icon

Výber medzi tabletmi Lenovo M11 a Xiaomi Redmi

lubako
21. dec 2024

Ahoj. Chceme kupit tablet zakladny pre 7 rocneho aj pre celu rodinu....na filmy,hry,vzdlavacie aplikacie,videa. Vyberame z 2 znaciek tabletov: Lenovo tab M11 (4GB/128GB) a Xiaomi redmi pad se ( 4GB/128GB).su takmer identicke,co sa tyka parametrov,tech.specifikacii. cena obdobna. Ktory by ste vybrali? Da sa instalovat Family link na obidva?

hsara99
21. dec 2024

Ja som toto presne teraz riešila a pod stromčekom bude Lenovo Tab M11, tak ak ti to neponáhľa dám ti potom recenziu 🙂

valiant
21. dec 2024

@lubako mam uz 2 roky Lenovo M10. Som spokojna. Baterka drzi dobre. Na pozeranie filmov, hranie hier, web a podobne uplne postacuje. Tiez som hladala kompromis medzi kvalitou a cenou.
A dokupila som si obal z Aliexpresu.

ahhola
21. dec 2024

@valiant
Knizkovy zalamovaci, ci bublinkac? Nasi to zboznuju😅

valiant
21. dec 2024

@ahhola mam zalamovaci 😁 nemam deti a mam cerstvych 40 🙈 keby mam deti, idem do bublin. V rodine mame deti, hraju na nom hry obcas, ale nestazuju sa na zalamovaci 😉

martinka17
21. dec 2024

Podľa mňa si našla slabý tablet. Mám tento, v podstate za porovnateľnú cenu omnoho lepšie parametre.
https://www.planeo.sk/xiaomi-redmi-pad-se-8-256...

dadka1997
21. dec 2024

U nas lenovo teda nevyhralo, nedalo sa na nom nič tento rok davam sancu T Tablet a uz ten displej pomer cena a kvalita je neporovnatelné

avanka
21. dec 2024

@lubako máme v práci Lenovo, klientky sa na ňom hrajú hry, ale za mňa slabota, seká, treba ho často reštartovať, dávať do továrenských nastaveni

ukgirls
21. dec 2024

moja ma len lenovo ..mala m10 teraz ma m11 a je max spokojna.. robi na nom aj ulohy a aj sa hra

lubako
autor
21. dec 2024

@martinka17 vdaka za lepsi tip. Objednane.

martinka17
21. dec 2024

@lubako myslím že budeš spokojná, mne veľmi vyhovuje.

frflos_nespokojny
22. dec 2024

osobne by som uz nikdy nesiel do tabletu. pokial chces dobry tablet, tak musis aj nieco zapaltit, ale zabudni na dlhy zivot tabletu. radsej by som riesil notebook.
ja som si volakedy kupil tablet, nie ipod za pekny peniaz. cena takmer ako ipod , ano bol super, ale dnes uz iba podlozka pod kvety.