Vyhrali ste v tohtoročnej vianočnej lotérii?
xmas loteria
vyhrali ste uz v v tohtorocnej?
Vo vianočnej lotérii v októbri zákonite vyhrať nemôžeš 😀
@eva_eva uz ju predavaju asi dva tyzdne.
@anonym_autor Veď ja viem, ale mne by to nedalo, aby som ju už teraz zotierala 😀
Ja poznám 2 výhercov Vianočnej lotérie a vyhrali presne z tých posledných Vianočných losov úplne pred Vianocami. Jeden 500€ a jeden myslím 50k.
Mamina mala 20 euro tento rok, ja som minulý vyhrala 100 e
15eur teda to co to stalo.Nist navyse a uz sme ich kupili 2ks po 15eur a 2ks po 10.
15eur teda to co to stalo.Nist navyse a uz sme ich kupili 2ks po 15eur a 2ks po 10.
@vladuska20 to su aj s inymi cenami tie Vianočne žreby? Tam je mensia vyhra v tom za 10€? Zlate dobre Loto a Joker, stoji ma 1.50 a aj veľkosť vyhry je častejšie vyššia. 🙂
teraz pozeram, minula emisia žrebov bola 4 000 000 kusov, a 1 hl.avná vyhra 200 000. Čiže sanca na hl. cenu je 1 :4 000 000. To aj Joker ma 1:1 milionu. 🫣
@vladuska20 to su aj s inymi cenami tie Vianočne žreby? Tam je mensia vyhra v tom za 10€? Zlate dobre Loto a Joker, stoji ma 1.50 a aj veľkosť vyhry je častejšie vyššia. 🙂
@hellwant neviem,minule tu jedna davala vsetky vianocne zreby aj so sumami.
Dostala som 2x adventný kalendár - tam ani v jednom nič a 2x vianočnú lotériu - tam na jednom 20€ 😂 takže dosť bieda
Dostala som 2x adventný kalendár - tam ani v jednom nič a 2x vianočnú lotériu - tam na jednom 20€ 😂 takže dosť bieda
@janai1 lepsie ako nic. ja nic. kupila som, no 10 euro je dost. :(
Tento rok je 5 druhov vianočných žrebov:
- vianočný škriatok za 1 eur
- zimný expres za 3 eur
- vianočné želanie za 5 eur
- vianočná lotéria za 10 eur
- adventný kalendár za 15 eur
Tento rok je 5 druhov vianočných žrebov:
- vianočný škriatok za 1 eur
- zimný expres za 3 eur
- vianočné želanie za 5 eur
- vianočná lotéria za 10 eur
- adventný kalendár za 15 eur
@anonym_cec579 kašli na to, ak už chceš skusiť nahodu, daj si Loto a Joker, tie žreby za tu cenu nestoja, otras
@anonym_cec579 kašli na to, ak už chceš skusiť nahodu, daj si Loto a Joker, tie žreby za tu cenu nestoja, otras
@hellwant Ja žreby kupujem zriedka, nikdy nevieš či vyhras je to o náhode.
@anonym_autor žreb za 5 eur ,vyhra 10 eur😀

Vo vianočnej lotérii v októbri zákonite vyhrať nemôžeš 😀