Výhry na Rádio Expres
Ahojte podarilo sa reálne nejakej mamičke na materskej vyhrať na rádio expres ? Posielam už 3 roky a mám pocit že nikdy žiadna mamička nevyhrala . Len pre zaujímavosť 🙈
@ariannazara ja poznám osobne. Nie síce mamičku, ale chlapa jedného. A je to kamos
Poznám pár, kde obaja vyhrali po dvakrát a nie najnižšie sumy... Ako fajn ľudia, doprajem im, ale tu platí že pes sa vykaká len na veľkú kopu, ľudia čo sa nemajú vôbec zle aj bez tej výhry 😉
@marsmykkok veru presne tak 🙈
Veru zienky, len ma to preto zaujímalo že teda posielam len nikdy fakt nikdy tam nebola nejaka mamička či to overujú a my nemáme nárok alebo fakt nemám za tie roky šťastie 🤣🙈
@romik39 bola tam mamicka a nie jeden krat. Teraz par dni akurat jednej volali, zial nezdvihla, lebo uspavala dieta a tiez zaspala. Pytali sa jej, ci uz jej niekto dal 500 EUR za to, ze si pospala.
Davnejsie jedna mamicka vyhrala vacsiu sumu, mali male dieta a bola tehotna a ze sa im velmi hodia peniazky.
To, ze si nepocula, neznamena, ze nevyhrala. Tiez som posielala a nic. Tak som s tym prestala. Obcas, ked je velka suma poslem, ale uz nie pravidelne. Su desattisice ludi co posilaju a nevyhraju. Nie si jedina. Uz sa stalo, ze vylosovali jedneho dva krat.
@romik39 Raz si pamätám takú zlatú pani, tuším vyhrala jednu z nižších súm a ona bola z Čiech a roky žije na Slovensku a povedala, že roky nebola doma v Česku, že pôjde rodičom na hrob a tak, proste pre niekoho luxus aj vycestovať vlakom alebo autobusom do susednej krajiny, to fakt bolo zlaté a dopriala som jej veľmi. Ale niekedy ked to počúvam stúpne tlak mi riadne, vyhrá 50 000 a ani sa neteší a nevie kde peniaze dá, povie že dokončuje novostavbu tak tam, dôchodcovia čo majú všetko.-prerobený dom, auto, dovolenky a rozdelia akurát deťom ktorým aj tak už určite dali dosť kedže núdzou netrpia a tak. Teda väčšinou fakt to padne na veľkú kopu...
@katarinaba ďakujem za info cite tam je šanca nesnažím sa márne 🤣🙈
@marsmykkok mne by stačilo aj tých 500. 🙈 kto vie koľko musí človek poslať SMS alebo teda je to naozaj o šťastí
@romik39 je to sutaz, je verejna, musia mat dohlad notara. Pochybujem, ze by si takto verejne dovolili podvadzat. A ozaj je tam zbierka vsetkeho mozneho - muzi, zeny, mladi, stari, niekto jaci, iny sa tvari ako by sa mu to dialo kazdy den. Sanca je, len si myslim, ze taka ako v sportke 😀 😀 😀
@romik39 prene, ja by som bola stastna uz za to, ze ma vylosovali 😀 500 ecek by dost potesilo. Boli ludia, co vyhrali velke peniaze za jednu SMS. A tiez som obcas pocula, ze niektori posielaju pravidelne. Oni to tam vidia, aj kolko v dany den poslali. Raz som pocula, ako hovorili, ze poslal 10 sms a aj napriek tomu zdvihol so slovami "prosim".
Je to o stasti, ktore ja zial nemam. Ale tak mam stastie inde - nemozem mat vsetko 🙂
@romik39 No mňa by zaujímalo, že koľko tých sms chodí priemerne, nech viem aká je šanca, či 1 k 5000, 1 k 10 000 , 1 k 100 000, 1 k 500 000. Určite na tom dobre zarobia, ale ktovie koľko... Ja neposielam denne, už stoja 1,30, to máš mesačne 30 eur a to je dosť, ale ak mám voľno po 15tej pošlem takých 10 za mesiac maximálne, vždy sa snažím, aby to nevyšlo viac ako 15 eur mesačne... Ale zase ak niekto pošle 10-12 denne, teda vyhodí nejakých 13-15 eur denne na sms bud je gembler alebo teda ak sú to pre neho drobné zjavne má peňazí dosť.

Tiež nikoho nepoznám. 😂ja som tiež posielala niekdy ale uz ma to prešlo