icon

Zábavné príhody po prebudení z narkózy

bubik6x
31. jan 2025

Čo ste takého vystrojili po narkóze keď ste sa prebrali? Mne pred dvoma týždňami operovali prínosové dutiny a keď som sa prebrala prišiel za mnou lekár a taky milý bol a ja som mu prostredník ukázala 🤦🤦 neskutočne sa hanbím 😅 počula som už horšie príhody ale chcela by som sa trochu zasmiať tak pridajte tie svoje 😉

bubik6x
autor
31. jan 2025

@michaella24 plačem od smiechu 🤣🤣

lensii
31. jan 2025

@bubik6x ja osobne nie ale sesternica . Bola po operácii a ja som hneď utekala za ňou a sedela som vedľa nej ona otvorila oči a ze aha kukaj kura sliepka na pipipipi naaaa.... no skoro ma vykotilo 🤣 smejeme sa na tom do dnes 🤣🤣🤣🤣

hipuska
31. jan 2025

Ja som počula strnkat nejaké nástroje a som začala upozorňovať moje deti, nech opatrne utieraju taniere, lebo ich rozbijú...

nika_val
31. jan 2025

Ja som rozprávala blbosti 😁
Počula som ako sa sestričky rozprávajú o smenách a ja som im vraj stále opakovala ako mám rada seriál Nemocnica.
Neviem čo mi odpovedali ale asi mi to nestačilo a opakovala som že mám rada seriály z nemocničného prostredia a pýtala som sa či aj oni pozerávajú alebo majú toho dosť v práci 😁
Potom sa bavili o nejakej kolegyni a ja som vraj vykríkla že moja budúca svokra robí tu v nemocnici, opakovala som jej meno a pýtala sa či ju poznajú 🙈😁😁

lucia13022023
31. jan 2025

Raz som sa prebrala počas operácie, asi 10 doktorov nado mnou stalo, modre plášte, ruská.. A ja ze to načo sa akože pozeráte 🤣
Alebo potom som sa raz prebrala, prišiel taky mladý doktor a hovorí, že mi pichne niečo proti bolesti, a ja ze, kľudne, len neprestávaj🤦‍♀️🤣 aj sme išli potom spolu na kávu keď som bola ok🤣🤣🤣

suzitok
31. jan 2025

Môj dedko mal zelené pyžamo v nemocnici, dosť podobná farba tomu, čo mali lekári. Po narkóze sa prebral a začal vykrikovať, že "tu si človek ani trochu pospať nemôže a hneď mu niekto udrbe pyžamo" a začal na lekára kričať, nech sa okamžite vyzlieka a nech mu to vráti, či sa nehanbí nechať ho tam holého a ešte on sa tam otŕča v jeho pyžame...

hiro
31. jan 2025

Ja som sa zobudil veľa hodín po, všetko ma bolelo a spal som ďalej...

paciko9
31. jan 2025

Po narkoze som mala vysoky tlak, tak prisiel ma skontrolavat doktor. Tak som mu povedala,ze ho lubim🤣. Na druhy den na vizite, sa ma opytal ci ho este stale lubim, samozrejme som si nic nepamatala. Uviedol ma do obrazu.🤣🤣🤣

lubkovaandrejka
1. feb 2025

@lucia13022023 😆😆a nie je teraz tvoj manzel? Ten doktor?

lucia13022023
1. feb 2025

@lubkovaandrejka niee ale bol strašne zlatý 🤣

lubkovaandrejka
1. feb 2025

@lucia13022023 a ako ste sa dostali k tej kave😆navrhol ti,ze po nemocnici sa stretnete?

bubik6x
autor
1. feb 2025

@lubkovaandrejka tiež by ma to zaujimalo 🤣

lucia13022023
1. feb 2025

@lubkovaandrejka
@bubik6x chodil za mnou na izbu o trošičku viac než za inými pacientkami a pri prepúšťaní sa ma spýtal, či je moc drzé aby ma zavolal na kávu.
Strašný sympaťák bol, taka dobrota z neho išla. Vela sme sa nasmiali, veľa sme sa rozprávali, no on išiel ďalej pracovať do prahy a ja som ostala tu.

lubkovaandrejka
1. feb 2025

@lucia13022023 fiha, to bolo ako z romantickeho filmu :D

lucia13022023
1. feb 2025

@lubkovaandrejka ja mam pocit ze môj celý život je film 🤣🤣🤣 raz napíšem knihu! 🤣

lubkovaandrejka
1. feb 2025

@lucia13022023 mozme spolu 😆u mna tiež film,miestami romanticky,miestami thriller :D

lucia13022023
1. feb 2025

@lubkovaandrejka tragi komédia 🤣🤣🤣