icon

Začínam študovať

hudeckova
2. sep 2016

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť respektíve pomôcť. Dostala som sa na pomaturitné dvojročné štúdium do Bratislavy na učiteľ pre materské škôlky a vychovávateľstvo a chcem sa spýtať čí náhodou nemá niekto s touto školou skúsenosti. Chodím do práce na 4 zmeny a mám rodinu, tak nebudem mať toľko času sa venovať aj štúdiu tak som sa chcela spýtať čí je škola náročná? A čí poprípade niekomu neostal študijný materiál so skúšok. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

eliskakubko
2. sep 2016

Ahoj nejdes nahodou do.skoly.kt sidli b dubravke.ma bullovej.ulici? Ja idem tam

sardinka336
2. sep 2016

@hudeckova ja som tam chodila dávno a študium sa dalo v pohode zvladnut, pracovala som popri tom normalne 8 hodin a plus brigada, je pravda, ze som nemala deti 🙂 Proste prišlo mi to ako bezna stredna škola a ked to porovnám s vysokou školou tak hento bola ,,malina,, čo sa učenia týka. Na jednu písomku na Bullovej sme mali no nech 5-6 strán A4 sa naučiť a na VŠ si k tomu dajte ešte jednu nulu...aj 60 stran ku skuške plus práca na počítači.

hudeckova
autor
3. sep 2016

@eliskakubko ahoj ano idem :D :D

eliskakubko
3. sep 2016

@hudeckova hej super....ja som pozerala rozpis hodin a su tam uz aj triedy...nevies nahodou ako sa zaraduje do tried? Ci to v ten prvy den? A inak.ja si tiez myslim ze oproti studium.na vs to bude malina ...aspon dufam☺

hudeckova
autor
3. sep 2016

@eliskakubko myslím že to nás zaradia v ten prvý deň.....jasné šak to určite zvládneme :D :D