Výkupcovia železa mi vždy zobudia dieťa
Dobrý deň Maminy. Prosím poraďte. Asi 3x do týždňa sa nam stane,že mi rozhlas z autá od vykupcov železa a iných veci zobudia dieťa. Zvyčajne chodia autá dve až tri-v rôznych časoch. Mala ma potom narušený celý zvyšok dňa a ja tiež. Môžem sa niekde sťažovať alebo ake mám možnosti. Dakujem
Sumenie pre dieta a zavriet okno?
Jedna z možnosti je, zatvoriť si okno
No super. Okno by ma nenapadlo zavrieť. Dieťa spí vonku. Často dokonca som na prechádzke keď také auto vidim. A nedokážem pred tým autom už utiecť.
Toto si pri prvej pamätám :D ona bola strašne ťažko uspateľná, keď nespala nonstop mrnčala, čiže keď konečne zaspala, bolo to ako vykúpenie... A odrazu: "Občania...!" Raz som sa tuším aj rozplakala :D nie je na to pomoc, budilo ju to aj cez zavreté okno. Mladšej to vôbec nevadí.
Sumenie do kociara.
Obcania ohlaste sa....Perie, perie, perie a teraz najnovsie aj Sladucke melony.... v Petrzalke mi budili dieta ked spalo na balkone, teraz na dedine nam tu behaju pod oknom (nastastie uz mam deti velke). Nepomozes si, ja uz to beriem ako sucast miestneho koloritu. Ked susedovi pred domom dozreli slivky, tak cez nasu ulicu isli aj 3x po sebe a vzdy jeden vyskocil a isiel nenapadko oberat....
@mathias232 kosačka traktor ani pes jej nevedia,nič. Ale ten hluk z toho autá je otrasný. Je vzadu na dvore,napriek tomu zakaždým ju zobudí. A už hodinu tu okolo mňa chodí a reve. A začnem asi aj ja uz
Vykupujem stare kozky, perie.. kto ma nieco proti tomu, radsej nech sa berie.. obcaniaaaaa🙂
,,A nedokážem pred tým autom už utiect,, si ma pobavila 😂 nie v zlom, poznám to keď malých pracne uspim a zazvoní poštárka alebo sused hučí pod oknom. Ale sťažovať sa nemáš kde, tieto rozhlas auta chodia počas dňa, nenarúšajú nočný kľud. Jedine keď spí tak ho radšej nechat zatvorené v izbe.
😃 ráno s východom slnka kikirikiiii, mám chuť variť polievku z každého kohúta čo zakikirika. 🙈
Kosačka, traktor, vŕtačka, keď nič z toho, tak hluchý sused, čo myslí, že každý naokolo hluchý tiež a kričí tak, že aj svoju kosačku prekričí.
Keď aj on ticho, tak deti na ulici, vždy niečo.
Ale naučili sa už spať tak, že im je to jedno 🤗
Ber to tak, že je to len dočasne. O také dva roky ho už budiť nebudu
@nikpa pobavilo ale uplne vidim seba..ja kocikujem, mala konecne zaspi a v tom na rohu ulice vidim dodavku ze "obcaniaaa...". Uplne sa v duchu modlim aby nezabocil do ulice kde ideme my, ale siel rovno :D tiez ma z nich ide porazit, lebo smetiari, kurier, pes, nic ju nezobudi, len oni...ale davam v izbicke biely sum ked cakam, ze bu mohli ist. Ale nastastie chodia 1x ci 2x tyzdenne len
Poznam ten pocit...vrazdila by som vtedy. Ked ma clovek dieta narocne a totalneho nespavca a niekto ho oberie o chvilu ticha a oddychuje, tak len kalasnikov do ruky a bolo by vybavene 😇
Aj u nás dneska chodili kožky,perie a staré baterie zobudili ráno aj mňa🙂 Dokonca prešli až 3 krát okolo išlo ma poraziť hlavne že každý na nich prdel nikto nič nevykladal pred brány.Tak isto ako všade na dedine ked nie rozhlas zas pes a takto dookola vedla majú aj kohuta ale toho nejak nevnimam
No, to je este v pohode, u nas v bytovke sused zrovna prerabal byt, ked mal syn 4 mesiace. Nepomozes si, jedine, ze by si si ich niekedy odchytila a skusila sa s nimi nejako dohodnut, ze okolo vasho domu si to stisia 🙄😂.
