zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
@markot1 ani mne ešte neprišli tie výhry.... ale hlasovať sa mi dalo, teraz bolo súťažné kolo od 6.12. - 11.12. a dnes začalo nové, tak zase pôjdeme hlasovať ;)) každé kolo sa dá hlasovať iba raz
@martinkatinka
ja som akurat vyskusala imperatora hlasovat za mamu a slo to 😒
uz ste dnes nasli slovo na bupi, ja hladam ale zatial nic ani na fb nic nove nevidim ☹
@alexandra33 oni to Bupi davaju vacsinou az niekedy poobede
@zuzaneckaa ja som dnes tiež skúsila, ale stále mi vypisuje to isté, že som už hlasovala.. a neviem o tom 😀 chcem skúsit štastie, možno sa podarí termoska, to je super výhra!
Baby, nezabúdajte na advetné kalendáre na facebooku - Slovenská sporitelna, advent s nadhladom, schwarzkopf, tchibo, jacobs ...
@martinkatinka ano aj ja som skúšala až potom keď som to napísala... možno ešte neprepli kolo alebo ako im to tam funguje... však skúsime neskôr.. ;))
@martinkatinka ja nestiham absolutne :-/ v O2 sa Ti nieco podarilo?
baby práve som na DARCEKY V ULICIACH vyhrala - našla darčerek na MicroUSB nabíjačka alebo autonabíjačka, neviem načo mi to bude, mohli tam byť aspoň maňušky ;))
@martinkatinka skúšam kalendár SLSP a neviem ako sa volala sestre Popolušky, ani Dorinka a ani Dorota
mam jednu otazocku. Vam pravidelne chodia potvrdzujuce maily ked sa zapojite do adv. kalendara na markize? Mne prisiel jeden a to po piatich dnoch 😒
@markot1
chodi to ale do spamu, treba tam pozriet
babule pochváľte sa čo sa ktorej podarilo vyhrať v týchto vianočných súťažiach... mne zatiaľ nič 😀 a ani neverím že sa niečo podarí 🙂
Ja som vyhrala mesiac VOYO či ako na markize, ale to je taká blbosť, že to mohli darovať každému zúčastnenému 😀
Najneskôr v piatok by mali byt zverejnený výhercovia súťaže s Miláčikom na www.agrotami.sk
@zuzaneckaa pekna vyhra ja som to tiez hrala ale dajak nemam na to nervy 🙂
@janulka54 termosku.zrejme preto že máme doma ešte tri 😉
baby ten imperator kedy ako konci kolo, lebo mne vypisuje ze uz som tento tyzden poslala hlas, ale to bolo minuly tyzden, ako dlho tam trva jedno kolo 😒