Wattpad pátranie
Ahojte ľudia... Neviem ako ďaleko sa to dostane a či na to bude vôbec niekto vedieť odpovedať, ale.... Na WP bola jedná česká holka, ktorá písala brutálne dobre príbehy.. Posledny rozpracovaný mala s hlavn. Postavami Leslie a Max.. (Max bol v motorkárskom gangu, spolu so svojími bratmi a odohrávalo sa to v Mexiku (alebo aspoň čas deja) druhú mala rozpísanú o Diane a týpkovi (meno si nepamätám) čo bol športovec, a spolu sa delili o byt.. A bolo to strašne vtipné.. Najmä pasaz kde mu dala vytetovať jednorozca s dúhou🤦♀️😂.... Neviem.. Dufam vsak že už tušíte o kom točím... Teraz však otázka... Kde do prčíc ta ženská zmizla??? Zničoho nič všetko zmazala a zmizla.... Neviete o nej niekto niečo??? Kde by som si mohla jej príbehy prečítať? Alebo ako ju kontaktovať?? Vopreddíky♥️♥️♥️
@kristina2015 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ boooze😂😂😂 nie len som si tie knihy chcela opat precitat, lebo to bolo jedno z mala Top tam... A tiez mi vrta hlavou, ze kam zmizla... Normalna ludska zvedavost sa tomu hovori🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ahoj vieš čo neviem o ktorú babu ide ale,......aj mne sa stalo že som si chcela prečítať uložené príbehy a vôbec tam nie sú. Myslím si že tie baby stiahli svoje knihy preto aby ich možno vydali cez vydavateľstva.
@eleonora21 vies, ale ako si mozem kupit knihu ktorej nazov si ani nepamatam?? Ved sa to dalo urobit omnoho rozumnejsie, stiahnut knihu a nechat len prolo a v 1.kapitoleoznamit ze kniha je v predaji pod tym a tym nazvom...
@eleonora21 takto mozem prejst aj cele knihkupectva, vsetky knihy v martinuse, panthareia neviem ake este v cz... A sanca ze ju najdem je aj tak nulova... 🤦♀️🤦♀️
Veď ja viem že je to somarina, že tak ju nenájdeš. Len píšem že asi preto to robia. Lebo aj mne sa to stalo že mi zmizli pribehy škoda no. Celkovo mi príde že na wattpade je menej pribehov

Prečo ? Zamilovala si sa ? Istotne tam je viac pribehov