icon

Vzťahy a manželstvá v čase pandémie Covid-19 - dotazník

maffra
4. jan 2022

Dobrý deň, budem vám veľmi vďačná, ak mi vyplníte dotazník k bakalárskej práci. Podmienkou je byť starší ako 18 rokov, byť vo vzťahu/manželstve a dĺžka partnerstva minimálne 2 roky. Ďakujem vám veľmi pekne 🙂
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhDx_...

nerya
4. jan 2022

Bože veď to je nekonečne

cyberk
4. jan 2022

hrozny dotaznik, kopu zbytocnych otazok, toto neverim, ze ti skolitel schvalil aby si tolko otazok mala, ak ano tak to je dobry pako.
Urcite vyselectuj otazky a daj tam len tie fakt dolezite, po 10 min vypracovania a nekonecneho konca som ten dotaznik vypla lebo si kladla jednu otazku 10timi roznymi sposobmi..zbytocne.

sjuzi
4. jan 2022

Prepáč, tiež som to vzdala. A tiež som toho názoru, že niektoré otázky sú mimo tému. Napríklad čo má spoločné vzťah počas pandémie a otázky typu: či máme romantický vzťah, či pri pozeraní romantického filmu myslím na partnera a či mám rada fyzický kontakt s partnerom a či ma pohľad na neho vzrušuje??

zuzuliennka1
4. jan 2022

toto bude nejaka vymyslena blbost, dotaznik riadne divny a vzdy v uvode dotaznika byva napisane aj meno autora prace a tiez “studentka psychologie” - to je tak strasne prvoplanovo vseobecne… pise sa katedra, odbor,…. to si zas nejaky uchyl vymyslel
novu formu?

veverickav
4. jan 2022

staaaasne dlhe, opakujuce sa otazky. prepac, nechala som to tak.