Vyhľadávač nenašiel môj príspevok
Ahoj,
dala osm si vyhladať "biogaia" a vyhladávač mi nenašiel môj príspevok. Prečo? Už sa mi to stalo viac krát.
dala osm si vyhladať "biogaia" a vyhladávač mi nenašiel môj príspevok. Prečo? Už sa mi to stalo viac krát.
emjee,
1. príspevok som písala 3.10.2007
2. po vyhladávaní, ktoré mi aj tak nič nesašlo som si príspevok krvopotne našla sama a použila som vo vyhladávači presne ten názov aký som uviedla a aj tak mi to nenašlo. (mimochodom jedná sa o príspevok BioGaia - probiotikum)
3. téma tam určite je lebo sa do nej prispieva.
Je založená nová téma "probiotické kvapky" ktorá hovorí o tom istom ako moja a prečo nie je zablokovaná? Dala som upozornenie aj Majke a nič. Nechccem byť drzá,a nechcem nikoho uraziť, ale len moje témy sa tak rýchlo blokujú?)
1. príspevok som písala 3.10.2007
2. po vyhladávaní, ktoré mi aj tak nič nesašlo som si príspevok krvopotne našla sama a použila som vo vyhladávači presne ten názov aký som uviedla a aj tak mi to nenašlo. (mimochodom jedná sa o príspevok BioGaia - probiotikum)
3. téma tam určite je lebo sa do nej prispieva.
Je založená nová téma "probiotické kvapky" ktorá hovorí o tom istom ako moja a prečo nie je zablokovaná? Dala som upozornenie aj Majke a nič. Nechccem byť drzá,a nechcem nikoho uraziť, ale len moje témy sa tak rýchlo blokujú?)
jejke zalezi od okolnosti, urcite napr. vo vtipoch alebo "vyroky nasich deti" beriem taketo veci inaksie, ako v inej diskusii, este (viacmenej vnutorne) rozlisujem medzi tvrdymi a makkymi nadavkami 😃 ale snazim sa to kocirovat tak, aby sa taketo slova nepouzivali, ale ak sa niekde vyskytuju a nemali by - vykricnicek pri prispevku 😉
Začni písať odpoveď...

Odošli
druha moznost preco ti to nenaslo - napisala si to v prispevku inak
3 moznost - tema uz nie je