Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@aninkah1 My vieme, že sama sebe blahoželáš - samozrejme sa pripájam-e! - Aninka so Sihelného
uz to pomali ubuda este by niekdo mohol odokrit to play station 3 ..... 😀 A neviete kedi sa znova Hra?????
To bude len náhoda, ja som iná Anna, ale zdalo sa mi, že jej hovoria skôr Hanka. Keby som vyhrala tak sa určite pochválim 🙂
už sa dnes od 14tej nehralo či??
@doktor.007 a tá lyžovačka je odkrytá, alebo ju treba odkryť - lacino88 sa o nej zmieňuje, že bola guľa č. 40 odkrytá včera 13.12.2010
@lacino88 - prosím ťa, potvrď, že či guľa č. 40 - rodinná lyžovačka bola odkrytá - je to 100 % informácia od teba, alebo ako to je - prosím-e o úprimnú snahu pomôcť všetkým, pretože si sa o tom včera tu na fórume zmnieňoval.
podľa mňa je ešte v hre lebo by bola preškrtnutá na stránke expresu
http://www.expres.sk/vysielanie/231/stranka/via...
lacino88 - asi si urobil srandu?
@petina88 - Zdravím - zachytil som takú informáciu, resp. šum, že treba mať telefón s automatickým opakovaním poslednej voľby, funkciou REDIAL, aby sa tam človek vôbec mohol dovolať - neviete sa k tomuto technici pošty a ostatní prosím vyjadriť ?!
@marian76 - preškrtnutá je podľa mňa až vtedy, keď má cena svojho známeho výhercu, dovtedy akoby čakala odokrytá akoby v regále pripravená pre výhercu.
@marian76 - je v hre zrejme, len či má odokryté vianočné gule - jednu zrejme áno, ale či aj druhú ?
Zrejme je na rovnakej pozícii ako aj Lyžiarska výstroj - pripravená pre výhercu, ktorému sa podarí dovolať !
Na tento problém s lyžovačkou - upozornila dnes PETINA88 o 10.18 hod. - ona toto pozorne postrehla, že je to v regále pripravené pre prípadného výhercu - ale aj Doktor.007 - taktiež na to upozornil, no Lacino88 je zodpovedný na tomto fóre za odrytie a postreh ohľadom gule č. 40 a Doktor.007 za guľu č. 26 - oni dvaja nech sa k tomu vyjadria ako to je - prečítajte si ich príspevky do tohto fóra.
@ferializas áno 26 a 40 rodinná lyžovačka je hyhratá
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
no niesom zrovna technicky typ 😀 takze podam svoj skromny a lehce laicky nazor ..podla mna je to urcite vyhoda,ale ani pri tejto funcii nemate iste to, ze sa vam podari dovolat sa...ja totizto z jedneho takeho telefonu volam a este som sa nedovolala 😀
@ferializas to bolo k tej funkcii "redial" 😀
tak skúsme porovnať hm?
najskôr vyhraté(podľa mňa)
1-34mikrovlnka,2-30d.parfém,9-24foťák,11-22notebook,13-42kamera,14-18LCD,15-38hrnce,16-36vysávač,26-40rod.lyžovačka???,28-39silv.kôš,
teraz odkryté:
3-41 lyž.výstroj, 4-p.parfém, 7-GPS, 10-knihy, 17-dom.kino, 19-i-phone, 27-chladnička, 32-práčka,
no a na koniec neodkryté:
5,6,8,12,20,21,23,25,29,31,33,35,37
HM? čo Vy na to?? ak dobre počítam je tých gúľ 42
nože porovnajte a prípadne opravte 😉
mas to tak ako ja ....
ale tu lizpovacku nevim tu nemam zaznacenu
zdravicko pokial viem Lizovacka este nie je vyhrata iba odkryta dneska obe gule ale v roznych hovoroch teda spon co som postrehol ja inac mozte mi niekto dat telefonne cislo lebo som si nie isty ci mam spravne kedze furt to pocuvam v aute a nikdy si ho nestihnem zapisat cele tak len dopisujem postupne ☹ . 0254654747 ?? je spravne ?
