Voskový obal na pečivo
máte niekto? odporúčate? a odkial ste objednali ?
Ja mam, obrusky som si vyrobila sama (jednoduche a lacne) a su skvele, balim do nich chlebik lepenak, zeleninu, prikryvam misky v chladnicke…plus este som raz dostala take velke vrecko na chlieb neviem odkial. A uprimne, rozdiel medzi diy a kupovanym neregistrujem ziadny okrem ceny teda 😉
Máme a nepoužívame. Dostali sme viacero, deti aj vyrábali v škole a po pár použitiach z nich cítiť jedlo, nedajú sa umyť / oprať. Na zakrytie vecí v chladničke by sa používať dali, pokiaľ nie je jedlo príliš aromatické.
@behulka umyvam ich bezne pod vlaznou resp. nie uplne horucou vodou…
Ja mam včelobaly a používam ich stále. Ako obal na syr, desiatku, prikryvku na hrniec, tanier.... A jednu sadu už mám asi 2 roky. Sáčky už ani nekupujem
pouzivam uz asi 3 roky, najma na zakryvanie upecenych veci, za mna super miesto folie a alobalu, planujem aj vak na chlebik kupit
Ahojte, ja mám voskové obaly už dlho a neviem si už bez toho predstaviť život. Potraviny vydržia oveľa dlhšie čerstvé, čo znamená že ich nemusím toľko vyhadzovať. Aj deťúrencom balím desiatu do toho a veľmi sa tešia, že majú farebné voňavé obaly.
Skúsila som aj včelobal ale za mňa Voskovak, www.voskovak.sk , je lacnejší a majú krajšie vzory. A hlavne žienky na pečivo to rozhodne treba,

Kamarátka má a odporúča, má aj na zeleninu a že fakt ostane čerstvá. Ja som ju nekupovala