icon

Výbuchy v Ruskom metre

mirka414
30. mar 2010

☹ je to strasne,ale jedno co nedokazem pochopit co sa premieta v hlavach ludi -co maju bombu okolo pasa.

dadulka19
30. mar 2010

jednoznačne je to hrozné,ale príde dosť hlúpe,zakladať kvôli tomu tému 😠 .Človeka to akurát pochmúri a nič tým nezmôže.Sme predsa maminy a máme byť hlavne kvôli deťom veselé a nie stále hovoriť a komentovať tieto udalosti.Krvákov je dosť v správach.

mirka414
autor
30. mar 2010

dadulka19 myslim ze nieje nikde v pravidlach aku temu mozes zakladat.ak ti je jedno co sa deje vo svete tak to pripada hlupe mne..

zuzanocka
Odpoveď bola odstránená
dadulka19
30. mar 2010

ja som nepísala,že téma nie je podľa pravidiel.Len ma udivuje,že niekto potrebuje toto rozoberať.Nešťastia sa dejú denne a nieje mi to jedno,ako píšeš.Pozerala som včerajšie večerné správy a keď povedali,že počet obetí ešte stúpol,minimálne ma zamrazilo hrôzou.Tak mi vysvetli,čo chceš v tejto téme rozoberať?Že ako trpia?..ako to musí byť strašné??...áno,veď toto všetci vieme a vnímame.Pri takýchto správach hneď premýšľam,či tam nebol niekto známy,koľko detí tam bolo a pod.Ale my toto nezmeníme.Stále sa dejú zlé veci.A treba sa rozprávať hlavne o tých,ktoré dokážeme zmeniť.Napr.jedna z novších tém,kde prišiel syn v 14r.opitý domov.Toto tu treba rozoberať,poradiť si navzájom,ako pristupovať v tomto k deťom,aby sme z nich vychovali dobrých ľudí.Toto ovplyvniť môžme.A ešte jedna vec.Neviem,ako teba,ale mňa takéto situácie,ako atentátnici dosť znekľudňuje.Mám 2 deti,jasne,že sa bojím.Ale toho strachu je toľko aj bez týchto zbytočných pripomínaní,že sa tu založí takáto téma.ćlovek by mal myslieť pozitívne a zbytočne si svoju psychiku nezaťažovať vecami,čo zmeniť nedokážeme.A to neznamená,že by nám to bolo jedno,čo sa deje vo svete.Napr.aj zemetrasenia,načo o tom vykecávať,treba radšej konať.Pomôcť,ak je to v moci človeka.Treba rozprávať(následne konať)o tom,čo sa dá urobiť pre záchranu,pomoc po rôznych nešťastiach a nie len písať,že áno,je to hrozné,ako sa museli cítiť a pod.Sorry,ale musela som ti to napísať,lebo už niekoľko krát mi táto téma vrazila do očí,tak som klikla.
A ak ťa zaujíma,čo sa premieta v hlavách samovrahov a vrahov,čo v pohode s bombou vojdú medzi ľudí,to ti dá odpoveď akurát ten atentátnik,prípadne psychológ-psychiater 🙂
No snáď ti sem napíše niekto,s kým si o tomto nešťastí rada pokecáš 😉

dada1212
30. mar 2010

Je to voľná diskusia, takže nemám nič proti tejto téme.
Ale na druhej strane súhlasím aj s názormi predomnou, že človek to nevyrieši, ja ani nepozerávam televízne noviny, nepotrebujem neustále počúvať čo zlé sa stalo.
A vyznie to asi čudne, ale neviem ani o čom je táto téma, nezaregistrovala som nejakú takú správu ako ani kopu iných.
Takže je to pre mňa novinka.
Zareagujem na to, čo sa deje v hlavách tých ľudí, nemajú to v hlave úplne v poriadku, myslím, že normálny človek by také niečo neurobil.
Psychicky chorých ľudí je veľa a ak nie sú liečení, môže to skončiť aj tak. 😒

mirka414
autor
31. mar 2010

Rusko je obrovska krajina-velmoc a ak sa stane taketo nieco tam tak to nevidim vobec najlepsie,lebo slubuju pomstu a to od Ruska uz smrdi problemami...Zije tam vela aj nasich obcanov tak sa nas to tika.a tiez to spravili doslova mlade baby co boli este nedavno deti.ja mam len jedno dieta ale uvazujem ci sa do tohto sveta oplati priviest este dalsie ☹ odkedy mam malu rozmyslam aky svet im to budujeme.aj ja chcem mysliet pozitivne denne hrajem hry pre moje deticky,malujem vajicka ale toto tu stale je a bude.mne je luto ze na to cvicia deti a to je zle.a ze vycvicili okolo 30ludi na takyto ucel nevesti tiez nic dobre.mam tam rodinu takze ma to trapi aj s tohto uhla ale aj keby tam nebola rodina su to ludia.pekny usmievavy den prajem.idem pripravovat paiere noznice farby na prsty,lebo mam dnes 5deti plus moju a to sa risuju nepredvidane situacie ako vsetko naokolo od farby a papiere ciste.