Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
kto počuval pexeso o 15 tej?
@doktor.007 áno hrali 29 je notebook určite a nejaká kozmetika asi parfumy 34, ale bola by som radšej keby mi to niekto potvrdil ešte
@doktor.007 mimoriadne zle vyslovuje to dieťa obsah vianočných gulí, vôbec mu nerozumiem koľkokrát
@aninkah1 suhlasím s tebou nerozumiem ani ja, ale číslom gule si si istá?
@doktor.007 29 áno ale 34 neviem isto musíme to nejako zistiť, musel predsa ešte niekto počúvať, dneska riešim desať vecí naraz tak mám hlavu jak balón
no a dalšia cena je preč 34-40 kuchynnský robot
@aninkah1 počuvala si teraz o 16tej?
@doktor.007 34-boli parfumy 😉
@libco nie nie , počuval som 34 bol kuch. robot a aj 40ka
@libco odkiaľ to máš hm?
@aninkah1 34 ka bol kuch. robot
ahojte
no pekne
Mne sa zdá, že voňavky (či parfémy) boli pod číslom 36, či?
@iviatko počuvala si o 7mej?
pocuval dnes uz niekto...? ja pocuvam od osmej a nehralo sa....
este nehrali
Ahojte, tak teraz v tom mám chaos. Vyhral niekto parfémy alebo robot? Bohužiaľ som doteraz nepočúvala 😖
o 7mej isto nehrali
@lucik77 robot vyhral Jano zo Zlat. Moraviec, no parfumy 28 druhu neviem -stefan71 si myslí že 36 tak to jestale v hre
OK. ďakujem
1- APPLE IPAD
3- Dolce Gusto
4- Nintendo
6- Lyžovačka
7-42- Knihy-vyhraté
8-15- X Box-vyhraté
10- Mobil
13-19- Lyžiarská výstroj-vyhraté
22- Telka
24- Hrnce
27- Auto na dialkové
28- Parfumy
29- Notebook
30- Foťak
34-40- Kuch. robot-vyhraté
a 36-??? asi Parfumy ???
tak ako súhlsí?
@doktor.007 suhlasi, ale s tou gulou 36 si tu asi nikto nie je na 100%. dnes sa este nehralo, vsak? ja uz som nastartovana volat. vcera som skusala z dvoch telefonov a nic. dnes som zapojila aj kolegynu, tak budeme skusat z troch, dufam ze to vyjde... 😀
voňavky sú fuč
čísla 28,36
parfumy si fuc 36 a 28
ajajaaaaaaj.. a uz vyhral vonavky... a nedovolam sa a nedovolam sa... jooooj 😢 😢 😢
je to potvrdené 36 boli Parfumy 🙂
a spolu s 28čkou su fuč
Ahojte, mne tiež nejde dovolať .. je to ozaj len o šťastí.. včera mi to už aj zvonilo a aj tak ma nikto nezdvihol 😒

@travoltka počuvala si o 15tej?