tak vsade je nieco, co s tym narobis? v meste hukaju vkuse sireny, tu nedaleko buraju cely komplex starej firmy atd. zvukom sa nevyhnes
U nás zasa hlásia úmrtie presne v polovici malého spánku a rozhlas máme hneď oproti oknu 🙈 kozkari vždy aspoň prejdú rýchlo ale ten rozhlas hrá presne 15 minút, čiže aj keď sa zobudí, už ho nedokazem uspať späť 😅
Ja neznasam keď kocikujem a vytrubuju auta. Nemyslím tak keď je to nutné, ale trebárs tam vidí známeho a zatrubi. Raz som tak išla po chodniku a akurát vychádzalo z dvora auto. Pani ma videla a aj tak musela na rozlúčku (asi manželovi) zatrubit. Bola som rovno pred autom. Moja dcéra sa neskutočne zlakla.
Presne to si pametam kocikujem a zrazu vyhlasuju umreteho..prisli predavat kacice..kozky perie.. pravidelne a este topka ked suseda mala jednu dobu takeho pomyleneho kohuta co sme mu uz hovorili orloj prisambohu kazdu hodinu kikirikal odusu spasenu ..😂😂😂
Nepomoze nic len vydrzat dat malu spat doma a zavriet okna alebo kocarovat niekde poza humna po polnych cestach..
Tak keď spí vonka, čo sa čudujete? Či sa má kvôli vám a vášmu spiacemu dieťaťu svet zastaviť? Psy nebrechať, autá nejazdiť, ľudia nechodiť? Dajte si dieťa spať dnu, čo je úplne bežné, že deti spia dnu a máte vybavené. Moje spia so stiahnutými žalúziami a zavretými dverami. Že vám dieťa nechce vnútri spať? Váš problém, od narodenia ste ho mali učiť spať dnu a nie vonka ako tulák.
Tak moj koli tomu ze sa budi na kazdy prd spava vacsinou doma pri zatvorenom okne. Nepredpokladam ze sa zivot zastavi koli tomu aby sa nejake dieta vyspalo, musis si to zariadit ako vies.
Aj u nás v dedi chodí každé 2-3 dni, akože nechápem načo, čo si myslia, že ľudia doma vyrábajú tie veci, že včera nemali ale dnes už mať budú? 🤦🏻♀️ Ale teda minule sme ho stretávali v takej úzkej uličke a normálne to vypol, keď videl kočík, som čumela aký dôvtipný…🥲
@asia83 tak podme vsetci do aut s megafonmi hulakat nas biznis do dvorov a okien obcanov 😂👌🤦🏻♀️. Nemyslim si, ze zrovna toto je taky dolezity "svet", ktory by sa naozaj nemohol zastavit kvoli detskemu spanku (a kludu ostatnych ludi). Straaaasne dolezite poslanie maju tito kozkari 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️, ze musia svojim biznisom vyrusovat po uliciach. Urcite je to dolezitejsie, nez spanok dietata pripadne prijemna, nerusena prechadzka s dietatom v kociku. A nie, neuspava kazda v kociku, ale nesedi kazda doma na zadku. Niektore rady chodia na prechadzky von, spanok dietata s tym spojeny je bonus, aspon si oddychne aj dieta a aktivne si oddychne aj mama na cerstvom vzduchu. Kolko mate rokov, ak sa smiem spytat, s takymito predpotopnymi nazormi a panovacnym tonom 🤔😁.
@medeaa inak nejak podobne som sa nad mamičkou asia83 zamyslela aj ja. Len sa mi ju vtedy nechcelo komentovat. A ako ma niektoré reakcie maminiek vedia zaraziť. A to mám tak v hlave,že si myslím že maminky sú proste tie múdre láskavé bytosti,z ktorých sa potom stanu múdre a láskavé babičky. A že tieto doby vychovávajú múdre a láskavé deti. Ale ono to tak vôbec nie je. Online svet nám dáva asi väčšiu odvahu sa slobodne vyjadriť a je to tu sama arogancia,výsmech namiesto rad, prebiehanie sa ktorá ma väčšiu pravdu. Ani sa nečudujem,že na svete dá deju veci ake sa deju. Koskarov prežijem. Pochopila som,že sa s tým nič nedá robiť. Tie čo radili ,tak Dakujem a tie čo museli byt premúdrelé-tak vás chápem. Doma vás asi nepočúvajú,tak si to kompenzujete. Pekný deň prajem. Idem zavrieť okna.
Kožkarov

žiadne... nie je čas nočného kľudu...