icon

Wagnerovci

24. jún 2023

co myslite aky by to malo dopad ....
bojim sa.

Strana
z2
yoxinka
24. jún 2023

Troll

autor
24. jún 2023

@yoxinka preco? ved sledujem co sa deje v rusku co je na tom zle. neukazujem holy penis.

lvulik
24. jún 2023

Mna pri tejto teme ani nenapadlo, ze by to mal byť troll ale prirovnanie o holom penise ma teda uz dosť vydesilo 😅 fakt by mali zakázať tieto anonymné diskusie.. 🙄

andrejka2424
24. jún 2023

Určite všetkým pomôže, keď sa zo strachu posereme minimálne...

deti95060810
24. jún 2023

asi to tam bude veselé....🙄

autor
24. jún 2023

@lvulik nie realne neviem co mozeme ocakavat ...:/

autor
24. jún 2023
autor
24. jún 2023

@andrejka2424 o tomnepisem, strach mozes mat aj z obycajneho kliesta, pokial nie si ockovana...

autor
24. jún 2023

@lvulik ospravedlnujem sa. ale som tu casto a hocico sa tu zverejnilo, aj nahy penis.

vesimelonimarsista
24. jún 2023

Podla mna ziadny. Najradsej by som bola, keby vsetci ruZZki okupanti uz konecne vypadli z celej Ukrajiny.

zuzanka.zuzu
24. jún 2023

"už se perou" to je celé 😀 teraz už len držať palce ukrajincom aby to vedeli využiť vo svoj prospech. neunáhliť sa aby sa nedali rusi dokopy - lebo najhorší nepriateľ je ten spoločný nepriateľ, počkať kým budú rusi úplne rozhádaní a nejaká "druhoradá krajinka" ich už nebude zaujímať 😉 potom nech si válčia v matičke rusi medzi sebou na svojom území koľko sa im zachce...

liljana
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
24. jún 2023

Vsetky hole penisy nasmerovat na putina. Nech skonci tam kde patri 🙂

anonim6464
Odpoveď bola odstránená
bloger
24. jún 2023

Myslím si, že na Slovensko žiaden. Akurát tí Wagnerovci pomáhajú Ukrajincom. Nerozumiem prečo urobili takú vzburu. Ale Putinovi sa to evidntne úplne vymklo z rúk.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
autor
24. jún 2023

@oonnaganamakusai ja co vidim sama Ukrajinka co dosla na zapad je len zena s plnymi perami a znackovymi kabelkami...pytam sa je toto na nieco?> splus socialne vyhody lepsie ako pre svk lud...

annm81
24. jún 2023

@bloger Ale kdeže, môže to mať zásadný vplyv na výsledok slovenských parlamentných volieb - väčší ako čokoľvek iné.

Teraz môžme len dúfať, že to nie je len vopred nacvičená akcia na odvrátenie pozornosti (vzhľadom na to, čo sa deje v Moskve to tak nevyzerá) a že to nebude rýchle. Ani jedna zo strán totiž nie je tá, ktorá by priviedla Rusko do stavu štandardného demokratického štátu a ktorá by sa stiahla z Ukrajiny a prestala myslieť na kolonializmus. Prigožin nie je vôbec lepší ako Putin, skôr naopak. Čím viac energie, času, vojakov, munície a iných zdrojov ale budú Rusi musieť venovať domácemu problému, tým menej jej ostane na Ukrajinu. Všetky západné tajné služby teraz idú na 200% aby to Ukrajina dokázala maximálne využiť. Ciz toho bude úspešný či neúspešný puč alebo občianska vojna sa ešte vôbec nedá odhadnúť.

autor
24. jún 2023

@annm81 toho sa obavam aj ja

annm81
24. jún 2023

Že to ovplyvní slovenské voľby? Nie je sa čoho báť. Je to veľmi veľmi dobrá správa, pretože toto má obrovský potenciál ubrať antisystémovým stranám (kam sa dnes radí už aj Smer) veľmi veľa voličov.

zuzanka.zuzu
24. jún 2023

nie, nič to nezmení na voľbách. toto len presvedčí presvedčených 😉
mimochodom, už došli nóty z ambasády... vraj "toto je dielo západu lebo sa snaží rozložiť rusko zvnútra. inak je totiž rusko úplne neporaziteľné" kktina 😂

annm81
24. jún 2023

@zuzanka.zuzu Hlavnou témou volieb sú už teraz kultúrne vojny a vojna na Ukrajine. Kultúrne vojny sú poháňané dezinformáciami veľkou mierou financovanými práve z Ruska - všetko od migračnej krízy, cez antiočkovaciu a anticovid kampaň, cez podporu strachu (a tým voľby antisystému) z jadrovej vojny a energetickej krízy, Brexit, voľby v US aj v Európskych krajinách. Nič nemá taký vplyv na voľby ako práve dezinfoscéna a keďže tá je napojená na Rusko, vnútropolitická situácia v Rusku môže mať
úplne zásadný vplyv.

