Výhodné neobmedzené paušály
Ahojte poraďte nejaký výhodný paušál ideálne neobmedzený
najvýhodnejšie je momentálne asi radosť... je to bez viazanosti ale neobmedzené všetko stojí 23€, pokrytie majú z mojej skúsenosti super. Nikde nič lacnejšie nemajú tuším
@tina1549 objednala som si teda tu radosť, snáď to bude ok
mám ju pár rokov a ja som spokojná naozaj
mám ju pár rokov a ja som spokojná naozaj
@tina1549 super, tak som rada. Ďakujem za skúsenosť ♥️
To je u ktorého operatóra?
Mám Radosť už 2 roky a som veľmi spokojná.
Ako ste si objednali Radosť?cez aplikáciu? niekto si tu aj preniesol číslo od iného operátora do radosť?
Ako ste si objednali Radosť?cez aplikáciu? niekto si tu aj preniesol číslo od iného operátora do radosť?
@janula2511 zdravím. Mám radosť nakoniec a preniesla som si číslo do radosti bez problémov .. cez aplikáciu som všetko robila
najvýhodnejšie je momentálne asi radosť... je to bez viazanosti ale neobmedzené všetko stojí 23€, pokrytie majú z mojej skúsenosti super. Nikde nič lacnejšie nemajú tuším
@tina1549 pozeram, akurat, ze 4ka ma za 15,75€ vsetko neobmedzene, ak berieme do uvahy ze ste 4-ria, zdielane nekonecno pre 4-roch sa to vola
@anonym_autor Zhrniem paušálu pre mladých a pre každého, ceny sú okolo 20€ mesačne +-
pre študentov a mladých :
Orange yoxo ( 100GB + neobmedzené minúty - musíš mať ISIC .... ) 20€
Telekom swipe ( viaceré programy najvyšší 300 GB - ale ceny podobne radosti ak človek nesiahne po tom 300 gigovom - mladý od 15-28 rokov ) 20€ +-
Rýchlosť okolo 200 mbps aj 4G+ aj 5G
Pre všetkých :
Radosť ( najvyšší balík - 100GB ( 20 mbps ) potom spomalenie na 2 mbps ako swipe, ale ten má spomalenie na 3 mbps ),
Rýchlosť radosti, vyhovuje na väčšinu veci čo človek od dát očakáva, čiže v pohodicke.
17-23€ v závislosti od programu je tých cien viac