Vodičský preukaz po novom
Ahojte, sesternica si robi vodicsky. Nove podmienky. Nikde sa neviem docitat kolko opravnych pokusov teraz je, predtym bolo 3x. Ona 2x neurobila test, na 3x ano. A caka ju cvicisko a jazda, to uz ma len jeden pokus ako to bolo podla stareho? Ze 3x a dost?
Toto sa asi nemenilo, dcéra teraz chodí na kurz a tiež im povedali 3 pokusy, ak nespraví, opakuje celý kurz, okrem kurzu 1. pomoci.
1 riadny termín a 3 opravné
@janai1 opravné sa platí?
@misienka123 33 eur kolok
@misienka123 opravná by mala byť 8 Eur - kolok
Ahoj mám tiež na to otázku keď na tretí krát spravíš test je potom len jeden pokus na cvičisko a jazdu ? Ďakujem za odpoveď
Koľko krát sa môžu robiť opravné testy?
Koľko krát sa môžu robiť opravné testy?
@kacenocka2 3x
Ak testy urobíš až na 3. už musíš urobiť cvičisko aj jazdu
@kacenocka2 3x
Ak testy urobíš až na 3. už musíš urobiť cvičisko aj jazdu
@patka06 3.x a potom už len nový kurz s celou sumou?
áno, 3 opravné skúšky
Predtým má 1 riadny termín
Ak teda neprejde všetko na 4 pokusy opakuje celý kurz - za celú sumu /samozrejme je to na dohode, ak ostane v tej istej autoškole /
Ahojte, mám otázku ohľadom prípravy na vodičský kurz. Práve si začínam robiť kurz na skupinu B a stiahla som si všetky oficiálne otázky z minv.sk.
Mám jednu dilemu: Otázky sú rozdelené podľa skupín (napr. T, BE, CE, DE a pod.). Ak robím kurz na skupinu B, musím sa učiť iba otázky, ktoré sa týkajú tejto skupiny, alebo sa v teste môžu objaviť aj otázky z iných skupín (T, BE, CE, DE)?
Mám sa na to pripraviť, alebo sa v teste objavia len otázky relevantné pre skupinu B?
Vďaka za odpovede

4