zuzanka.zuzu
24. jún 2023

@annm81 akože čo sa stane? zmenší sa počet milovníkov putina a voličov smeru? nie. za 3 mesiace sa to nestihne, nič sa nezmení

annm81
24. jún 2023

@zuzanka.zuzu Jadro voličov má síce Smer dosť stabilné, ale dosť je aj takých, čo odídu buď k Hlasu, alebo voliť nepôjdu. No a potom máme na Slovensku kopec nevoličov a prvovoličov, ktorí sa budú rozhodovať až tesne pred voľbami. Toto všetko môže mať veľký vplyv na ich rozhodovanie. Ak by tento puč prerástol do dlhšie trvajúceho konfliktu, bude menej ruských peňazí aj času na ovplyvňovanie zahraničia. A ako vravím, témy ktoré rozdeľujú spoločnosť sú poháňané vo veľkej miere z Ruska. Nielenže môže klesnúť aktivita dezinfoscény v týchto témach, ale občianska vojna v Rusku môže rozdeliť aj našich dezinformátorov na niekoľko táborov a tým, že si budú konkurovať sa vzájomne oslabia

Čo je ešte zaujímavejšie, v konflikte Ruska proti Rusku, kde obe strany boli prítomné na Ukrajine, sa môže vytiahnuť všemožná špina o vojnových zločinoch a časť ľudí, ktorá ešte konšpiráciám neprepadla úplne, môže začať váhať, či sú na správnej strane.

annm81
24. jún 2023

@zuzanka.zuzu A to sme stále ešte len pri prvej kocke domina. Ďalšie sú napr. reakcia ruskej verejnosti a opozície alebo postup pri oslobodzovaní Ukrajiny - čo sú zas body, ktoré môžu mať veľký vplyv na nálady voličov.

zuzanka.zuzu
24. jún 2023

podľa výskumov sú prvovoliči zväčša pre PS, takže to nič. "voličmi smeru" som myslela hlas, republiku a iné sr*čky dokopy spolu, sorry, že to nebolo zrejmé hneď 😀 v tomto ozaj nesúhlasím, za 3 mesiace to russákov neovplyvní... pravdepodobne to zohrá úlohu v prezidentských voľbách ale nie teraz. veď uvidíme.

annm81
24. jún 2023

@zuzanka.zuzu Áno, uvidíme. Lepšie odhady sa budú robiť po najbližších dňoch a ostáva len dúfať, že ani jeden z tých zloduchov nebude mať dostatočnú prevahu na rýchle ukončenie situácie.

annm81
24. jún 2023

Inak, dopad to samozrejme môže mať aj na ďalšie krajiny, nielen UA. Bielorusom stačí málo, aby povstali proti Lukašenkovi a bežní ľudia ho obesili na námestí (aj keď ten vraj už aj s rodinou zdrhol za hranice). Pre Gruzincov a Moldavcov sa práve otvára príležitosť akú už možno nebudú mať desaťročia. Ak z tohoto bude dlhšia ako trojďnová operácia (bohužiaľ mám obavy, že nie) čo spravia v takom chaose Čečenci, kde bežné obyvateľstvo pamätá veci, pre ktoré bude Rusov nenávidieť až za hrob? Čo ak Kadyrov padne, alebo bude mať obrovské straty? Nepostaví sa tam opozícia a verejnosť proti RF? Čo ďalšie menšinové národy vo federácii?

bloger
24. jún 2023

@annm81 Dobre ale nevysvetlila si mi súvis so slovenskými parlamentnými voľbami. Ja som nepovedal, že Prigožin je lepší ako Putin. Ale jedno je isté, že Ukrajina má teraz výhodu. Putin to samozrejme považuje za dýku do chrbta. Ale čo ak sa v tom Prigožinovi pohlo svedomie. Možno sa pridá na stranu Ukrajiny.

annm81
24. jún 2023

@bloger Vyššie som zdôvodnila svoj postoj vo vlákne so zuzanka.zuzu. Rusko a kultúrne vojny podporované Ruskom sú hlavné témy predvolebnej kampane.

Strana
z2