Vyzdvihne balíkomat zásielku po polnoci
Ahojte, ak stiham vyzdvihnut zasielku z packety az po polnoci, vyda mi ju box? Fyzicky tam este bude, lebo pridem tesne a kurier v noci asi nechodi, ale nema niekto skusenost, ci sa to nejako nezablokuje? Dakujem za info 🙂
Podľa mňa kym tam zásielka je, je aktívny aj ten kod.
Akože predstavujem si to tak, že keď príde kuriér, povybera zásielky a deaktivuje kódy, ale je to len moja predstava 😁
Uz som odtial raz vyzdvihovala po polnoci. S malou dusickou, ze to uz nepojde. Zasielka bola na dobierku, este som musela robit aj platbu (applepay).
Kym zasielka svieti v appke, tak to ide a da ti kod (aspon vtedy na jar to este slo).
Podobne slo kedysi vyzdvihnut baliky z balikoboxu posty do cca 6:00 rano na druhy den po uplynuti lehoty. Ci sa to stale da, to neviem. Vyzdvihla som si ho tak asi pred polrokom, ked som rano s malym dufanim palila do boxu, lebo som zistila, ze som si zle pozrela dni.
Uz som odtial raz vyzdvihovala po polnoci. S malou dusickou, ze to uz nepojde. Zasielka bola na dobierku, este som musela robit aj platbu (applepay).
Kym zasielka svieti v appke, tak to ide a da ti kod (aspon vtedy na jar to este slo).
Podobne slo kedysi vyzdvihnut baliky z balikoboxu posty do cca 6:00 rano na druhy den po uplynuti lehoty. Ci sa to stale da, to neviem. Vyzdvihla som si ho tak asi pred polrokom, ked som rano s malym dufanim palila do boxu, lebo som zistila, ze som si zle pozrela dni.
@moonlight1210 dakujem za info 🙂

samozrejme, v tomto je výhoda boxov, že môžeš si vyzdvihnúť, kedy chceš 😉