icon

Výber laminovačky

salome_82
16. feb 2014

Ahojte 🙂

Potrebovala by som poradiť s výberom laminovačky. Vôbec neviem, aké parametre mám sledovať. Laminovať chceme bežné kancelárske veci a ja plánujem laminovať podklady na vrecúškové aktivity 🙂
Tiež neviem, či do každej laminovačky môžem použiť hociakú laminovaciu fóliu alebo či ich musím kupovať z tej istej značky ako bude laminovačka.
A existuje aj niečo také ako orezávačka k laminovačke?

Budem vďačná za každý tip. Čo sa týka ceny, tak by som chcela ísť zlatou strednou cestou 🙂

Ďakujem 🙂

luba28
16. feb 2014

@salome_82 http://www.heureka.sk/?h[fraze]=Olympia+4in1+Se... my mame tuto a spokojnost,...vsetko ma,..aj folie,aj orezavacku a folie kupis akekolvek ,.....do rozmeru A4

salome_82
autor
16. feb 2014

@luba28 Ďakujem 🙂 Vyzerá byť v pohode a teda cena ma tiež milo prekvapila 🙂

salome_82
autor
16. feb 2014

@luba28 A prosím ťa dá sa na tej vašej laminovačke laminovať aj vizitka? Alebo musíš použiť fóliu A4 a potom orezávať?

luba28
17. feb 2014

@salome_82 tebe pridu v balicku rozne velkosti folii,ale len cca 20ks zo vsetkych velkosti,..potom si dokupis aku velkost potrebujes,...

zuzka317
28. sep 2016

@salome_82
Ahoj, rada by som sa Ťa spýtala, pre akú laminovačku si sa nakoniec rozhodla a ako si s ňou spokojná? Taktiež hľadám laminovačku na výrobu kartičiek v duchu montessori pre môjho synčeka. Vopred Ti ďakujem veľmi pekne za radu aj postrehy 🙂

zuzka317
17. okt 2016

Ahojte maminky,

oživujem tému spred 2 rokov. Poprosím Vás o rady a tipy pri výbere laminovačky - využila by som ju na výrobu kartičiek v duchu montessori pre môjho synčeka. Prípadne mi napíšte, ako ste spokojné s tou Vašou. Vopred ďakujem veľmi pekne za odpovede a postrehy 🙂