icon

Vyzná sa tu niekto v čínskej medicíne?

sunny8
15. máj 2020

Bola by som vďačná za info s ktorým orgánom a akými chorobami súvisia choroby nechtov podľa tcm ? 🍀🍀🍀

michu_
15. máj 2020

ryhy na nechtoch suvisia tusim s pecenou

sunny8
autor
15. máj 2020

@michu_ ahh tá pečeň teda 😔 už mi ju dr spojila s problémami s bolesťou hlavy aj s mastnou pleťou. Vždy mi zdôrazní že ešte mám popracovať na jedálničku aj keď si myslím že už je to dosť dobre. 😌 Takže aj nechty môžu byť kvôli tomu. Len nechápem tomu že ešte pred dvoma mesiacmi som ich mala krásne dlhé a naraz sa mi začali lámať štiepiť ryhovat a sú viditeľne zo dna na deň horšie .. prečo takto zo dna na deň ?

sunny8
autor
15. máj 2020

A aj keď ich ostriham úplne na minimum tak sa konce oddelia na dve časti ..

jankaovecka
15. máj 2020

Ahoj, ja mam stiepiace sa nechty co si pamatam, hadam od puberty. Nikdy som nemala pekne nechty zo stravy. Neviem co vsetko by som musela pojest.. perfektne boli len vtedy ked som jedla nejake multivitaminy alebo dlhodobo pivovarske kvasnice. Inak nikdy. Fakt. Ach jaj no. Ani ked som bola vyse roka na makrobiotike sa mi nezlepsili.. akurat som si kupila obyc zinok dnes ze sa na tie nechty uz kukat nemozem😂

michu_
17. máj 2020

@sunny8 a co psychika pred dvoma mesiacmi? nejake narocnejsie obdobie alebo nieco? pecen je spajana s emociou hnev ...

sunny8
autor
17. máj 2020

@michu_ v živote som mala fakt perne obdobia a nikdy mi nič nebolo. V poslednom čase hnev necítim vôbec smutná nejak nie som stres mám ale len ten povedomý o ktorom vlastne ani neviem že mám .. vôbec nič také sa nestalo za posledný čas čo by ma až tak mohlo ovplyvniť