Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
tak a je to tu, ďalšia cena fuč 38 GPS, 34 nič
asi nepoznajú modrého koníka,
ale zase na druhej strane sa dovolajú :(
teda cena nie, len čísla 🙂
to je na šľak trafenie, že sa tam dovolá niekto, kto nemá ani šajnu
tak to hej, ale aspon vidno, ze sa do hry zapajaju vselijaki hraci. aspon je to pestre 🙂
no a este ked sa tam dovola druhy krat priebehu tyzdna a dxa ktat povie blbost prvy krat ked sa tam dovolala tak trafila hned prce cislo kde uz nebolo nic
ahojte, no tak už by sa patrilo, aby sa dovolal niekto z nás, mne sa to ešte nepodarilo, tak voláme
14 - DVD
35 - vysávač
Ďalšie čísla 14 DVD a 35 vysávač
o hodinu voláme a držime si palce
35vysavač je odhalený
je to možné, že niekto sa dovolá a otvára prvú guľu, ktorá už bola otvorená, ... a my čo vieme, ktorú by sme
otvorili, tak sa nedovoláme, smola, voláme ďalej
no ste to počuli? to sa tak nerobííí
aké boli čísla o 8? hralo sa?
asi nikdy nehrali pexeso :D
nevšimla som si, už ste to aj napísali 😀
@lucik77 ahoj , počuvala si o 8:00 čo bolo?
tak len volať volať volať a sa dovolať hm?
zvoni vam to niekomu? mne len furt obsadené....
ja volam a volam, nikdy nezvoni
mne už aj zvonilo a nič ... hlavne, že taký čo o pexese nemá ani šajnu ten sa dovolá... 😠
na nervy som z toho :D
vysavac je mimo 35 a 20
fičí vietor fičí a vysávač je v háji 🙂)
čísla 20 a 35
vysávač fuč
pistoleros 😀 😀 😀
dnes mi vôbec nezvonilo. ☹ ale ten foťák čaká na mňa 🙂
doktor.007 ráno o 8mej sa "teta" netrafila, o 9tej tiež hádala vedľa a až teraz vyhrali vysávač
ahojte vsetci 🙂 pisem prvy krat i ked si to tu citam uz skoro 2 tyzdne, pocuvam pexeso pravidelne aj tam volam kazdy den, ale este ani raz mi nezvonilo, poznate neaky figel kedy volat? som z toho nestastna lebo najviac zo vsetkych vyhier som chcela prave tento roboticky vysavac, ktory prave vyhrali :"(
lily, ak by sme mali nejaky figel, uz mame doma ceny :D

a zase nič...