icon

Zánovné auto cez mototechnu

katkara
23. apr 2021

Zdravim,možno je to otázka trošku mimo tému,ale nemáte niekto skúsenosti s mototechnou?máme tam vyhliadnute auto,ale trošku ma desí ich spojitosť s AAA keďže skúsenosti s nimi neboli 2x lichotivé... Dakujem

yvfkfk
23. apr 2021

Mam s aaa auto a nemam sa na co stazovat. Zalezi od konkretneho auta. Toto bolo skoro uplne nove, pod 10tis km. Neviem ci by som kupovala s velkym najazdom, aj ked v mototechne maju zanovne viacmenej. 🙂

katkara
autor
23. apr 2021

@yvfkfk tiež máme vyhliadnute rok 2019 a nájazd do 25tis... Pred tým sme mali staršie auto priamo cez AAA a bola to jedna veľká pohroma... Okrem toho,že to bola stocenka,objavilo sa aj viacero skrytých závad (aj také,kt.pri bežnej kontrole pri výkupe museli odhaliť)... V tomto prípade sa skôr obávam či tam nehrozí niečo také,že budem kupovať neburane auto a nakoniec sa zistí,že už má za sebou nepeknú búračku a pod,prípadne či tam nie sú nejaké skryté poplatky... Lebo tiež zo skúseností s AAA nás nechali čakať s malou 6m dcérou viac ako 3hodiny a nakoniec suma bola o 10% vyššia ako uvádzali,vraj spracovateľské poplatky a neviem čo,ale keďže sme 2hod iba cestovali na pobočku,3 hod tam čakali tak už sme pritakali na všetko,len aby sme mohli konečne vypadnúť...

mike_bassett
24. apr 2021

Čiže máš zlú skúsenosť s AAA a tak ťa to logicky ťahá kúpiť si od nich ešte jedno auto.... Seems logic.
AAA a Mototechna sú vlastne jedna firma. V živote by som tam nevliezol.

katkara
autor
24. apr 2021

@mike_bassett Okej,diky... Možno som to takto potrebovala počuť😊 radšej teda dam na svoj prvý dojem a skúsenosti a kašlem na tých pár pozitívnych recenzií😉