Vie niekto odporučiť autentického šamana alebo bosorku?
Ahojte, vie niekto odporučiť autentického šamana, bosorku alebo duchovného sprievodcu? Mala som skúsenosť s jednou osobou, ktorá mi veľmi pomohla, ale už nemôžem nájsť kontakt. Nemám záujem o kartárky alebo veštice. Budem vďačná za akékoľvek tipy. 😊
@bloger Nemyslím farára. Duchovného vodcu, šamana, ktorý má skúsenosti s dávnymi kultúrami a nie ľudí odtrhnutých od prirodzenosti. Vo farnosti nájdete akurát kresťana, ktorý má s prepojením na duchovný svet málo spoločné. Ťažko posúdi človek, ktorý si neprešiel ozajstnou ceremóniou, ako sa robia v iných kultúrach. Ale ďakujem
@magda1412 vies o tom,ze toto co tu spominas je velmi zle?
Aj ked sa ti na nejaky cas polepsi,v konecnom dosledku na to doplatis...
Samani,vestkyne,jasnovidky....vsetko je to magia.
Neteeba sa s tym zahravat
Co je prirodzene na tom,ked sa saman nadroguje,aby sa dostal do extazy?
Ako ta takyto clovek moze viezt....???
Bol som u jedného rok dozadu. Vtedy som dostal kontakt na chlapíka, ktorý sa roky venoval ceremóniám a rituálom. Facilitátor, ktorý robí rituály aj klasickejšie čo viem a aj hlboké. Učil sa u šamanov na Bali aj tam trávi veľa času, neviem, či je na Slovensku. Jeho ceremónie boli veľmi osobné, žiadna lacná šou. Počas toho som mal zimomriavky aj moja kamarádka. Nakoniec sa nám naplnilo, čo sme si želali. Len sa k nemu nedalo len tak dostať. Sme čakali viac ako mesaic vtedy. Komunikoval len mailom: amanitransformacia@gmail.com (neviem, či funguje mail aj teraz).
@magda1412 ahoj, zavisi od toho, kde sa chces nechat odprevadit. Kam ta zavedie taka bosorka? Na to sa mam prilis rada, aby som niekomu takto doverovala.
Ja som nedavno vybavovala jedneho stareho pana a on zacal sprudka vnucovat svoje duchovno, vysvitlo ze je to na slovensku znamy duchovne zalozeny clovek, dokonca vodca, chodi meditovat po celom svete. Necakal 3 krestanky, ktore tam pracujeme a ked sme sa ho zacali slusne pytat na niektore principy, tak chytil hysak, potom sa tam zlozil. Este na nas vykrikoval z vytahu, ked odchadzal. Hovorili sme s nim potichu, slusne. Princip, ktory nas zaujimal, bolo jeho dorazne tvrdenie,ze male trpiace ci postihnute dieta si utrpenie zasluzi a nemame mu pomahat ani ho lutovat.je to jeho cesta ocistovania, ktora mu patri,lebo v minulom zivote bolo vrahom a podobne.cize si za to moze samo, nech si to vypije do dna a ocisti sa. Je to vrah, nezasluzi si lutost.
Takze ja by som sa na vodcu nespoliehala. Je to tiez len clovek ako ten knaz, zavisi vsak od toho, komu veri a v kom je jeho sila.
Tu sa za tie roky nic nezmenilo... rovnake bytosti navstevuju tento portal.. no nic, majte sa krasne. Napriek vasej skeptickosti, bojazlivosti som nasla, co som hladala.
Tu sa za tie roky nic nezmenilo... rovnake bytosti navstevuju tento portal.. no nic, majte sa krasne. Napriek vasej skeptickosti, bojazlivosti som nasla, co som hladala.
@magda1412 prosím pošli mi kontakt na tu osobu co to ponúka. Tiež by som mala záujem.

Tak duchovný sprievodca môže byť aj kňaz. Určite máte vo farnosti. Skús sa obrátiť na neho.