icon

Zahmlievanie skiel v aute

katharas
14. nov 2022

Poraďte prosím niečo účinné a overené proti zahmlievaniu skiel v aute. Veľmi pekne ďakujem.

minenkas
14. nov 2022

@katharas klimatizácia

nelca84
14. nov 2022

@katharas prepni si kurenie na okno

kacena4
14. nov 2022

klima

katharas
autor
14. nov 2022

@minenkas
@nelca84
@kacena4 o týchto vymoženostiach viem, no potrebujem niečo na vlhkosť keďže bývame vo vlhkom prostredí...

minenkas
14. nov 2022

@katharas klíma vysušuje vzduch,takže hneď po naštartovaní zapnúť klímu,chvíľu počkať a je odrosene

petricka22
14. nov 2022

@katharas mozno od veci, nikdy som to neskusala, ale na rosenie okuliarov som pocula radu, ze nastriekat penu na holenie a utriet. Mozno hlupost, ale za skusku vela nedas 😉

lija22
14. nov 2022

ach mi hovor. ja uz mam asi zle tesnenia ci co, deti furt trieskajudverami a ked prsi a vsetci zacnu dychat to je otras. furt rozmrazujem.

mafia102
14. nov 2022

ceresit proti vlhkosti

moonlight1210
14. nov 2022

@petricka22 len aby jej po tom neostali zvnutra celneho skla smuhy, v ktorych sa budu lamat a rozpijat svetla protiiducich aut a svetla na ulici v noci. Potom by mohla zle vidiet a moze ju to oslepovat.

@autorka, co znamena, ze byvate vo vlhkom prostredi? Kde byvate?

petricka22
14. nov 2022

@moonlight1210 je to mozne, vyskusala by som to na kusku, mozno sa to bude cele mazat a zle utierat…

katka086
14. nov 2022

moj dlhorocny osvedceny trik: umyt skla zvnutra alkoholom ( nejaka okena s alkohol napr.) , zarucene funguje, prve,co sa ti tam zahmlieva je ta spina, mastnota...

lija22
14. nov 2022

@katka086 ja umyvam okna zvnutra okenou a zahmlieva sa. Ale skusim dokladnejsie

sszuzu8
14. nov 2022

Údajne piesok kde mačky chodia kadit

pallacinka29
14. nov 2022

@katharas v alze som si kupila take odvlhcovacie vrecusko do auta, funguje super

moonlight1210
14. nov 2022

@pallacinka29 To som pocula aj ja. Dat do auta pohlcovac vlhkosti.

Aj ked pricin moze byt viac:

https://www.cas.sk/clanok/768411/trapia-vas-ran...

euka210
14. nov 2022

@katharas tak ja nic neviem, len skor nastartovat auto nech sa motor zohreje a ide teply vzduch, a utierka na sklo od jesene do jari pri pake.
Pocas jazdy len vyvetrat obcas a kurit na okna, co ine 🤷‍♀️

minenkas
14. nov 2022

@katharas v zimnom čase, ak zapneme klimatizáciu na vyššiu teplotu, pomôžeme si tak eliminovať vlhkosť v kabíne auta. Rovnako predídeme nepríjemnému zahmlievaniu okien a zarosené sklá nebudú mať taktiež šancu. V neposlednom rade so spustenou klimatizáciou dokážeme rýchlejšie odmraziť okná, predovšetkým to vpredu

saxana000
14. nov 2022

Zevraj vrecko ryze na palubivku pomaha

liljana
15. nov 2022

Je jesen, zima a vlhko. Kombinacia rad. Vymenit vzduchovy filter, dat skontrolovat klimatizaciu, umyt zvnutra okna niecim, co ma alkohol, kupit pohlcovac vlhkosti (Ceresit,..)

tinusch
15. nov 2022

ja uz 2dni skusam ryzu nasypanu v ponozke na palubovke (ked autom odchadzam samozrejme to schovavam nech to tam netrci 😉). Zatial to vyzera, ze pomohlo.

danina09
15. nov 2022

@tinusch o tomto som pocula, ze to je dobre aby nemrzlo sklo zvnutra, lebo to sa mi v zime pravidelne dialo, ale tiez vraj je dobre aj alpou alebo proste nejakym alkoholom utriet celne 🙂