Ako zablokovať číslo bez odhalenia?
Ako sa to robí? Nikdy som nič takého nerobila. Zistí dotyčný že ho blokujem? Potrebujem mať 2-3dni kľud.
@crazy_cat_lady pravdepodobne áno, odchádzam pár dní na chatu všetko si premyslieť. Je toho veľa. Nechcem si vypnúť mobil, kvôli deťom a mame.
Keď ho blokujem a zavolá , čo počuje v mobile on?
Bude počuť obsadzovaci ton
áno, bude počuť, že je zablokovaný.
Keď si ho zablokuješ alebo pridáš na čiernu listinu, tak keď sa ti bude snažiť dovolať tak jemu to bude dávať stále len obsadzovací tón. SMS ti budú od neho chodiť a možno ti bude ukazovať aj to že sa ti pokúšal dovolať ako zmeškané hovory.
pošle ho to odkazovej schránky
S mamou sme dohodnuté že.si voláme ráno a večer určite hod, ale chcem ísť na dlhé prechádzky vyvetrať si hlavu nazbierať silu.
Keď bud volať a pípa obsadené bude skúšať x krát možno ma aj prekukne a bude volať z iného čísla.
Chcem mať kľud nevidieť nepocuť nič čo by ma vykoľajilo. Zresetovať hlavu a čím skor zabudnúť
@ibrunova akým spôsobom?
Pokiaľ máš iphone daj si režim nerušiť a nemusíš nikoho blokovať, neviem ako to majú iné značky.
@ssimusska nemám,. nikdy som si.nepotrpela na značkový telefón. V práci ho pri sebe mať nemôžem, prežila by som aj s tlacitkovým
jeho to da do odkazovej stranky na 3 dni, potom ked ho odblokuješ, už bude adresat pritomny
Keď ti bude volať, bude mať taký tón podobný obsadzovaciemu, ale trochu iný, takže mu to trkne. Mne, keď som si nejaké číslo blokla, potom prišla notifikácia, že mi to číslo volalo. Ja by som si nechala tak ako je a nedvíhala by som .
@ibrunova mám až žalúdočne kŕče od nervozity a stačí na to keď budem vidieť na obrazovke meno osoby. Dlhú dobu som dokázala fungovať bez neho normálne, zdravotné problémy sa vyparili , všetky výsledky v norme. Potom sa vrátil, moja vina že som mu uverila a po pár týždňoch bolo všetko po starom, žalúdočne kŕče, záchvaty , neskutočna únava
Daj si nastavenie - upozornenia - nerušiť a tam povoľ kto ti môže volať/písať, ostatní sa ti nedovolajú a aj keby si zmenil číslo tak ti nevie zavolať lebo nie je v zozname povolených.

a potom ho odblokujes? :D vsak klikni na kontakt a je tam moznost "blokovat" :D