Dneska bola vyhrata HD kamera a ta uz je odskrtnuta na exprese takze lizovacka by mala byt este v ponuke
@doktor.007 vcelku by som sa aj zhodoval s týmto Tvojim : ale stále neviem o tej rodinnej zimnej lyžovačke, či je odokrytá aj tá druhá guľa č. 40 - jej odokrytie konštatoval Lacino88 a zatiaľ sa nejako k tomu nevyjadruje, že ako to je s tou guľou č.40, lebo on vtedy dobre nepochopil poslanú tabuľku Mariána76 a Marian76 ju vtedy poslal dobre a bola podľa mňa dobrá aj na pochopenie.
Pre vysvetlenie - pozície 1 až 21 a pozície 22 až 42 a na pozícii prvého stĺpca v riadku 19 bol I-Phone 4 a na pozícii druhého stĺpca v riadku 40 (v poradí akoby 19. riadok druhého stĺpca) bola guľa č. 40 a on vravel, že Marian76 sa zmýlil, čo ale nemal pravdu - lebo nepochopil jeho tabuľku v stĺpcoch - ale skonštatoval, že guľa č. 40 bola odkrytá práve v ten deň, keď sa k Marianovej76 - tabuľke vyjadroval, že v nej má viacero chýb - hoci bola podľa mňa bezchybná, no konštatovanie Lacino88 by treba bolo preveriť, či guľa 40 bola naozaj odkrytá. Nehovorím, že Lacino88 nemá pravdu, ale treba to preveriť, či je to tak s tou guľou č. 40 a či je pod ňou skutočne rodinná lyžovačka a on sa k tomuto(Lacino88) k tomuto po druhý raz nevyjadril, hoci som ho k tomu požiadal, aby sa vyjadril na 100 percent záruky.
@ferializas mne len vŕta hlavou prečo na stránke EXPRESU nie je preškrtnutá tá lyžovačka, ak je vyhratá hm?
@doktor.007
podľa mňa nie je vyhratá - ale čaká v zásuvke - podobne ako napr. lyž. výstroj 41,03
No neviem, že či je len jedna, alebo až dve gule - 26,40 - či sú odkryté. Lyž. výstroj tiež predsa nie je vyhratá a nie je zákonite ani preškrtnutá - obidve ceny zatiaľ nemajú výhercov a čakajú, kedy príde ako sa hovorí - ženích pre nevestu.
@ferializas tak tak aj podla mna a ano lizovacka je 26 a 40
1 mikrovlnka ☹
2 damsky parfem ☹
3 Lyžiarsky výstroj
4 parfem pansky
5
6
7 gps
8
9 Fotak ☹
10 knihy
11 notebook ☹
12
13
14 lcd televizor ☹
15 hrnce ☹
16 vysávač ☹
17 domace kino
18 lcd televizor ☹
19 iphone
20
21
22 notebook ☹
23
24 Fotak ☹
25
26 Lizovacka pre celu rodinu ☹
27 chladnicka
28 Silvestrovske prekvapenie ☹
29
30 Damsky parfem ☹
31
32 Pracka
33
34 mikrovlnka ☹
35
36 vysavac ☹
37
38 hrnce ☹
39 silvestrovske prekvapenie ☹
40 Rodinna lizovacka
41 Liziarska vystroj
42 HD kamera ☹
Smajlici uz nie su toto je moj zoznam ak viete doplnte upravim
Lacino88 prave dosiel domov z roboty a od svoje polovicky.. a aby som to uviedol na spravnu mieru.. co som pisal k marianovy76, tak podla mojeho ma cisla 5,13,35,15,18,40 v tom zozname zle.. takez nesuhlasim uz neviem s kym ze mu vsetko sedelo a mal dobre... po dalsie.. doslo k nedorozumeniu.. zle ste ma pochopili.. som napisal ze bola odkryta lizovacka 40, tym som myslel ze sa nasiel par ku guly 26, ne ze to dakto vyhral.. lebo marian mal pod 40 nieco uplne ine a ja som v ten den to pocul a zapisal si ze 40 ni eje to co tam mal...
co somporovnaval s doktorom007 a edi6 tak mi to sedi...
Ak som nahodou zle pochopil marianov zoznam tak sa ospravedlnujem..
tak a lyžiarská výstroj 3 a 41 je preč
asi tak, vystroj je prec.. ☹
ja sa tam,ale vobec nemozem dovolat, nechapem to.. ☹
@lacino88 zle si ho pochopil ten zoznam - ale stáva sa, no čo už ! - hlavná vec, že si odkryl guľu 40.

pomali to ubuda este bi mohol niekdo odokrit to pley station 3 😀