Výber medzi tabletmi Lenovo M11 a Xiaomi Redmi
Ahoj. Chceme kupit tablet zakladny pre 7 rocneho aj pre celu rodinu....na filmy,hry,vzdlavacie aplikacie,videa. Vyberame z 2 znaciek tabletov: Lenovo tab M11 (4GB/128GB) a Xiaomi redmi pad se ( 4GB/128GB).su takmer identicke,co sa tyka parametrov,tech.specifikacii. cena obdobna. Ktory by ste vybrali? Da sa instalovat Family link na obidva?
Podľa mňa si našla slabý tablet. Mám tento, v podstate za porovnateľnú cenu omnoho lepšie parametre.
https://www.planeo.sk/xiaomi-redmi-pad-se-8-256...
U nas lenovo teda nevyhralo, nedalo sa na nom nič tento rok davam sancu T Tablet a uz ten displej pomer cena a kvalita je neporovnatelné
moja ma len lenovo ..mala m10 teraz ma m11 a je max spokojna.. robi na nom aj ulohy a aj sa hra
@martinka17 vdaka za lepsi tip. Objednane.
@lubako myslím že budeš spokojná, mne veľmi vyhovuje.
osobne by som uz nikdy nesiel do tabletu. pokial chces dobry tablet, tak musis aj nieco zapaltit, ale zabudni na dlhy zivot tabletu. radsej by som riesil notebook.
ja som si volakedy kupil tablet, nie ipod za pekny peniaz. cena takmer ako ipod , ano bol super, ale dnes uz iba podlozka pod kvety.

Ja som toto presne teraz riešila a pod stromčekom bude Lenovo Tab M11, tak ak ti to neponáhľa dám ti potom recenziu 🙂