Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
myslim ze to je hlavny problem musia zavolat inak uz je dobra sanca nieco vyhrat
Ďakujem tomkozh. Jedinú obavu mám z toho, že ak by "náhodou, nedajbože" 🙂 zavolali, tak nebudem mať pri sebe ten svoj debilníček , kde si značím odkryté vianočné gule.
JJ PRVY DEN KUCHYNSKY ROBOT A DRUHY ZEHLICKA S PARNYM GENERATORM.. TO SA MI VIDI ZE TO BOLO 21 A 22 DECEMBRA
tomkozh to fakt? Tak dvojnásobné šťastie sa behom dvoch dní podarí málokomu...dodatočne gratulujem
Ludia, mate niekto prosim sumar ... a vraj 3 vyhry su uz prec pracka notebook a PC ... prosim viete niekto dat nejaky sumar a kde sa treba registrovat? moc krasne dakujem 🙂
Tomkozh na ten robot som si robil zalusk minuly rok a tento rok by ma tiez velmi potesil. Keby mozem vyberat bol by asi volba cislo jeden pre mna. Inak by ma tiez zaujmalo ako to je z registraciou. Registrujete sa viackrat alebo plati len jedna registracia. PRipadne treba ju obnovovat po kazdom losovani.
mne sa vidi ze ked sa regnes raz tak si tam uz stale a pocet je lubovolny asi. ja som sa minuli rok dost registroval mozo aj 20 krat za den a malo to uspech
dnes sa už asi hrať nebude, lebo keď sa vyhrali dve ceny, tak aby zostalo aj na ďalšie dni
😎 🙂 😉
ja si píšem tiež počas dňa ako sa dá,. ale pár gul mi ušlo a už som mala v tom chaos 🙂
držim palce všetkým, taky darček poteší ...

Prepáčte a dobre som pochopila z Vašich príspevkov, že už volajú z Expresu po zaregistrovaní oni nám? Ďakujem.