icon

Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus

27. júl 2025

Ste spokojní s týmto telefónom, prosim?
Vždy som mala Samsungy a potom Huawei. Teraz zvazujem zmenu.

anonym_015dd6
27. júl 2025

@anonym_autor ja som ho si ho nedávno kúpila, keď mi odišiel starý xiaomi telefón. Bol to môj prvý tejto značky a iný už nebudem chcieť. Spokojnosť veľká.

martinka17
27. júl 2025

Mala som služobný Samsung, pre mňa nevhodný, Xiaomi striedam roky, teraz má 14 pro a som spokojná, elegantný dizajn, dobre sadne do ruky, parametre si vybrala aby som bola spokojná. páčilo sa mi ináč spustenie, iba som položila starý Xiaomi vedľa nového a po pol hodine bolo všetko spuste, väčšina aplikácií dokonca nastavená.

alyson29
27. júl 2025

@anonym_autor manžel ho má, nemôže si vynachváliť, ja som zdedila po ňom 13 pro 😃 nebudeš ľutovať, tie foťáky Leica sú dokonalé 🙏🏻 zvyšok nekomentujem, zatiaľ najväčšia spokojnosť zo všetkých tel., ktoré som vlastnila (mávala som roky Apple a Samsung) 👍🏻

weleda123
27. júl 2025

Roky som mávala len Samsungy (predtým Sony) a prešla som kvôli cene na Xiaomi pred asi 5 rokmi. Bola som extrémne prekvapená, že za málo peňazí ozaj veľa muziky a v pohode sa vyrovnal Samsungu. Ja som si pred rokom brala Xiaomi 13ku, ale muž si pred dvomi mesiacmi kúpil práve Redmi 14 Pro a je veľmi spokojný. Tiež prechádzal zo Samsungu a zatiaľ neľutuje.

jaga18
27. júl 2025

Mám ho asi mesiac. Kupovala som ho po predošlom Samsungu. Chvíľu som si zvykala, no teraz by som už nemenila, som veľmi spokojná. Napríklad foťák sa so samsungom v rovnakej cenovej relácii nedá porovnať.

226lenka
27. júl 2025

Ja ho mám, kúpila som si ho v apríli, mám chuť ho predať, alebo rovno zahodiť, nie som s ním vôbec spokojná

autor
28. júl 2025
@226lenka

Ja ho mám, kúpila som si ho v apríli, mám chuť ho predať, alebo rovno zahodiť, nie som s ním vôbec spokojná

@226lenka prečo ?
Dik

tiumen
28. júl 2025

A ktorý si mala posledný? Huawei? Ak hej, nešla by som do Xiaomi. Má ho dcéra a keď potrebujem niečo kuk v ňom som na prášky aký je hrozný 😁 a tie reklamy v ňom 🤮 ja som mala dlho Huawei a veeeľmi dlho hľadala vhodnú náhradu aby mal to "vnútri" ako Huawei a vyhral Honor. Kedysi patril pod Huawei a má aj Google.

226lenka
28. júl 2025
@anonym_autor

@226lenka prečo ?
Dik

@anonym_autor toto je môj prvý telefón tejto značky a možno som si ešte na neho nezvykla

basullinka
28. júl 2025

Ja mám po ére Samsungu a Huawei toto Xiaimi a mám také nervy. Tie reklamy sú otrasné, niektoré nastavenia neviem poriadne nájsť, alebo sú úplne nelogické. Celkovo to prostredie sa mi nepáči. Keď sa mi pokazí, tak nikdy, nikdy si Xiaomi už nekúpim.

alchemilkazltozelena
28. júl 2025

@anonym_autor ja mám Redmi a nikdy viac... Otrasné niečo...