Z akého dôvodu mi môžu vypadávať vlasy ?
Dobrý večer mamičky posledné 3 mesiace mi strasne vypadavaju vlásy skrátili sa mi aj zdlzky a nestrihala som sa poradte prosím z coho to mozem mat
Naraz 10 tabliet
@stefaniamikova11 ano naraz stačí keď ich tam nahadzes a oni sa v tom rozpustia nemusíš ani drviť 😉
Ďakujem určite vyskusam tebee pomohli
@tereziatko11 a pomohlo ti to? nepadali ti vlasy kvoli hormonalnym zmenam po porode? to sa vacsinou da doporiadku same
@kiwi3 áno presne kvôli tomu padali mi vlasy 3ste 4 mesiace po porode tak som trosku tomu chcela pomôcť ... vraj sa tie tablety mozu aj papať to mi povedali v lekarni ja som teda len vtierala do ku korienkom mne osobne pomohlo dosť...
@tereziatko11 lenze to by sa ti napravilo aj bez toho, aby si s tym nieco robila. po porode padaju vlasy kvoli hormonalnym zmenach, ktore prirodzene odozneju
@stefaniamikova11 No moze to byt stresom,ktory bol davnejsie,ze uz si nan nespominas poriadne sni,no skratene dlzky-pokozka hlavy nesvrbi alebo nejake zmeny si nepostrehla,mozno kozna.V kazdom pripade krvny obraz by som si dala urobit asi...Potom doplnit chybajuce vitaminy,mineraly s mierou,lebo aj prebytok moze byt na skodu.
Krvný obráz mam v poriadku iba z gynekológickeho hľadiska je zly dnes som bola mam cysti na pravom vajecniku žeby to bolo tym
@stefaniamikova11 Ja som mala tiež krvný obraz ok,kožná ma poslala k zubnému,očnému a krcnému,aby sa našiel zápal.nasuel mi ho krcný pri nosných dutinách.to bola pricina.dal mi dáke lieky.ona sama mi odporučila jeden šampón, potom to preslo
@zorkahorka a aky sampon da sa kupit
Nedostatok vitaminov, treba doplnit bud probiotikami alebo cisty zinok kupit, pripadne v dmke kofeinovy sampon
@stefaniamikova11 https://www.notino.sk/vichy/dercos-energising-p... treba ale pouzivat 3 mesiace

@stefaniamikova11 mne kaderník poradil nie moc drahu a docela ucinnu kúru😁😉 pyridoxin B -10 tabliet rozdrviť a dať do lopúchovej vody (kúpis v drogérke), nechať to stále luhovať v tom a raz denne si jemne vmasírovať do pokožky
(Lipuchova voda obyč. stačí viď. na obrazku) inak lopuchova voda je dobrá aj na rast takze 2v1😁