Vzťahy a manželstvá v čase pandémie Covid-19 - dotazník
Dobrý deň, budem vám veľmi vďačná, ak mi vyplníte dotazník k bakalárskej práci. Podmienkou je byť starší ako 18 rokov, byť vo vzťahu/manželstve a dĺžka partnerstva minimálne 2 roky. Ďakujem vám veľmi pekne 🙂
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhDx_...
hrozny dotaznik, kopu zbytocnych otazok, toto neverim, ze ti skolitel schvalil aby si tolko otazok mala, ak ano tak to je dobry pako.
Urcite vyselectuj otazky a daj tam len tie fakt dolezite, po 10 min vypracovania a nekonecneho konca som ten dotaznik vypla lebo si kladla jednu otazku 10timi roznymi sposobmi..zbytocne.
Prepáč, tiež som to vzdala. A tiež som toho názoru, že niektoré otázky sú mimo tému. Napríklad čo má spoločné vzťah počas pandémie a otázky typu: či máme romantický vzťah, či pri pozeraní romantického filmu myslím na partnera a či mám rada fyzický kontakt s partnerom a či ma pohľad na neho vzrušuje??
toto bude nejaka vymyslena blbost, dotaznik riadne divny a vzdy v uvode dotaznika byva napisane aj meno autora prace a tiez “studentka psychologie” - to je tak strasne prvoplanovo vseobecne… pise sa katedra, odbor,…. to si zas nejaky uchyl vymyslel
novu formu?

Bože veď to je nekonečne