icon

Význam snov o zosnulých

5. apr 2025

Ahojte zaujima ma vas pohlad, nazor, este lepsie ked mate skusenosti nejake spiritualne..

Prababka a pradedo zomreli v 2016 a 2017

Odvtedy sa mi cca raz za rok sniva s nimi sen. Ten sen je velmi silny, akoby realny zivy. Zacina vzdy rovnako! Napr. cestujem k nejakemu chramu / katedrale - nie su to uplne klasicke kostoly ale vznesene krasne zaujimave. Vzdy k nemu cestujem alebo sa mi uz zjavi chram . A tam niekde za kostolom je miestnost uz obycajna kde ma cakaju,sedia. Vzdy su stastni, usmievavi. Vacsinou mi nehovoria nic. Len som stastna ze ich vidim a uvedomujem si v sne ze su mrtvi ale vidime sa predsa a som z toho stastna.
A dnes v noci sa mi to snívalo opat. Išla som tentokrat automat po klasickej ceste akurát tu bola úžasná asfaltka, A samé prudké zákruty ktore ale mne nerobili problém A všade pozdĺž cesty boli vysvietené domy a zrazu predo mnou obrovitánsky ale skutočne obrovitánsky Kostol chramisko. A moj 2 rocny syn sa velmi tesil k prababke a k pradedovi . To sa mi snivalo prvykrat od narodenia synceka s nimi. Za chramom klasika obycajna miestnost a a tam bola prababka a pradedo ja som bola od nich bola dost daleko ale syncek ku nim behal tesil a isiel k nim spat a potom ho vratili❤️. Proste je to rano tazke a je mi to luto je to bol sen . Je to strasne zive akoby to bolo uplne naozaj.