babule tu pokracujeme 😉
no bambule ja sa lucim ideme si pozriet daco v telke. tak pekny zvysok vecera, papa
janka bundičku mali aj čiernu a hnedu stala 27 libier tak ani nie draha a vieš kde v internacionale neviem či tam niečo take mate maju tam teraz zlavy 🙂 a ak budeš chciet ja ti kupim 😉
dakujem suknu som si kupila na mamkinu 50 tku bude parti tak nech vyzeram jak prachač ne ked robim v cudzine 😀
tak ti prajem pekny večer aj my čumime na film a von leje no a poppijame vinko čo sa nam včera nechcelo včera romantikuš zo štrudlou dnes s vinkom 😀 😝
dobre ranko alebo good morning 😉
Have nice sanday 😀
ahoj antoni... 😀
ahoj monku mame sa vegetime lebo ja ešte furt v posteli 😅 no ale pojdem varit a kolačik nejaky urobim no a shoping ten musi byt 😀
no, ale sa máš.... 😀
ja mám guláš zo včera, len nudle dovarím, a už som aj malej bola plienky a tri balíky vlhčených obrúsok kúpiť a čerstvé rožky na raňajky, popratala som spálňu, obývačku, ešte ma čaká kuchyňa, ja v nej mám vždy taký bordel... 😅
😲 a ja som ešte ani neranajkovala 😀 no ale vzala som si lieky čakma pol hodky a potom možem až jest upratovat nemusim 😝 a kuchyna je v celku ok 😀 horšie to bude ked začnem varit my nemame zovčera lebo sme nevarili 😅 😀 neskoro sme vstali tak sme len ranajkovali a potom až večerali 😀 ale dnes urobim kuracie na smotane mnam mam chut 😝 😀
ale ti si hrozne akčna šak nedela pohodička nie 🙂 mate sneh ? lebo tu zas leje už treti den 😠
cafte kocky 🙂
my sme boli na trhoch ale nic moc lebo kosa je. ale som kupila ason svietnik vianocny aj nasadky na strojcek holiaci 😉 navarila som rizoto uz sme aj spapali a este cakam kym dopere pracka a dam carlu hajat
antoni a ta bundicka to je aj teraz na zimu ci to je len taka tenucka. leob mne treba teraz taku teplejsiu
Pekne nedelne popoludnie 🙂 🙂 🙂
no, tu stále len prší... 😠 😠 😠
janka na tu ich zimu celkom v poho ale skor by som povedala že na jesen jar nema to teplu vložku dnu 🙂
inak som sa vratila s mesta kupila som si priručnu tašku pyžamko a čelenky jaj zbožnujem čelenky 😅 😀 a mamine dva svetre a malej veronike svetrik taky ružovy dlhši no rozkošni joj som to ja nakupči 😅 😀
teraz varim obed bože mi kvoli nakupom ani nejeme 😲 😝 😀
ahojte. ja sa hlasim tak po dlhsej odmlke. akosi sa necitim dobre dufam ze je vsetko o.k. s malinkym lebo hrozne nervacim, vo stvrtok MM prisiel o pracu, vraj nemaju robotu tak sef prepustil ludi, tak robi uz len do konca mesiaca. tak som si fajn poplakala ani som nespala v noci, ja to hrozne prezivam, hypoteka na krku a ak nebude praca tak mi byt zoberu. ☹ dufam ze daco najde, aj teraz isiel s braskou roznasat zivotopisy dufam ze nas boh neopusti lebo ja som uz na dne. dnes som sakus pozbierala psychicky aj ked to nieje to co by to malo byt. ☹
neviem odkial mam nabrat silu sa zas postavit na nohy a zabojovat ako stale ale budem to musiet nejako zvladnut. ja som aj volala na inzerat ale mna uz nikto do roboty nevezme a MM sa zlosti ze si este hladam robotu. no ved chcem pomoct nejako musime tuto krizu prezit aspon kym predame byt na SK.
takze asi tak . ako citam vy vsetky nakupujete vo velkom. 😉 tak len pekne minajte ved vianoce su raz do roka.
