icon

Vo vankúši sa po vypratí urobili hrčky

christinn
12. feb 2021

Zienky poradte prosím :( .Čo s vankusmi ,ktore som vyprala v práčke no po usušení sa v nich vytvorili kadejaké"hrčky".Mám sa s nimi rozlúčiť či sa dajú ešte zachrániť?

lasina
12. feb 2021

Dať do sušičky

christinn
autor
12. feb 2021

@lasina momentálne som bez sušičky :/

lasina
12. feb 2021

@christinn tak skús to nejak povytriasat, ale asi ich už nezachranis

jullietka
12. feb 2021

@christinn na toto ti ani susicka nepomoze. Ja na takych vankusoch spat nemozem,kupila som nam perove take jak boli dakedy a tie aj vyperies a nic im nieje

laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
bellovag
12. feb 2021

@jullietka ja to isté tiež kvôli tomu som prešla na vankúše plnené perím a páperím a zatiaľ som spokojná

jullietka
12. feb 2021

@bellovag ja som mala od mala tie stare klasicke a potom u muza ten gulockovy vysoky strasne no hroza des. Fakt tie perove a paperove najlepsie a daju sa kupit aj za celkom dobru cenu

jarinka33
12. feb 2021

skus povytriasat a nechat polezene na susiaku alebo niekde na rovine

christinn
autor
12. feb 2021

@jarinka33 skušala som ale nepomohlo, neviem ako tie hrcky od seba porozdelovať, su na roznych miestach akoby zlepené...:(

lilitela
12. feb 2021

@christinn Videla som na youtube, ale neskusala som, ze to "pomlatili" trocha napr. vesiakom. Das na rovnu plochu a niecim pobuchas, mozno aj varecha by sla, neviem, to bol taky tenky droteny vesiak. A ja som mensie vankuse proste "prezmolila" v rukach, pastiach. Akokeby som tu hrcu roztlacila do stran. Samozrejme, jak nove to uz nebolo, ale uslo to celkom.

andreatytler
13. feb 2021

@christinn Mne ked sa to stane, nic nepomoze... ide do kosa. Neviem co je za vypln, lebo mam aj ine vankuse s umelou vyplnou a ta sa bud vobec nezhrcavie alebo sa tie hrce daju vyrovnat.