icon

Význam sna s mŕtvym dedkom

2reperka55
3. máj 2025

Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať vŕta mi to hlavou čo sa mi snívalo
Tak bola som na cintoríne sedela som na hrobe svojho dedka a plakala som potom som šla takou dlhou bielou cestou a naraz prišiel dedko videla som ho ako takého 60 ročného on ma objal a pobozkal a povedal mi že sa čoskoro uvidime viete mi prosim niekto nato niečo povedať čo to môže znamenát ďakujem vam veľmi pekne 🙏

tairyx
3. máj 2025

@2reperka55 nič to neznamená. Bol to iba sen. Mozog si počas spánku vygeneruje hocičo, keby sme mali každému snu prikladať význam, tak by sme sa zbláznili všetci do radu.

really8
3. máj 2025

@2reperka55 znamena to ze umres. Sny nic neznamenaju. Nedavno som citala ze v urcitej faze zenskeho cyklu su sny intenzivnejsie. Inak za tym vobec nic nehladat ak nechces byt oznacena za jednoduchsiu

2reperka55
autor
3. máj 2025
@really8

@2reperka55 znamena to ze umres. Sny nic neznamenaju. Nedavno som citala ze v urcitej faze zenskeho cyklu su sny intenzivnejsie. Inak za tym vobec nic nehladat ak nechces byt oznacena za jednoduchsiu

@really8 ja som sa pytala slusne , a jasná vec ze si nemyslim ze umriem len ma ten sen zauijmal vidim ze aj vas ked nanho takto reagujete prajem pekny zvyšok dňa 🙂))

really8
3. máj 2025
@2reperka55

@really8 ja som sa pytala slusne , a jasná vec ze si nemyslim ze umriem len ma ten sen zauijmal vidim ze aj vas ked nanho takto reagujete prajem pekny zvyšok dňa 🙂))

@2reperka55 mna zaujimaju ludia co veria ze sny nieco znamenaju. Ved tomu snad nikto pricetny nemoze verit. Bez sa opytat vestice. Asi tolko k tomu

lia2929
3. máj 2025

Za mna len tuzba byt opat aspon chvilu s dedkom. Tiez mam take velmi silne sny niekedy so starymi rodicmi. Podla mna tie duse nas niekde cakaju su vecne proste 🙂

0silvia0
3. máj 2025

@2reperka55 a ved si vygoogli, mas plno clankov a snarov o snoch o mrtvom cloveku, napr.:
https://dran.sita.sk/sny-o-mrtvych-blizkych-maj...

marianarem
3. máj 2025
@really8

@2reperka55 mna zaujimaju ludia co veria ze sny nieco znamenaju. Ved tomu snad nikto pricetny nemoze verit. Bez sa opytat vestice. Asi tolko k tomu

@really8 Ja som tu ako exemplar cloveka, ktory si mysli, ze sny nieco znamenaju 🙂 Za mna teda nie su o vesteni, snar povazujem za blbost, ale zobrazuju sa tam veci z podvedomia. Pre mna su sny moji pomocnici. Uz velmi velakrat mi pomohli odhalit, ako sa v podvedomi citim ohladom, coho sa skryto bojim, co mam vo svojom zivote riesit.
@2reperka55 A aky si mala pocit po zobudeni? Bala si sa, tesila? Mozno by si chcela dedka vidiet a takto sa to prejavilo.

2reperka55
autor
3. máj 2025
@marianarem

@really8 Ja som tu ako exemplar cloveka, ktory si mysli, ze sny nieco znamenaju 🙂 Za mna teda nie su o vesteni, snar povazujem za blbost, ale zobrazuju sa tam veci z podvedomia. Pre mna su sny moji pomocnici. Uz velmi velakrat mi pomohli odhalit, ako sa v podvedomi citim ohladom, coho sa skryto bojim, co mam vo svojom zivote riesit.
@2reperka55 A aky si mala pocit po zobudeni? Bala si sa, tesila? Mozno by si chcela dedka vidiet a takto sa to prejavilo.

@marianarem mala som veľmi zvláštny pocit neviem ho opísať ale keď ma objal bolo to veľmi krásne

heln
3. máj 2025

@2reperka55 zjavne nemas jeho smrt spracovanu, alebo ti je za nim este smutno. viac by som za tym nehladala.

martinmmartin
3. máj 2025
@2reperka55

@2reperka55 Ja si naopak myslym ze noekedy umries....no uvidime

2reperka55
autor
3. máj 2025
@martinmmartin

@martinmmartin to umries aj ty neboj sa 😅

cacianka
4. máj 2025
@martinmmartin

@2reperka55 mne sa v noci snívalo, že umriete obaja okolo 97rocni
@martinmmartin

jaond19
4. máj 2025

Ja casto pocas dna spominam na mojich blizkych, uz mi ich odislo az privela. A na striedacku sa mi o nich sniva. Vzdy o niekom osobitne... proste mozog ma tieto informacie a pracuje s nimi. Ale musim povedat ze mi to uz nevadí. Kedysi som z takych snov bola dost rozhodená.

ankare
4. máj 2025
@2reperka55

@marianarem mala som veľmi zvláštny pocit neviem ho opísať ale keď ma objal bolo to veľmi krásne

@2reperka55 a možno čoskoro otehotnies a on sa prevteli do Tvojho bábätka 🤷🙂

2reperka55
autor
4. máj 2025
@cacianka

@2reperka55 mne sa v noci snívalo, že umriete obaja okolo 97rocni
@martinmmartin

@cacianka tak to je super vek ďakujem za taký krásny sen 🙏

cacianka
4. máj 2025
@2reperka55

@cacianka tak to je super vek ďakujem za taký krásny sen 🙏

@2reperka55 chcela som to trochu odľahčiť, nie posmech 😉.
Keby si vedela čo všetko sa snívalo mne ...?!