Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@foxlion stačí si zapnúť hore v pravo zvonček a hneď vás prepne na posledný príspevok v skupine 90+
to vysvetlite tým, čo sa pýtajú na počet políčok
poprosim vas nerieste to tu kazdy nech si vybere ako chce davajte sem len relevantne veci.
prečo by sa mala riešiť nová skupina, keď na tejto fungujeme už roky...
a zároveň vás pozdravujem pexesoví priatelia 🙂
12 kuchynský robot Tefal Masterchef Grand
20 tyčový vysávač Roidmi X30
Ahojte pexesaci, tak sa zasa rok s rokom stretol a my pexesaci tiez, drzim palce vsetkym co sa zapoja 😊 ... ja som aj zabudla, ze to UZ BEZI, tak sa idem zaregistrovat a pocuvat 😁 a postovat aj sem ci sa mi podari zachytit
@linduska1974 Ahoj,prosím ešte ich neuhadli?niekedy nepočujem a tak som nezachytila...ďakujem
12 - mixer
4 - mixer
a je fuc
@peter582 uz volali? 🙄
@peter582 ďakujem krásne
Dvojice na otočenie
18 a 24 bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro 2022
@agatulienka82 ano volali opustil nas kuchynsky robot
7 kávovar na kapsuly KRUPS Nespresso Vertuo
14 30 ks žrebov Vianočná lotéria
akurat som telefonoval tak som nezachytil. Kolko bolo tych zrebov?
@peter582 30 žrebov
@martinq54 áno napísala, ale som zabudla napísať pod akým číslom boli
hej povodne tam bolo 30 zrebov a nebolo jasne aspon pre mna ci to je 30 zrebov alebo to je 30 policko lebo chybal druhy ciselny udaj.
uz je to jasne diky
opušťajú nás slúchadlá
len aby bolo jasne teda vcera vybrali 18 a 24 bezdrotove sluchadla
9-tv uz bolo
15- virtualne okuliare
14 - 30 zrebov uz bolo
26 - reproduktor uz bol
ak nahodou niekto sleduje aj vianocne gule tak pani nestihla zdvyhnut cize najblizsi hovor bude otacat dve gule
@peter582 čo sú to tie vianočné gule?

kazy ako mu to lepsie vyhovuje. len sa tu nezacnite hadat a preberat tu blbosti lebo potom to bude necitatelne. Kazdy ma na vyber bud moze pokracovat tu alebo sa presunut do novej diskusie. Navyse nikde nieje povedane ze nemozte byt aj tam aj tam ako komu lepsie. Hlavne to tu nespamujte hadkami a neviem cim aby sme tu mali prehlad. Ja osobne som v tejto konkretnej diskusii uz x roov a nemam problem s tym ze tu je 90+ stran