Volajú vám neznáme čísla z Rumunska?
+40 41414550 Dnes toto cislo volalo a píše že Rumunsko.. ani som to nedvíhla
Kazdy tyzden,hned blokujem
@rozculena a to načo potom volajú keď rušia
Chcú zistiť ci si doma
+49 6146 6002057 toto cislo dnes rano, Germany 😒 znelo to akoby Cinanka po anglicky rozpravala, tak som to zrusila... Neviem, co to malo znamenat 🙄☹️
aby si volala naspäť a im nabiehajú peniaze a ty sa nedoplatíš,keď ti príde účet
@markusrasford na mobile zistia kde si?
@viestta samozrejme.
@markusrasford hej, hej, trackuju na ktore vysielace si pripojeny a podla suradnic zistia, ze si doma aj ked budes akurat na prietrtkoch u susedy o 3 poschodia vyssie...
@viestta ináč prepáč mohla si to čítať s porozumením a úplne vazne píšem že som to myslel ironicky. Aká otázka taka odpoved micka
@viestta 🤭 hej,hej všade nás sledujú ... aj na prietrtkoch 😂
@zuzanita1609 aj teba? Aj tam?
@markusrasford to bola ironia? Tak dnes som za blbu, co uz?
@viestta samozrejme ze áno.
Nie,nedovolaju sa mi.Mam nastavený telefón tak,aby vyhodnocoval spam a mám bloknute volania z nedôveryhodných zdrojov.Telefon ma len upozorní,že sa mi snažilo dovolať takéto číslo a ja ho automaticky blokujem natvrdo
A ľudia sú schizofrenickí už od čias prvého poslania holubom 🤭😁. Bo ževraj to nebol relevantný holub 😂
@doriiis ako sa to dá nastaviť prosím?
Dá sa to nastaviť v nastaveniach kontaktov
Tak to by ma nenapadlo ze chcu zistiť či je doma
@larisa a práve preto to robia
Áno a dokonca aj na WhatsApp. Blokujem všetko
Dáš si kontakty a tam vľavo hore sa ti objavia tri bodky klikneš na tie bodky a tam budeš mat aj že nastavenie a tam si to urobis
aj mne dnes akurát. nepoznám - nedvíham, iba ak čakám kuriéra. minule môjmu volali z NBS, či vie, že na jeho meno bolo založených 8 pôžičiek... ale dotyčná mala ukrajinský prízvuk, tak to hneď položil. ale keď dal do gugla číslo, naozaj to bola NBS. museli im ukradnúť čísla...
Neustále ma otravujú s akciami a dotazníkmi. Je to hrôza, všetky tie čísla si blokujem.
@peterp85 slovenských predajcov si môžeš vypnúť na https://nevyziadanevolania.sk/

volajú.
A keby si zdvihla,tak prerušia hovor.