Význam sna s mŕtvym dedkom
Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať vŕta mi to hlavou čo sa mi snívalo
Tak bola som na cintoríne sedela som na hrobe svojho dedka a plakala som potom som šla takou dlhou bielou cestou a naraz prišiel dedko videla som ho ako takého 60 ročného on ma objal a pobozkal a povedal mi že sa čoskoro uvidime viete mi prosim niekto nato niečo povedať čo to môže znamenát ďakujem vam veľmi pekne 🙏
@2reperka55 znamena to ze umres. Sny nic neznamenaju. Nedavno som citala ze v urcitej faze zenskeho cyklu su sny intenzivnejsie. Inak za tym vobec nic nehladat ak nechces byt oznacena za jednoduchsiu
@2reperka55 znamena to ze umres. Sny nic neznamenaju. Nedavno som citala ze v urcitej faze zenskeho cyklu su sny intenzivnejsie. Inak za tym vobec nic nehladat ak nechces byt oznacena za jednoduchsiu
@really8 ja som sa pytala slusne , a jasná vec ze si nemyslim ze umriem len ma ten sen zauijmal vidim ze aj vas ked nanho takto reagujete prajem pekny zvyšok dňa 🙂))
@really8 ja som sa pytala slusne , a jasná vec ze si nemyslim ze umriem len ma ten sen zauijmal vidim ze aj vas ked nanho takto reagujete prajem pekny zvyšok dňa 🙂))
@2reperka55 mna zaujimaju ludia co veria ze sny nieco znamenaju. Ved tomu snad nikto pricetny nemoze verit. Bez sa opytat vestice. Asi tolko k tomu
Za mna len tuzba byt opat aspon chvilu s dedkom. Tiez mam take velmi silne sny niekedy so starymi rodicmi. Podla mna tie duse nas niekde cakaju su vecne proste 🙂
@2reperka55 a ved si vygoogli, mas plno clankov a snarov o snoch o mrtvom cloveku, napr.:
https://dran.sita.sk/sny-o-mrtvych-blizkych-maj...
@2reperka55 mna zaujimaju ludia co veria ze sny nieco znamenaju. Ved tomu snad nikto pricetny nemoze verit. Bez sa opytat vestice. Asi tolko k tomu
@really8 Ja som tu ako exemplar cloveka, ktory si mysli, ze sny nieco znamenaju 🙂 Za mna teda nie su o vesteni, snar povazujem za blbost, ale zobrazuju sa tam veci z podvedomia. Pre mna su sny moji pomocnici. Uz velmi velakrat mi pomohli odhalit, ako sa v podvedomi citim ohladom, coho sa skryto bojim, co mam vo svojom zivote riesit.
@2reperka55 A aky si mala pocit po zobudeni? Bala si sa, tesila? Mozno by si chcela dedka vidiet a takto sa to prejavilo.
@really8 Ja som tu ako exemplar cloveka, ktory si mysli, ze sny nieco znamenaju 🙂 Za mna teda nie su o vesteni, snar povazujem za blbost, ale zobrazuju sa tam veci z podvedomia. Pre mna su sny moji pomocnici. Uz velmi velakrat mi pomohli odhalit, ako sa v podvedomi citim ohladom, coho sa skryto bojim, co mam vo svojom zivote riesit.
@2reperka55 A aky si mala pocit po zobudeni? Bala si sa, tesila? Mozno by si chcela dedka vidiet a takto sa to prejavilo.
@marianarem mala som veľmi zvláštny pocit neviem ho opísať ale keď ma objal bolo to veľmi krásne
@2reperka55 zjavne nemas jeho smrt spracovanu, alebo ti je za nim este smutno. viac by som za tym nehladala.
@2reperka55 Ja si naopak myslym ze noekedy umries....no uvidime
@martinmmartin to umries aj ty neboj sa 😅
@2reperka55 mne sa v noci snívalo, že umriete obaja okolo 97rocni
@martinmmartin
Ja casto pocas dna spominam na mojich blizkych, uz mi ich odislo az privela. A na striedacku sa mi o nich sniva. Vzdy o niekom osobitne... proste mozog ma tieto informacie a pracuje s nimi. Ale musim povedat ze mi to uz nevadí. Kedysi som z takych snov bola dost rozhodená.
@marianarem mala som veľmi zvláštny pocit neviem ho opísať ale keď ma objal bolo to veľmi krásne
@2reperka55 a možno čoskoro otehotnies a on sa prevteli do Tvojho bábätka 🤷🙂
@2reperka55 mne sa v noci snívalo, že umriete obaja okolo 97rocni
@martinmmartin
@cacianka tak to je super vek ďakujem za taký krásny sen 🙏
@cacianka tak to je super vek ďakujem za taký krásny sen 🙏
@2reperka55 chcela som to trochu odľahčiť, nie posmech 😉.
Keby si vedela čo všetko sa snívalo mne ...?!

@2reperka55 nič to neznamená. Bol to iba sen. Mozog si počas spánku vygeneruje hocičo, keby sme mali každému snu prikladať význam, tak by sme sa zbláznili všetci do radu.