Význam textov piesní od Slza a Celeste Buckingham
Piesen na srdci od slza a celeste Buckingham
V tej piesni nerozumiem pojmu "neviem byt zatisie, to radsej sama chcem byt" co tym prosim myslí?
A o com je piesen velky sen mora
@terezkaarthuramax kedze zatisie je odlahle tiche miesto. Tak pre mna to malo vyznam, ze dokaze byt pre neho dobra len niekedy, ked napr on ma problemy a vtedy si ju najde, vyzaluje sa jej.
Zatisie vyhladavas, ked sa chces ukludnit a premysliermt si v klude nieco po tazkych situaciach.
Ked je v pohode hlada stastie inde.
Velky sen mora je o tym co sa uz pominulo, co su uz len spomienky, minulost na ktoru mozme len spominat
Ale prekvapilo ma, ze sa nepytas skôr na ten cesky vyraz Az zasti zvladneme vale dat. Som si to- kedysi ked vznikla piesen - musel vyhladat.🙂
@terezkaarthuramax ja sa sem pichnem, napadlo mi niečo včera - pozerali sme uragan a bol tam vidiek. Spievali pesničku sombreros. Až včera som zistila že tam spieva či oči či sombreros.. čo to má znamenať? A prečo zjedla moje sombreros? Akože cítim sa ako retardka že sa to tu pýtam, ale vie niekto?
@mamickalisticka kedze sombrero je klobuk, bud je to myslene bez zmyslu, len kvôli rymu.
Alebo, jedine, co som nasiel, su sombrero tacos- jedlo.
@hellwant to som si tam ani nevšimla. A co to znamena ked sme uZ pritom prosim?
@mamickalisticka no v uragane si vymýšľajú svoje texty znamych pesniciek.
@terezkaarthuramax vale v starej cestine znamena dať zbohom. Cize až dokazu dat dovi dopo nenavisti.
@terezkaarthuramax viem, ale toto bolo original vidiek vystúpenie a aj google píše taký text

Pozna svoju cenu, radsej byt sama ako byt vo vztahu kde nie je rovnocenna partnerka ale len nieco vedlajsie