Všade vidím číslo 51
Vsade vidim cislo 51.....snazim sa nevenovat tomu pozornost,ale napriek tomu sa to stava....x krat do dna v roznych situaciach
51
niektorí muži všade vidia 69, už som to tu raz písala...
Treba podať športku 😄
A už som čítala všetko 🤣🙈😰
ANJELSKÉ ČÍSLO 51 Sústreď sa v myšlienkach na pozitívny výsledok počas tohto obdobia životnej zmeny. Aj keď možno ešte netušíš, čo ti prinesie budúcnosť, môžeš si byť istý (á), že veci smerujú k lepšiemu. Mysli na svoje zámery a ciele aj naďalej pozitívne.
@alchemilkazltozelena do vecera daleko 😁
@alchemilkazltozelena určite nie, MK má netušené rezervy, toto je nič, iné perly tu padajú
a co s tím jako teť udeláš ???
@elizabet173 pre mna bol dnes top...zena, ktora si 2 dni pred menzesom robila ovulacny test, potom prisli kramy, po 18 dnoch si robila tehotensky test, vysiel negativny a ona stale chce pocut, ze je asi tehotna 😀
@sardinka32 pre mňa bol top tá čo jej pred týždňom skončila MS snažili sa v júni a test ukazuje 1 čiarku takže je asi tehotná 🤦
@gubcikova 😂 ako ja tie zeny aj chápem, su zufalé, túžia po tehotenstve, ale dakedy je to už fakt cez čiaru...a nedá si povedať a nedá...a čo my máme veštecké gule? 🙈
@sardinka32 🤦
@gubcikova A tak možno aj moze...šanca je asi 1:1 000 000 000...😀
zona 51 v Nevade, USA, vyggogli si, asi si idu pre teba😉😎
Máš si prečítať žalm 51.
@sardinka32 niektorým už s tými testami a príznakmi hrabe, robia si ich pomaly na druhý deň po styku....

No daj nejakú situáciu.