mojej princeznej sa kyva zubok co nevidiet vypadne a tu je taky zvyk ze deti daju zub pod vankus a v noci pride mysiacik PEREZ vezme si zub a necha im darcek, tak som jej kupila v cinaku oblecenie pre barbienu za 60 centimos lebo co by som to bola za matku keby nedostala aspon nejaku malickost. ja to usetrim potom niekde inde.
inak dens sme sa s MM zobudili a v byte 14 stupnov no kosa jak svina.tak chytro sme zapli kurenie a islo cely den co taka zima tu je. mali sme aj vianocne trhy tak sme sli pozriet, ale som prisla domov nasrata a vymrznuta, som myslela ze bude vianocna atmosfera ze si clovek aspon dusicku pokocha a tu sa ma krava, svina, kon , hovna po celej ulici , a tie ich smradlave syry a tod vse. no fakt vianocna at¡mosfera jak svina. prvy rok som isla na teito vianocne trhy tu u nas ale aj posledny. 😠 vratila som sa s este vacsou depkou.
teraz cakam kym sa MM vrati lebo mame ist do kostola ale akosi meska. tak neviem. a inak nam padaju krupy. no fasa.
janulka to mi je luto že MM prišiel o prácu budem držat palečky aby niečo našiel a všetko bolo ok a ty si určite vynikajuca mamina neboj všetko bude ok 😉
joj som klepla a to odoslalo ešte som chcela
janulka ty sa hlavne šetri babatko je prvorade ja viem že chceš pomoc ale nie za každu cenu neboj MM to zvladne a peniaze su doležite čo si budeme klamat ale nie prvorade tak si davaj pozor a na maleho on to určite preživa s tebou a večer sa zavas pomodlim 😉
jaj baby konecne sedim., este som pratala kupelnu, piekla mufiny uz som aj okupkana a pijem kavicku 🙂
janka ta ty čo supermanova sestra 😀 😀 aj ja idem dat sprchu 😝 manžel sa dnes prezradil že čaka balik asi budem mat tu krasu kabelku čo som chcel 😀 no nie od manžela od ježiška 😀 ma potešil som myslela že mu bude draha len dufam že je to ona 😅
antoni nie Lukasova sestra 😀 😀 😀 😀 ale ta ja som taka ze jak sa do dacoho pustim ta uz urobim vseetko 😅
...hej a jaka kabelka? hod link
ozaj a didi co nas zanedbava dnes 😠
http://www1.eshop.puma.com/WelcomeAction.do?sn=...
mne sa hrozne pači my sme taky puma maniaci 😅
antoni a kde ju mam najst? bo to ma hodilo na hlavnu stranku
joj musiš daj women bags a jeto v druhom rade 3 stoji 80libier 🙂
inak didi dnes oslavuje ta ma lebšiu zabavku 😀 😀 je to dnes nie 😅
no to som dala idem kuk ktora to je
... jaj ona uz dnes oslavuje 🙂
antoni ked je to ta strieborna tak whaou presne to som povedala jak som ju zbadala uzasna je
nie to je v tretej rade druha ta je v druhej rade tretia ale stoja rovnako ale v podstate som sa rozhodovala medzi tyma dvoma len som chcela vačšiu tak tamta vyhrala 😀 ona je čierno strieborna
jaj antoni som si zle precitala. ale tato je tiez super. to strieborne sa da strcit do vnutra? a bude len cierna ci ako to tam je s tymi ruckami
asi tak nejak ona je tam aj ina konbinacia farieb len čierna je ideal ku všetkemu a neni hned rinava 😝
bo ja potom potrebujem aj topanky a bundu všetko musi byt zladene 😀
no didi ma party a nas nepozvala 😝 😀 😀 nešli by sme na nejake vinko 😀
anotoni to aj ja tak. ked som si bola cizmy kupovat tak som slintala na fialove a moj drahy ze booooze to za bude nova kabelka, nejake tricko urcite 😀 😀 😀 atd takz som si kupila cierne nech ma srdce na mieste 😀 😀
no nic idem ja sa venovat rodinke. tak dobru nocku a papa zajtra
papa ja idem dovane konečne 😀 😝 pekny večer 😉
antoni ta biela bundicka je perfektna whaou. taku by som chcela ale ciernu. aj ostatne vecicky su super. ti sekne aj taka tak uzka dlha sukna lebo si chudunka