to je v ramci variacie moznosti. Je aj mala pravdepodobnosť, že sa vsetci trafia na prvy pokus. Ale je extremne malo možna. 🙂