Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@astalavisto chladnicka bola pod cislami 27 - 29
@vienesa 02/54654747
@astalavisto keby niekto vedel tak ti hned napise kde sa skryva ta chladnicka....tym ze som sa opytala tak som urcite nezabrzdila ludi,ktory chceli nnapisat odpoved na tvoju otazku
@gabbie123 si si ista?
@vienesa uz tri stranky tu vsetci hladame druhu gulu chladnicky a takto sa to tu len hromadi a odpoved nikde
ta 29 je potvrdena-uz je vyhrate
@astalavisto ano, nasla som to na jednom fore na FB
@astalavisto tak sa to potvrdilo 29 je chladnička
tak a je to potvrdene, trafila chladnicku, uz mlcim (27 a 29)
@gabbie123 dakujeeeeeeeeem
no hurá !!! potvrdila sa tá 29.
Ináč - o 12.58 mi to konečne zvonilo ! 😵 len škoda že mi to nikto nezodvihol.
@dmdave o 12.58 hod. si nešiel v tom správnom pruhu diaľnice D1 smerom na Bratislavu a možno, že si ani nebol na diaľnici, teda možno si bol len v Bratislave a nemohol si nájsť štúdio rádia Expres, treba sa dať opať na diaľnicu a tam sa zaradiť do toho správneho pruhu v štvorprúdovke a potom prezidentskou eskortou expresne do Expresu.
Takze teraz vlastne ktore cisla su este v hre??? 12-19-21-33-32 = pod tymito vieme co je.. a tie cisla co ne u odkryte su ktore? mali by byt 3...??? ktore?
PlayStation3 bola pod gulou 5 a? aka bola ta druha?
@ferializas
ďakujem za rady.
Vyrazil som trochu skôr - predsa len znížená rýchlosť na D1 na 110 km/h, bez navigácie. Vravel som si - poď radšej skôr, nepoznáš tak dobre Blavu, kým nájdeš rádio Expres.
No nič. Vyskúšame to znovu za malú chvíľu. 😎
Dakujem gabbie123, mal som 4 nezname a jedno som mal navyse.. ta 23-jka mi usla... vela stastia o 14tej ;)
mládež 🙂 práčka je fuč, škrknite si 32 a 33
predpokladam, ze uz budu tahat len kazdy den jedno, aby im to vydrzalo do 24
no dajte tipy ! - kde je čo, kto chce čo, prípadne zlatá, strieborná, bronzová pozícia Vášho záujmu
tam sa neda dovolat... proste to je uplne beznadejne sa tam dovolat. sa to neda... ja som volala o pol a prd. a uz som volala neviem kolkaty den. tam sa neda dovolat... ja potom nechapem kedy tam treba volat.
na 4. mieste - bez medaily, s medailou sa umiestnila práčka
@dmdave len si opať opomenul, že prezidentská eskorta ide nebezpečne bezpečne rýchlo a od 110 -130 sa rozbieha a potom radí tie vyšššie expresné rýchlosti.
chladnička je 29, 27-čkou som si nebola istáááá 😎 takže 27 a 29 - už je fuč
komu z Vás sa podarilo dovolať hm????
@doktor.007 teraz bude dlhé mlčanie - nikomu predsa - nepoznáš ľudí zo SVK ?? Len sa zahorovali telefóny a počítače.
@murkaa Patrí Ti poďakovanie od nás všetkých, ty jediná vyzerá to veru tak, si prišla na 29 a odkryla si ju pre nás všetkých!
Nepodarilo sa to celému Slovensku za tri dni a 2 hodiny, klobúk dolu pred tebou - od soboty18.12.2010 08 hod. do dnešného dňa - utorok 21.12.2010 - 10 hod.
@doktor.007
Mne sa to podarilo. Vyhral som PS3, zatiaľ ho ešte nemám. Volal som každý raz od prvého dňa, raz mi to už aj zvonilo, ale ma po chvíli zrušilo, až v piatok zrazu ... "haló, tu Expres..." Treba byť trpezlivý, oplatí sa.

@vienesa nebrzdi to tu, po kazdej celej hodine idu spravy, spravy o pocasi a dopravny servis a po nom to spustia, ale volal by som uz pri pocasi
vie niekto tu druhu gulu chladnicky?