icon

Vitamani

nina233
19. jún 2014

Ahojte, mate niektora prosim vitamanov na predaj za rozumnu cenu? Body sice mame, ale vitamanini uz nie su, tak malemu zostali oci pre plac ☹ Nemate niektora na predaj za rozumnu cenu cibulu a jablcko? Dakujem.

margarita
19. jún 2014

@nina233
bohuzial nemam, sami sme Jablcaka zufalo zhanali len tot v sobotu, ale preto viem, ze najlepsi vyber bol este v utorok v Bille na Karadzicovej, tam je business centrum, nechodi tam asi vela deti z okolia, prip skus taketo zasite Billy, tam sa este posledne kusy mozu najst...drzim palce.

zuzimia
19. jún 2014

@nina233
Ja som u nas kupovala jedneho pedvcerom a mali este vsetkych. Keby si vedela rychlo poslat body, tak by som ti ich mohla kupit, snad este budu. Stalo by ta to postovne za body a postovne k tebe plus euro (tusim tolko stoji jeden) za kazdeho.

nina233
autor
19. jún 2014

@margarita Vcera som presla v Ba v centre 5 predajni + billu na Bajkalskej (centralu) a nula bodov, vsetko vykupene...A maly sa mi uz v 6ej predajni rozplakal, taky bol sklamany. Dakujem za tip 😉

nina233
autor
19. jún 2014

@zuzimia To by bolo super, keby si nam ho vedela kupit a poslat, dakujem. Zajtra mozem hned poslat body, mam 20, tak na jedneho cibulaka pripadne jablcko. Poslala by som ti samozrejme peniaze (postovne tam aj spat + vitaman).
Pisem IP. Dakujem.

jij
27. mar 2015

☹ ☹ ☹ ☹ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kalepat
12. apr 2015

Ahojte.ma niekto zvysne bodi vitamanou? dakujem

oli18
12. apr 2015

@nina233
@kalepat vy ste súrodenci? Máte rovnakú gramatiku 🙂

kalepat
12. apr 2015

@oli18 aspon myslim ze nie. ☺ale skoro si ma dostala 😁

manon1550
19. apr 2015

@kalepat Mám zvyšné body. Pošlem za poštovné? Koľko potrebujete?

kalepat
19. apr 2015

@manon1550 vsetkyyyy mam dve deticky. Postovne no problem.kolko? Dakujem

hermiona368
19. apr 2015

ak ma este niekto zvysne body prosim si aj ja 🙂 dakujem pekne

tatya
2. jún 2015

ahoj, mam nalepky na vitamanov - na karticke nalepenych 15 ks - ponukam za postovne 45 centov 🙂

nika245
3. jún 2015

Ahojte. Nechce niekto vymenit? Mame citronaa chyba nam oranzovy a cerveny. Dakujem 🙂

pauca
2. júl 2015

Mam na vymenu zelenú spargileru. Ešte z visackou. Môže byt aj prvá seria