Vyhrali ste už na los Diamant?
uz niekto vyskusal a vyhral?
@butterflyeffect tento je za 10 euro a 10 euro je minimalna vyhra , teda okrem o.
@butterflyeffect tak asi mne sa vyhyba to stastie
U nas v meste bol chlapik ktoremu ponukla predavacka zreb ze ma posledny za 10 € a vyhral 100000€ mala som kolegu co kupval naraz aj po 5 zrebov a len sem tam vyhra nie velka. Podla mna zreby su len taka zabava bud vyhram alebo nie, kupovat to opakovane s cielom ze raz sa mi podari vyhrat je podla mna uz urcity drh gamblingu
Určite by som nedávala každý týždeň po 10 e na zreby.
Vždy, však, kúpim za 1e z každej výplaty. Najčastejšie prasa v žite a mala som asi 3x za život po 100e a ináč sa mi bud vráti 1e, alebo nič.
@vyrovnanaosoba prasa a vyhra 100 eur? prasa som asi 3 roky kupovala max 15 eur.
Ja som vyhrala tiež prasa v žite posledný tiež ponúkla či nechcem a ja že chcem a zotrela som 50 eur že keby vedela že bude výherný tak si ho vezme ONA predavačka. Ale ja mám celkovo šťastie do roka mám rôzne výhry za kupony s časopisov. Za krížovky peniaze V jemných melodiach som vyhrala 2000 eur.
To uz by som si radsej kupila 2ks 5eurovych zrebov ako 1ks 10euroveho. Ale na tipos stranke je uz asi 5 vyhercov bud 5ticovej alebo 10tisicovej vyhry. Mozno preto je k tomu i velka reklama v telke, lebo vsak 5tim uz vyssie vyhry vyplatili a potrebuju v Tipose, aby im ludia vykupili i nevyherne zreby Diamant.
Áno.
moja sestra na prase (0,50€) vyhrala 1000€😁
@becyn97 super ved to je parada ja doprajem, len kedy padne aj na mna to stastie :D
@vlastnynazor kukala som a najvacsie vyhry boli na dedinach a mensich mestach, nahoda?
Ja som vyhrala asi mesiac do zadu 250 eur za 10eur.žreb
Prasa v žite a vyhrala som 200€. Známy vyhral 150 tisíc, človek ktorý podniká a o peniaze núdzu nemá, kúpil jeden a hneď výhra.
@katka2602 nemam slov j, toto je to. taky co ani nepotrebuju. apotom ze zivot je spravodlivy. moc nie.
@petravmi ja max 50 euro som vyrhala Vianocna,.

Pri vsetkych zreboch je sanca cca 1:4 tak je na nich aj uvadzane a ratane aj s tymi malymi vyhrami. Ja som raz na mikulasa kupila mojmu zreb za 10€ a predavacka(moja znama) mi vravi ze to este nikto nepriniesol ze vyhral, moj zotrel a 100€ takze je to fakt len o stasti a nahode a je jedno aky typ zrebu